başkan yakıştıramadım
ben diziyi kötülemedim olumsuz birşey de söylemedim arkadaş neden bu kadar tuttu diye sordu bende nacizane kendi fikrimi söyledim
başkan yakıştıramadım
Yakıştıramayacak bişey yok hayat realitelerden ibaret duygusallığa yer yok dün yok hep yarın varbaşkan yakıştıramadım
ben diziyi kötülemedim olumsuz birşey de söylemedim arkadaş neden bu kadar tuttu diye sordu bende nacizane kendi fikrimi söyledim
yok onu demiyorum bana bulunduğun itamı reddediyorum yoksa banane edho dan isteyen izler istemeyen izlemez zevk meselesiYakıştıramayacak bişey yok hayat realitelerden ibaret duygusallığa yer yok dün yok hep yarın varbunu bir türlü anlamadınız
![]()
la reyiz ilk vadide nesrin-elif-meral dolu kadın hikayesi varidiOoo ironi alırım bi dalHarbiden aga hadi kadınlar izliyor da bu erkekler zaten evde kadın dırdırı üzerine bi de öyle bir diziye nasıl katlanıyor anlamıyorum.
![]()
bak sen trollsün onu bi kabul et vadiyle ilgili düşüncelerini her türlü tahrik kokan güya o zeka kokan mesajlarını biliyoruz senin burada oluş sebebin buradakileri tahrik etmektir onun dışında senin burada ne gibi bir oluş sebebin olur sen midesizmisin? izansız mısın? had bilmezmisin?150 bölüm izleidğim dizinin konusundan beni kovmak kimsenin haddinedeğil gülüm![]()
evet aga konu açmıyoruz bazıları gibi ama bu dizinin tutma ihtimali çok düşük başroldeki erdalı hiç sevmem ama işin içinde pana ve necati abide olunca kararsız kalıyorum yani tutmasını istediğim bir işte değilsen tutacak de işte yav ; son dönemde bu kouda performansın iyi inş tutar falan de bari 😀
tekrardan hoşgeldin aga vadiciler olarak seni çok özledik bundan sonra sık sık o güzel yorumlarını konuda görmek isterizselamünaleyküm,herkese iyi pazarlar
erdal beşikcioğlu sağlam oyuncudur neyini beğenmiyon sen; ben diziyi merakla bekliyorum birçok ilkler olacak inş tutarevet aga konu açmıyoruz bazıları gibi ama bu dizinin tutma ihtimali çok düşük başroldeki erdalı hiç sevmem ama işin içinde pana ve necati abide olunca kararsız kalıyorum yani tutmasını istediğim bir işte değil
tekrardan hoşgeldin aga vadiciler olarak seni çok özledik bundan sonra sık sık o güzel yorumlarını konuda görmek isteriz
uçankuş derken aga link falan var mı hemen izleyeyim çok özledim ustayı çokuçankuş ta necati şaşmaz konuşuluyor
vakti olan izlesin
hala öğrenemediler necati nin en büyük kardeş olduğu
aga malesef bitti program uçankuş tv de iki kadın arasında diye bir program vardı orada konuştularuçankuş derken aga link falan var mı hemen izleyeyim çok özledim ustayı çok
aynen öyle aga vadiden başkası yalan hikaye biterse bu yerden yere vurulan bölümler bile büyük bir özlemle aranacak göreceksinizVallaha aga eleştiriyoruz falan ama adam gibi bir tek Kurtlar Vadisi var. Belki bir gün biterse çok büyük bir boşluğa düşeceğiz. Bazen diyorum ki bitsin artık çok kan kaybediyoruz her gecen gün.. Bazen de ulan biterse sen Perşembe geceleri ne yapacaksın boş boş duvara mı bakacaksın...Kafalar çok karışık..
necati abi o programa mı katıldı programın ismi neaga malesef bitti program uçankuş tv de iki kadın arasında diye bir program vardı orada konuştular
aga hem erdalı sevmiyorum hemde ilkler vadide olsun başka dizide ilk olmasını da istemem açık söylimerdal beşikcioğlu sağlam oyuncudur neyini beğenmiyon sen; ben diziyi merakla bekliyorum birçok ilkler olacak inş tutar
yok aga iki tane kadın almışlar bugüne nasıl geldi diye konuştular işte programın adı ikikadın arasındaaynen öyle aga vadiden başkası yalan hikaye biterse bu yerden yere vurulan bölümler bile büyük bir özlemle aranacak göreceksiniz
bu arada güllünün düğününde de usta yine karizmasıyla yıkıyor ortalığı nikah şahidi olması tam isabet olmuş aksi düşünülemezdi
necati abi o programa mı katıldı programın ismi ne
programın isminde hayır yok internetten bulup izlemem lazımyok aga iki tane kadın almışlar bugüne nasıl geldi diye konuştular işte programın adı ikikadın arasında![]()
bulursan buraya da at bende bakarımprogramın isminde hayır yok internetten bulup izlemem lazım![]()
abi kusura bakmada adamı kızdır kızdır sonra da bugün baya kızgınsın de@-KADİR- naber nasılsın bugün bayağı bir kızgınsın![]()
iyiyim abi sen nasılsın; yok nerden çıkardın kızgın olduğumu@-KADİR- naber nasılsın bugün bayağı bir kızgınsın![]()