Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@-KADİR- bulmuşsun senden birini hasetlik tavan yapmış :) kıskanmayın sizin de olur 😉
başkan yakıştıramadım
ben diziyi kötülemedim olumsuz birşey de söylemedim arkadaş neden bu kadar tuttu diye sordu bende nacizane kendi fikrimi söyledim

başkan yakıştıramadım
ben diziyi kötülemedim olumsuz birşey de söylemedim arkadaş neden bu kadar tuttu diye sordu bende nacizane kendi fikrimi söyledim
Yakıştıramayacak bişey yok hayat realitelerden ibaret duygusallığa yer yok dün yok hep yarın var :) bunu bir türlü anlamadınız :)

Ooo ironi alırım bi dal :) Harbiden aga hadi kadınlar izliyor da bu erkekler zaten evde kadın dırdırı üzerine bi de öyle bir diziye nasıl katlanıyor anlamıyorum. :D
la reyiz ilk vadide nesrin-elif-meral dolu kadın hikayesi varidi :D edho da da olmuş çok mu zaten şu anki pusu o zamanki kalitenin yanına bile yaklaşamıyor sen de biliyorsun :D

150 bölüm izleidğim dizinin konusundan beni kovmak kimsenin haddinedeğil gülüm:)
bak sen trollsün onu bi kabul et vadiyle ilgili düşüncelerini her türlü tahrik kokan güya o zeka kokan mesajlarını biliyoruz senin burada oluş sebebin buradakileri tahrik etmektir onun dışında senin burada ne gibi bir oluş sebebin olur sen midesizmisin? izansız mısın? had bilmezmisin?

son olarak seninle sohbet eden konuşan hele de bu konuda muhabbet eden vadici falan değildir ben buna tepkimi gösteririm hepsi bu kadar

net olarak fikrimi söyleyip senin de anlayabileceğini umut ediyorum

İnsanın iyi ki 11 eylül olmuş diyesi geliyor :A

11 eylül olmasa "Polat" değil, "Miami beyefendisi" olacakti!

Kanal D'nin efsane dizisi "Kurtlar Vadisi Pusu" reyting rekorları kırmaya devam ederken, bugün Posta gazetesinde yer alan bir röportaj ilginç bir gerçeği ortaya çıkardı.

Ailesi Necati Şaşmaz'ı Elazığ'da liseyi bitirince ve üniversite sınavlarını kazanamayınca otelcilik eğitimi görmesi için Amerika'ya gönderir. Tek bildiği İngilizce kelimeler yes ve no'dur.Amerika'da yedi yıl kaldı.

Necati Şaşmaz ailesinden maddi destek almayı bırakır ve mortgage sistemiyle Miami'de kendi otelini açmak için girişimlere başlar.Türkiye'ye döner ve konuyu ailesine açar.

Ailesi razı olunca ABD'ye dönüş biletini alır. Tarih 11 Eylül 2001'dir. Uçarken pilotun anonsuyla Necati Şaşmaz'ın bütün planları şaşar. Uçak, New York'ta ikiz kulelere yapılan ve dünyayı sarsan o saldırı nedeniyle Ankara'ya geri dönecektir. Bu olay Necati Şaşmaz'ın Amerika ile tüm planlarını iptal etmeye ve Türkiye'ye kesin dönüş yapmasına sebep olur.

Kurtlar Vadisi efsanesi Ocak 2003'te başladı.

Polat Alemdar karakteri Necati Şaşmaz'ın ilk başrol deneyimiydi. 12 yıldır canlandırdığı bu rolle Türkiye'nin en ünlü oyuncuları arasında yer aldı. Evet neye niyet neye kısmet, dedikleri işte bu olsa gerek.

84748b5015a8ed7fa9309e974a96afdd.jpg

uçankuş ta necati şaşmaz konuşuluyor

vakti olan izlesin

hala öğrenemediler necati nin en büyük kardeş olduğu

sen tutacak de işte yav ; son dönemde bu kouda performansın iyi inş tutar falan de bari 😀
evet aga konu açmıyoruz bazıları gibi ama bu dizinin tutma ihtimali çok düşük başroldeki erdalı hiç sevmem ama işin içinde pana ve necati abide olunca kararsız kalıyorum yani tutmasını istediğim bir işte değil
selamünaleyküm,herkese iyi pazarlar
tekrardan hoşgeldin aga vadiciler olarak seni çok özledik bundan sonra sık sık o güzel yorumlarını konuda görmek isteriz

evet aga konu açmıyoruz bazıları gibi ama bu dizinin tutma ihtimali çok düşük başroldeki erdalı hiç sevmem ama işin içinde pana ve necati abide olunca kararsız kalıyorum yani tutmasını istediğim bir işte değil

tekrardan hoşgeldin aga vadiciler olarak seni çok özledik bundan sonra sık sık o güzel yorumlarını konuda görmek isteriz
erdal beşikcioğlu sağlam oyuncudur neyini beğenmiyon sen; ben diziyi merakla bekliyorum birçok ilkler olacak inş tutar

Vallaha aga eleştiriyoruz falan ama adam gibi bir tek Kurtlar Vadisi var. Belki bir gün biterse çok büyük bir boşluğa düşeceğiz. Bazen diyorum ki bitsin artık çok kan kaybediyoruz her gecen gün.. Bazen de ulan biterse sen Perşembe geceleri ne yapacaksın boş boş duvara mı bakacaksın... :) Kafalar çok karışık..
aynen öyle aga vadiden başkası yalan hikaye biterse bu yerden yere vurulan bölümler bile büyük bir özlemle aranacak göreceksiniz

bu arada güllünün düğününde de usta yine karizmasıyla yıkıyor ortalığı nikah şahidi olması tam isabet olmuş aksi düşünülemezdi :D

aga malesef bitti program uçankuş tv de iki kadın arasında diye bir program vardı orada konuştular
necati abi o programa mı katıldı programın ismi ne

erdal beşikcioğlu sağlam oyuncudur neyini beğenmiyon sen; ben diziyi merakla bekliyorum birçok ilkler olacak inş tutar
aga hem erdalı sevmiyorum hemde ilkler vadide olsun başka dizide ilk olmasını da istemem açık söylim :D oraya yapılacak emek vadiye yapılsın coşalım bizde

aynen öyle aga vadiden başkası yalan hikaye biterse bu yerden yere vurulan bölümler bile büyük bir özlemle aranacak göreceksiniz

bu arada güllünün düğününde de usta yine karizmasıyla yıkıyor ortalığı nikah şahidi olması tam isabet olmuş aksi düşünülemezdi :D

necati abi o programa mı katıldı programın ismi ne
yok aga iki tane kadın almışlar bugüne nasıl geldi diye konuştular işte programın adı ikikadın arasında :D