ah be güzel kardeşim inan zerre tutulacak bir yeri olsa bu kadirşinaz izleyeci elinden tutar göklere çıkarırdıişte tutar bir yanı olsun diye
o gaz yusufla kaçtı kardeşAdmin boş durmuyor veriyor gazı hadi hayırlısı![]()
yanlış yapıyorlar düzeltirler umudundayızah be güzel kardeşim inan zerre tutulacak bir yeri olsa bu kadirşinaz izleyeci elinden tutar göklere çıkarırdıbütün forumlara bak sosyal medyaya bak millet yusufa ateş püskürüyor
(((( peki bu ısrar inat neden .necati abi ve diğer ekipler bu kadar mı körler .bu işe neden müdahale etmezler .bu nasıl bir anlayıştır inan kafam almıyor
((((
o gaz yusufla kaçtı kardeş((( kimsenin inancı kalmadı
(((
Abi ben bu bölüm ilk defa büyük beklenti içindeyim. Bir parçacık umudum kaldı o da pamuk ipliğine yani bu haftaya bağlı. Umarım iyi işlenir senaryo.ah be güzel kardeşim inan zerre tutulacak bir yeri olsa bu kadirşinaz izleyeci elinden tutar göklere çıkarırdıbütün forumlara bak sosyal medyaya bak millet yusufa ateş püskürüyor
(((( peki bu ısrar inat neden .necati abi ve diğer ekipler bu kadar mı körler .bu işe neden müdahale etmezler .bu nasıl bir anlayıştır inan kafam almıyor
((((
o gaz yusufla kaçtı kardeş((( kimsenin inancı kalmadı
(((
kendi adıma zerre inancım kalmadıyanlış yapıyorlar düzeltirler umudundayız
inşallah kardeşim sizin dediğiniz çıkar bende burada özür dilerimAbi ben bu bölüm ilk defa büyük beklenti içindeyim. Bir parçacık umudum kaldı o da pamuk ipliğine yani bu haftaya bağlı. Umarım iyi işlenir senaryo.
yazım gurubu halleder bu işi onda sıkıntı görmüyorum da öncelikle şu ahbap çavuş ilişkisini , akrabalık bağlarını falan koparmalarını lazım , şu ana kadar ki en büyük sıkıntı bukendi adıma zerre inancım kalmadı((((( hele ki o çapsız yazım grubu görev başındayken
((((((
inşallah kardeşim sizin dediğiniz çıkar bende burada özür dilerim))
neden böyle diyorlar biliyor musun ???????? yusufu tanımadıkları içinAga sırf şunun için 10 yıl sonra tekrar izleyecem diyenler var. Beklenti ve heyecan çok büyük çok..![]()
neden böyle diyorlar biliyor musun ???????? yusufu tanımadıkları için)))))))) nede olsa 10 sene geçmiş üzerinden
))))
bende bu dediklerini akif için demiştim ama kurban mundar olduMillet Çakır'a, Memati'ye gıyabi cenaze namazı kıldı ya ben de Yusuf ölürse lokma döktürüp kurban keseceğim
![]()
![]()
Ben de sevmiyordum Akif'i. ATV sezonunda Usta'yı İsraillilere teslim etmişti. O günden beri uyuzum Akife. Ama Yusuf'tan iyidir.bende bu dediklerini akif için demiştim ama kurban mundar oldu)))))))
Hayır Akif ustayi İsraillilere teslim etmedi. Kendi kafasina sargi bezi bagladi Polatin yerine gecti. Sonra ki bolum zaten usta ayaga kalkip operasyonlara baslamistiBen de sevmiyordum Akif'i. ATV sezonunda Usta'yı İsraillilere teslim etmişti. O günden beri uyuzum Akife. Ama Yusuf'tan iyidir.![]()
Hayır Akif ustayi İsraillilere teslim etmedi. Kendi kafasina sargi bezi bagladi Polatin yerine gecti. Sonra ki bolum zaten usta ayaga kalkip operasyonlara baslamisti
Akif'in dönüm noktasi.. en begendigim fragmanlardan bir tanesi.
Bu yazım grubuyla en iyi ihtimal avucunu yalarsınBöyle efsane sahnelere hasret kaldık![]()
sen de firsati buldun ya vur bakalimBu yazım grubuyla en iyi ihtimal avucunu yalarsın))))))
Abartılı hafif kalmışsen de firsati buldun ya vur bakalimama soyleyeyim kesinlikle katilmiyorum abartili ve direk elestiri getirdiginizi dusunuyorum