Ve Aleykümselam kardeş aramıza hoşgeldin 2011 den beri takip ediyorum demişsin insan hiç üye olmaz mı ya senin gibi vadici kardeşlerimizi aramızda görmek bizi çok mutlu ediyor İnşallah aktif bi şekilde yanımızda olursunHoşbuldum. Cümleten Selamun Aleyküm
Eyvallah kardeşim hoşbuldum. Evet 2011'den beri Vadinin reytinglerine bakmak için bu forumu takip ediyordum. Reyting konusunda bilgi sahibi olmadığım için üye olmak istemedim kısmet bugüneymiş. Vadi'nin eleştiri aldığı şu dönemlerde safları sıklaştıralım dedim ve üye oldumVe Aleykümselam kardeş aramıza hoşgeldin 2011 den beri takip ediyorum demişsin insan hiç üye olmaz mı ya senin gibi vadici kardeşlerimizi aramızda görmek bizi çok mutlu ediyor İnşallah aktif bi şekilde yanımızda olursun![]()
kardeş o zamanlar çok vadiye yüklenen çapsızlar vardı o şekilde gerekiyordu sende izlemişsin sadece insan destek olmaz mı vadici kardeşineKardeşim inan hatırlamıyorum. Takasın o agresif cevaplarından dolayı kalmış aklımdaO zaman da Vadiyi eleştirenler vardı. Verdiği cevapları okurken helal olsun falan diyordum. Ordan kalmış aklimda
![]()
adamsın adam dediğin gibi bu günlerde bizim gibi sağlam vadicilerin diziye her zamankinden çok destek olması lazımEyvallah kardeşim hoşbuldum. Evet 2011'den beri Vadinin reytinglerine bakmak için bu forumu takip ediyordum. Reyting konusunda bilgi sahibi olmadığım için üye olmak istemedim kısmet bugüneymiş. Vadi'nin eleştiri aldığı şu dönemlerde safları sıklaştıralım dedim ve üye oldumiyi etmişim sizin gibi güzel insanlarla tanıştığım için mutlu oldum.
Teşekkürler mesajın için.
Ulan zaten Kadir ben ve Batuhan hariç hepiniz gs lisinizkardeş o zamanlar çok vadiye yüklenen çapsızlar vardı o şekilde gerekiyordu sende izlemişsin sadece insan destek olmaz mı vadici kardeşine
adamsın adam dediğin gibi bu günlerde bizim gibi sağlam vadicilerin diziye her zamankinden çok destek olması lazım
senle çok iyi anlaşacaz hemde gs liymişsin daha ne olsun@-KADİR- ve @china_shangai abi fanatik fenerliler onlara karşı bi gs li vadici daha olması iyi oldu
![]()
abi buna alışman lazım Türkiye de en çok taraftar tartışmasız bizde her yerde de gs liler çoğunluktadır bu bi gerçekUlan zaten Kadir ben ve Batuhan hariç hepiniz gs lisiniz((( daha ne olsun
Eyvallah aga sağol.kardeş o zamanlar çok vadiye yüklenen çapsızlar vardı o şekilde gerekiyordu sende izlemişsin sadece insan destek olmaz mı vadici kardeşine
adamsın adam dediğin gibi bu günlerde bizim gibi sağlam vadicilerin diziye her zamankinden çok destek olması lazım
senle çok iyi anlaşacaz hemde gs liymişsin daha ne olsun@-KADİR- ve @china_shangai abi fanatik fenerliler onlara karşı bi gs li vadici daha olması iyi oldu
![]()
Kendisi forumun boş işlerinden sorumlu müdür yardımcısı 😉)))@Maskeli Fedai aga boşver takılma sen sözünde durdun ; işte senin yanlışın da boş işler peşinde olman![]()
Oranin müdürü kim ?Kendisi forumun boş işlerinden sorumlu müdür yardımcısı 😉)))
Ahahahaha abi müdür kim merak ettimKendisi forumun boş işlerinden sorumlu müdür yardımcısı 😉)))
O buralara boş işlerin den arta kalan sürelerde boş işlerine tekrardan dönmek için gelir
Aksiyondan kısıp Yusufa ekleme yapiyolar sezon sonuna kadar cekecegiz gibiBak yarın güzel bölüm olacak yusuf a ins uzun sahneler vermemislerdir
Tam üstende buranın müdürü kim diyen zatı muhteremAhahahaha abi müdür kim merak ettim![]()