vay maskeli ne işliyonAga bizimle kafa mı buluyorsun ?
vay maskeli ne işliyonAga bizimle kafa mı buluyorsun ?
Kötü aga bizim buralar karişik dükkânlar kapalıvay maskeli ne işliyon
merkezde de sıkıntı var mıKötü aga bizim buralar karişik dükkânlar kapalı
Var tabi aga helikopter sürekli tetikte dükkânlar kapalı otobüs dolmuş yokmerkezde de sıkıntı var mı
Allah yardımcınız olsunVar tabi aga helikopter sürekli tetikte dükkânlar kapalı otobüs dolmuş yok
inş çabuk biter Allah yardımcınız olsunVar tabi aga helikopter sürekli tetikte dükkânlar kapalı otobüs dolmuş yok
Allah yardımcınız olsun
Amininş çabuk biter Allah yardımcınız olsun
Kahkaha attim yav
al işte sağdan 2.ci bildiğin bahçeliKahkaha attim yav![]()
Ahahahahahaha koptum
aga mekanı çok iyi seçmişler gizemin kralı olacaktı 10 yıllık bir senaryo gerçekleşmiş olacaktı sahneden de ümitliydim işte yusuf diyince hayal kırıklığına uğradım inş yanılırız tatmin edici bir sahne olurÖncelikle herkesin Mevlid kandili mübarek olsun.Bölüm için bende heyecanlanmıştım fragman uzun zaman sonra güzel gelmişti ama taki o çapsızında orda olacağını öğrenene kadar benim tahminim şuki o sahneler bölümün son sahnesi olacak vede önyargılı konuşmak istemiyorum ama bölüm yine fos geçicek bu sahne kurtarır dicektimde o adamı oraya alan zihniyet orada güzel bir senaryo yazamaz bunuda hepiniz göreceksiniz beklentilerinizi sıfırın altında tutun zira bu senaristler olduğu sürece 1 in üzerine çıkamayacağız şuanda raci ekipte olsaydı tamda serdar akarda bizim taraftayken harika bir toplantı sahnesi çekerlerdi yazık oldu...
sende benim kafadansın bende bi görelim diyorum da resmen yazmışlar aga anlık birşeyde değil o kadar da bariz hata yapmalar herhaldeTüm vadici kardeşlerimin kandili mübarek olsun Allah dularınızı kabul etsin.
özette yusufun toplantıya katılacağı yazmış büyük ihtimalle yanlışlık olmuştur
aga inanmak istemiyorum inanmamsende benim kafadansın bende bi görelim diyorum da resmen yazmışlar aga anlık birşeyde değil o kadar da bariz hata yapmalar herhalde
aga mekanı çok iyi seçmişler gizemin kralı olacaktı 10 yıllık bir senaryo gerçekleşmiş olacaktı sahneden de ümitliydim işte yusuf diyince hayal kırıklığına uğradım inş yanılırız tatmin edici bir sahne olur
agaaaa ne diyorsun sen kendine gel adam kgt yi temizledi akif reisin böğrüne baston soktu neler diyosun yavNeden ki ya keske Polatin yayinda saf tutsa patlar gider karakter Vallaha![]()
@china_shangai başkan görüyosun değil mi tek enteresan olan ben değilim 😀aga inanmak istemiyorum inanmam