Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

10368243_935920193109782_6352109717881355499_n.jpg

@Maskeli Fedai @takas
D. Bahçeli vadiye mi inmiş nedir :A

Son düzenleme:
Öncelikle herkesin Mevlid kandili mübarek olsun.Bölüm için bende heyecanlanmıştım fragman uzun zaman sonra güzel gelmişti ama taki o çapsızında orda olacağını öğrenene kadar benim tahminim şuki o sahneler bölümün son sahnesi olacak vede önyargılı konuşmak istemiyorum ama bölüm yine fos geçicek bu sahne kurtarır dicektimde o adamı oraya alan zihniyet orada güzel bir senaryo yazamaz bunuda hepiniz göreceksiniz beklentilerinizi sıfırın altında tutun zira bu senaristler olduğu sürece 1 in üzerine çıkamayacağız şuanda raci ekipte olsaydı tamda serdar akarda bizim taraftayken harika bir toplantı sahnesi çekerlerdi yazık oldu...

Öncelikle herkesin Mevlid kandili mübarek olsun.Bölüm için bende heyecanlanmıştım fragman uzun zaman sonra güzel gelmişti ama taki o çapsızında orda olacağını öğrenene kadar benim tahminim şuki o sahneler bölümün son sahnesi olacak vede önyargılı konuşmak istemiyorum ama bölüm yine fos geçicek bu sahne kurtarır dicektimde o adamı oraya alan zihniyet orada güzel bir senaryo yazamaz bunuda hepiniz göreceksiniz beklentilerinizi sıfırın altında tutun zira bu senaristler olduğu sürece 1 in üzerine çıkamayacağız şuanda raci ekipte olsaydı tamda serdar akarda bizim taraftayken harika bir toplantı sahnesi çekerlerdi yazık oldu...
aga mekanı çok iyi seçmişler gizemin kralı olacaktı 10 yıllık bir senaryo gerçekleşmiş olacaktı sahneden de ümitliydim işte yusuf diyince hayal kırıklığına uğradım inş yanılırız tatmin edici bir sahne olur

Tüm vadici kardeşlerimin kandili mübarek olsun Allah dularınızı kabul etsin.
özette yusufun toplantıya katılacağı yazmış büyük ihtimalle yanlışlık olmuştur

Tüm vadici kardeşlerimin kandili mübarek olsun Allah dularınızı kabul etsin.
özette yusufun toplantıya katılacağı yazmış büyük ihtimalle yanlışlık olmuştur
sende benim kafadansın bende bi görelim diyorum da resmen yazmışlar aga anlık birşeyde değil o kadar da bariz hata yapmalar herhalde

aga mekanı çok iyi seçmişler gizemin kralı olacaktı 10 yıllık bir senaryo gerçekleşmiş olacaktı sahneden de ümitliydim işte yusuf diyince hayal kırıklığına uğradım inş yanılırız tatmin edici bir sahne olur

aga gerçekten hayal kırıklığı ya onun yerine fehmi olsaydı bi sıkıntı çıkmazdı nedir bu yusuf aşkı arkadaş diplere vurcaz yakında bunlar hala sevilmeyen adamı ön plana çıkarmaya çalışıyo olmaz böyle ya o asya yıda hiç söylemiyorum öylesine bi toplantıda o karakter gerçekten saçma ama artık kızmıyorumda dizide senarist yok arkadaş Allaha emanet bölüm yazıyolar saldım çayıra mevlam kayıra mantığındalar

arkadaş ne yusufu ya yapmayın İnşallah yusuf yoktur fehmi olsun niye yusuf oluyor ulan!

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking