Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Admin boş durmuyor veriyor gazı hadi hayırlısı :D

Ekli dosyalar

• PicsArt_12-23-12.49.18.jpg
    PicsArt_12-23-12.49.18.jpg
    170.5 KB · Hit: 22
işte tutar bir yanı olsun diye
ah be güzel kardeşim inan zerre tutulacak bir yeri olsa bu kadirşinaz izleyeci elinden tutar göklere çıkarırdı:) bütün forumlara bak sosyal medyaya bak millet yusufa ateş püskürüyor :((((( peki bu ısrar inat neden .necati abi ve diğer ekipler bu kadar mı körler .bu işe neden müdahale etmezler .bu nasıl bir anlayıştır inan kafam almıyor :(((((

Admin boş durmuyor veriyor gazı hadi hayırlısı :D
o gaz yusufla kaçtı kardeş :(((( kimsenin inancı kalmadı :((((

ah be güzel kardeşim inan zerre tutulacak bir yeri olsa bu kadirşinaz izleyeci elinden tutar göklere çıkarırdı:) bütün forumlara bak sosyal medyaya bak millet yusufa ateş püskürüyor :((((( peki bu ısrar inat neden .necati abi ve diğer ekipler bu kadar mı körler .bu işe neden müdahale etmezler .bu nasıl bir anlayıştır inan kafam almıyor :(((((

yanlış yapıyorlar düzeltirler umudundayız

Abi ben bu bölüm ilk defa büyük beklenti içindeyim. Bir parçacık umudum kaldı o da pamuk ipliğine yani bu haftaya bağlı. Umarım iyi işlenir senaryo.

kendi adıma zerre inancım kalmadı :(((((( hele ki o çapsız yazım grubu görev başındayken :(((((((

inşallah kardeşim sizin dediğiniz çıkar bende burada özür dilerim :)))
yazım gurubu halleder bu işi onda sıkıntı görmüyorum da öncelikle şu ahbap çavuş ilişkisini , akrabalık bağlarını falan koparmalarını lazım , şu ana kadar ki en büyük sıkıntı bu

Aga sırf şunun için 10 yıl sonra tekrar izleyecem diyenler var. Beklenti ve heyecan çok büyük çok.. :)

Yarin aksam ki yayinlanacak olan 277.Bölümün jeneriginde su üc isim yazsa.. jenerik sonrasi giren reklam araliginda sosyal medyada deprem olurdu. Izleyiciyi öyle bir heycan basar ki, o reklam bitmek bilmez.. ama diğer yandan da beklemesi büyük keyif verir aynı eski dönemde olduğu gibi.. bu duyguyu gerçekten cok özledik. Polat Alemdar'i izlemeye dinlemeye doyum olmaz. O toplati sahnesinde ki replikler/konusmalar tarihe gecer. Akıl oyunları/ters köşeler ve gizemi ile 2015 yilini dehset bir bölümle sonlandiriz.
u5urp9jz.jpg

Hayali bile heycanlandiriyor.. sonunda bende vadiyle kafayi bozdum.. 😉

Son düzenleme:
Ben de sevmiyordum Akif'i. ATV sezonunda Usta'yı İsraillilere teslim etmişti. O günden beri uyuzum Akife. Ama Yusuf'tan iyidir. :)
Hayır Akif ustayi İsraillilere teslim etmedi. Kendi kafasina sargi bezi bagladi Polatin yerine gecti. Sonra ki bolum zaten usta ayaga kalkip operasyonlara baslamisti

Forum İstatistikleri

Konular
176,585
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy