Yok aga nereye kadar gidecek boyle hikayesi anlatilsin 5 10 dakika yeter fazlasi zarar verirAksiyondan kısıp Yusufa ekleme yapiyolar sezon sonuna kadar cekecegiz gibi
Yok aga nereye kadar gidecek boyle hikayesi anlatilsin 5 10 dakika yeter fazlasi zarar verirAksiyondan kısıp Yusufa ekleme yapiyolar sezon sonuna kadar cekecegiz gibi
alakasız olacak ama filinta izliyor musun?Benim tek korkum bir gün Necati Şaşmaz yorulup ayrılınca Yusufu yeni Polat yapma ihtimalleri. İnşallah böyle bir olay vuku bulmaz
Vay vay transfere gelmiş ))alakasız olacak ama filinta izliyor musun?
İnş olmaz tabi ki olmazda zaten önceden dūşünüyordumda şimdi eminim necati şâşmaz paydos dediginde vadide paydos diyecektirBenim tek korkum bir gün Necati Şaşmaz yorulup ayrılınca Yusufu yeni Polat yapma ihtimalleri. İnşallah böyle bir olay vuku bulmaz
yok abi vuku dedide o kelime filinta'da çok kullanıyor ondan bir sorim dedim.Vay vay transfere gelmiş ))
Yuh nasil bir cikarimda bulunmaktir kac yillik eski bir kelimeyi kullanmis adam epey fazla zorlamissin agayok abi vuku dedide o kelime filinta'da çok kullanıyor ondan bir sorim dedim.
İlk 3 bölümünü izliyordum sonrasını kaçırdığım için bıraktım. Ama büyük bir DİRİLİŞ fanıyım. 😉alakasız olacak ama filinta izliyor musun?
İnş olmaz tabi ki olmazda zaten önceden dūşünüyordumda şimdi eminim necati şâşmaz paydos dediginde vadide paydos diyecektir
olabilir aga sormakta bi sakınca yok.Yuh nasil bir cikarimda bulunmaktir kac yillik eski bir kelimeyi kullanmis adam epey fazla zorlamissin aga
yeni bölümde yorumlarını beklerim.İlk 3 bölümünü izliyordum sonrasını kaçırdığım için bıraktım. Ama büyük bir DİRİLİŞ fanıyım. 😉
Yok aga millet beğeniyorda bence fazla abartiliyor Pusat Polat in iyi bir adami olur o kadar yani kucultmuyorum Memati nin yanina filan yaklasabilir en fazlaPusat var iste onu yapsinlar yeni Polat zamaninda seviniyoduk Pusat zamani geldiginde Polatin koltuguna oturacak diye de Akifi getirdiler Memati yaptilar adami Yusuf da cikinca Pusat iyice pasif duruma dustu
Maçlardan dolayı bir iki bölüm gerideyim netten izliyorum ama babam da dirliş izlediği için ben de spoiler yiye yiye göz ucuyla bakmak zorunda kalıyorum elimden gelidğince yorum yapmaya çalışırım.olabilir aga sormakta bi sakınca yok.
yeni bölümde yorumlarını beklerim.
Ben fırsat buldukca izliyorum. İskender Büyük en sevdiğim karakterlerden biriydi. Onun için bakıyorum aradaBeyaz Tv yi izliyomusunuz efsane bolum
abi bence boş işler müdürü bizzatiKendisi forumun boş işlerinden sorumlu müdür yardımcısı 😉)))
İnşallah aga yusuf meselesi önemli bi sorun haline geldiBak yarın güzel bölüm olacak yusuf a ins uzun sahneler vermemislerdir
vadi çok sıkıntı yaşıyor maçlardan. 1 hafta rahat ediyor sonra yine maçlar, sürekli böyle. maçlarla karşılaşmadan 3-4 hafta üstü üste yayınlansa 8-9 u bulur bence?Bu arada artık Galatasaray da Perşembe günü maçlarını oynayacak. Ne yapacağız? @takas
Eskiden bize maç falan hikayeydi. Malum kanaldan kurtulmadan maçlar sıkıntı yaşatacak bize. Ama bizim kemik kitlemiz var Kösem daha çok etkilenirvadi çok sıkıntı yaşıyor maçlardan. 1 hafta rahat ediyor sonra yine maçlar, sürekli böyle. maçlarla karşılaşmadan 3-4 hafta üstü üste yayınlansa 8-9 u bulur bence?