Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

İnş olmaz tabi ki olmazda zaten önceden dūşünüyordumda şimdi eminim necati şâşmaz paydos dediginde vadide paydos diyecektir

Pusat var iste onu yapsinlar yeni Polat zamaninda seviniyoduk Pusat zamani geldiginde Polatin koltuguna oturacak diye de Akifi getirdiler Memati yaptilar adami :D Yusuf da cikinca Pusat iyice pasif duruma dustu

Pusat var iste onu yapsinlar yeni Polat zamaninda seviniyoduk Pusat zamani geldiginde Polatin koltuguna oturacak diye de Akifi getirdiler Memati yaptilar adami :D Yusuf da cikinca Pusat iyice pasif duruma dustu
Yok aga millet beğeniyorda bence fazla abartiliyor Pusat Polat in iyi bir adami olur o kadar yani kucultmuyorum Memati nin yanina filan yaklasabilir en fazla

olabilir aga sormakta bi sakınca yok. :X

yeni bölümde yorumlarını beklerim. :X
Maçlardan dolayı bir iki bölüm gerideyim netten izliyorum ama babam da dirliş izlediği için ben de spoiler yiye yiye göz ucuyla bakmak zorunda kalıyorum :D elimden gelidğince yorum yapmaya çalışırım.

Ben sete gitmek istemiyorum Cahit abinin yaninda kalacam diyen guzelligi ikna etmek icin gösterdigim keyifli çabam...:)
230805b2926ab038009b7abf0ddcec1b.jpg

vadi çok sıkıntı yaşıyor maçlardan. 1 hafta rahat ediyor sonra yine maçlar, sürekli böyle. maçlarla karşılaşmadan 3-4 hafta üstü üste yayınlansa 8-9 u bulur bence?
Eskiden bize maç falan hikayeydi. Malum kanaldan kurtulmadan maçlar sıkıntı yaşatacak bize. Ama bizim kemik kitlemiz var Kösem daha çok etkilenir :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan