kösem'in yayında kalma şansı yok artık. üst üste 2 hafta maçlarla karşılaşıyor.Eskiden bize maç falan hikayeydi. Malum kanaldan kurtulmadan maçlar sıkıntı yaşatacak bize. Ama bizim kemik kitlemiz var Kösem daha çok etkilenir
kösem'in yayında kalma şansı yok artık. üst üste 2 hafta maçlarla karşılaşıyor.Eskiden bize maç falan hikayeydi. Malum kanaldan kurtulmadan maçlar sıkıntı yaşatacak bize. Ama bizim kemik kitlemiz var Kösem daha çok etkilenir
Sezon sonunu göremeyebilirkösem'in yayında kalma şansı yok artık. üst üste 2 hafta maçlarla karşılaşıyor.
benim için değişen bişey yok aga rezil bi takım var vadi varken burak umut falan izleyecek değilimBu arada artık Galatasaray da Perşembe günü maçlarını oynayacak. Ne yapacağız? @takas
Evet sezon finali Aron Feller sahneye çıkacakBeyaz Tv'deki bölüme bakın dehşet Ne günlerdi be..
Aynen Show daydik son bolumumuz Stara geciyorus bundan sonraBu bölümler Showtv'deydi değil mi?
bilgim yok agaBu caminin imami kim arkadaslar bilen var mi. İmamlik yapacamda bu adamin kiraatinda okumak istiyorum cok begeniyorum su adamin kiraatini
konu ne aga anlamadımSabahat gene bana mesaj atiyo bir ilgilenin Allahını seviyosaniz ya.
@sürgünüm
aga sadullah şentürk ün üstüne tanımam adam dehşet aksiyon sahneleri çekiyorduZübeyr Şaşmaz çekmiş bu bölümü. Gayet başarılı bizim mevcut yönetmenden daha iyi çekmiş. Keşke bize dönseydi ama edhoya gitmiş heralde burda okumuştum
Aynen ama artık o adamın Vadiye döneceğini sanmıyorum. Twitterda yazıp çizdiklerini görmustüm tam bir hain. Vadinin duruşuyla zıt bir tutum sergiliyor.konu ne aga anlamadım
aga sadullah şentürk ün üstüne tanımam adam dehşet aksiyon sahneleri çekiyordu