Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Admin boş durmuyor veriyor gazı hadi hayırlısı :D

Ekli dosyalar

• PicsArt_12-23-12.49.18.jpg
    PicsArt_12-23-12.49.18.jpg
    170.5 KB · Hit: 22
işte tutar bir yanı olsun diye
ah be güzel kardeşim inan zerre tutulacak bir yeri olsa bu kadirşinaz izleyeci elinden tutar göklere çıkarırdı:) bütün forumlara bak sosyal medyaya bak millet yusufa ateş püskürüyor :((((( peki bu ısrar inat neden .necati abi ve diğer ekipler bu kadar mı körler .bu işe neden müdahale etmezler .bu nasıl bir anlayıştır inan kafam almıyor :(((((

Admin boş durmuyor veriyor gazı hadi hayırlısı :D
o gaz yusufla kaçtı kardeş :(((( kimsenin inancı kalmadı :((((

ah be güzel kardeşim inan zerre tutulacak bir yeri olsa bu kadirşinaz izleyeci elinden tutar göklere çıkarırdı:) bütün forumlara bak sosyal medyaya bak millet yusufa ateş püskürüyor :((((( peki bu ısrar inat neden .necati abi ve diğer ekipler bu kadar mı körler .bu işe neden müdahale etmezler .bu nasıl bir anlayıştır inan kafam almıyor :(((((

yanlış yapıyorlar düzeltirler umudundayız

Abi ben bu bölüm ilk defa büyük beklenti içindeyim. Bir parçacık umudum kaldı o da pamuk ipliğine yani bu haftaya bağlı. Umarım iyi işlenir senaryo.

kendi adıma zerre inancım kalmadı :(((((( hele ki o çapsız yazım grubu görev başındayken :(((((((

inşallah kardeşim sizin dediğiniz çıkar bende burada özür dilerim :)))
yazım gurubu halleder bu işi onda sıkıntı görmüyorum da öncelikle şu ahbap çavuş ilişkisini , akrabalık bağlarını falan koparmalarını lazım , şu ana kadar ki en büyük sıkıntı bu

Aga sırf şunun için 10 yıl sonra tekrar izleyecem diyenler var. Beklenti ve heyecan çok büyük çok.. :)

Yarin aksam ki yayinlanacak olan 277.Bölümün jeneriginde su üc isim yazsa.. jenerik sonrasi giren reklam araliginda sosyal medyada deprem olurdu. Izleyiciyi öyle bir heycan basar ki, o reklam bitmek bilmez.. ama diğer yandan da beklemesi büyük keyif verir aynı eski dönemde olduğu gibi.. bu duyguyu gerçekten cok özledik. Polat Alemdar'i izlemeye dinlemeye doyum olmaz. O toplati sahnesinde ki replikler/konusmalar tarihe gecer. Akıl oyunları/ters köşeler ve gizemi ile 2015 yilini dehset bir bölümle sonlandiriz.
u5urp9jz.jpg

Hayali bile heycanlandiriyor.. sonunda bende vadiyle kafayi bozdum.. 😉

Son düzenleme:
Ben de sevmiyordum Akif'i. ATV sezonunda Usta'yı İsraillilere teslim etmişti. O günden beri uyuzum Akife. Ama Yusuf'tan iyidir. :)
Hayır Akif ustayi İsraillilere teslim etmedi. Kendi kafasina sargi bezi bagladi Polatin yerine gecti. Sonra ki bolum zaten usta ayaga kalkip operasyonlara baslamisti