Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abi kusura bakmada adamı kızdır kızdır sonra da bugün baya kızgınsın de :D bence gönlünü alman lazım kardeşim tek kalmış
:X

CWse3TTWcAA-cxK.jpg

@-KADİR- olmasa ben kime takılacam :) eğer kırdıysak affola :) Hakkı'nı helal et kardeşim 😉)
ayıpsın başkan ben maden suyumu içtim oturdum yerime sıkıntı yok :A sana mukavemet etmek kolay değil ama kabul et pes etmiyorum

Kesinlikle seni tuş etmek imkansız :) ben senin gibisini hiç görmedim :)
teşekkürler başkan 🙂

efsaneler
ulan sadece şunlar konuşsun aralarında memati abdüle abdül mematiye takılsın erhan ona buna laf soksun sabaha kadar izlerim çok özledim çok
abdülhey keşke satmasaydı abisini benim için çok özel bir kişiydi
aga memati nin yeri dolmadı keşke olsun diyorum da kenan ayıp etti sevgisini kaybetti cahit i tavsiye ederim ben onu sol kolluğa yakıştırdım adam on numara karekter ustaya da acayip sadık :X

teşekkürler başkan 🙂

aga memati nin yeri dolmadı keşke olsun diyorum da kenan ayıp etti sevgisini kaybetti cahit i tavsiye ederim ben onu sol kolluğa yakıştırdım adam on numara karekter ustaya da acayip sadık :X
aga cahiti de severim fazla abartılmadığı sürece ama ne memati ne abdül ne erhan ın yanından geçemez
memati çok büyük bir efsane herkesin hayran olduğu bir adamdı ama öldükten sonraki sezon vadi şaha kalkınca eksikliği çok hissedilmedi
fakat abdülhey öyle bi zamanda gitti ki açıkçası ben hala abdülü unutamadım abisine o kadar sadıktı ki vay arkadaş vay

@Polat Şaşmaz aga telefonumun hafıza kartı bozuldu birçok vadi müziği silindi
kolayca indirebileceğim bi yer var mı

aga cahiti de severim fazla abartılmadığı sürece ama ne memati ne abdül ne erhan ın yanından geçemez
memati çok büyük bir efsane herkesin hayran olduğu bir adamdı ama öldükten sonraki sezon vadi şaha kalkınca eksikliği çok hissedilmedi
fakat abdülhey öyle bi zamanda gitti ki açıkçası ben hala abdülü unutamadım abisine o kadar sadıktı ki vay arkadaş vay

@Polat Şaşmaz aga telefonumun hafıza kartı bozuldu birçok vadi müziği silindi
kolayca indirebileceğim bi yer var mı
bende bir ton var hepsi var da işte size faydası olmaz onların

bende bir ton var hepsi var da işte size faydası olmaz onların
olur olur aga vadide çalmış olması yeter
bilgisayarda vardı zaten klasik müziklerin çoğunu tekrar attım da bölüm içinde çalan bölümden sonra indirdiğim birçok müzik silinmiş onları tekrar bulmam lazım

yav aga sende o ses mi izliyon hala :D acunun yarışmalarına çok fena gıcık oluyorum
e tamam mp3 değil mi
ben acunu severim aga kendisi ayrıca sağlam fenerlidir :D hem şu an izlemeni tavsiye ederim yarım saattir şarkı söylemiyorlar acayip güldürdü
ya bildiğin bilgisayarda kayıtlı aga sen yönetemini söyle ben sana evet ya da hayır diyeyim

ben acunu severim aga kendisi ayrıca sağlam fenerlidir :D hem şu an izlemeni tavsiye ederim yarım saattir şarkı söylemiyorlar acayip güldürdü
ya bildiğin bilgisayarda kayıtlı aga sen yönetemini söyle ben sana evet ya da hayır diyeyim
yok aga izlemiyorum sana iyi seyirler :D
@Polat Şaşmaz aga nasıl yapacak kadir söyle de müzikleri bize atsın