Kardeşim inan hatırlamıyorum. Takasın o agresif cevaplarından dolayı kalmış aklımda O zaman da Vadiyi eleştirenler vardı. Verdiği cevapları okurken helal olsun falan diyordum. Ordan kalmış aklimdaBeni de hatirliyomusun peki
Kardeşim inan hatırlamıyorum. Takasın o agresif cevaplarından dolayı kalmış aklımda O zaman da Vadiyi eleştirenler vardı. Verdiği cevapları okurken helal olsun falan diyordum. Ordan kalmış aklimdaBeni de hatirliyomusun peki
Neyse ben 2012 mayis gibi aktif olmaya baslamistim zaten onemli degil. Hosgeldin forumumuza. İnşallah bizler gibi kalici olursunKardeşim inan hatırlamıyorum. Takasın o agresif cevaplarından dolayı kalmış aklımda O zaman da Vadiyi eleştirenler vardı. Verdiği cevapları okurken helal olsun falan diyordum. Ordan kalmış aklimda
Eyvallah kardeşim sağolasın. İnşallah.. Haa bu arada ben de Erzurumluyum. Senle galiba hemşeriyizNeyse ben 2012 mayis gibi aktif olmaya baslamistim zaten onemli degil. Hosgeldin forumumuza. İnşallah bizler gibi kalici olursun
@takas bak sana ne diyorlar yok ya takas da sinir falan hiç yokturKardeşim inan hatırlamıyorum. Takasın o agresif cevaplarından dolayı kalmış aklımda O zaman da Vadiyi eleştirenler vardı. Verdiği cevapları okurken helal olsun falan diyordum. Ordan kalmış aklimda
Vay iyiymis Erzurumun neresindensin.Forumda Dogulular agir basmaya basladiEyvallah kardeşim sağolasın. İnşallah.. Haa bu arada ben de Erzurumluyum. Senle galiba hemşeriyiz
dur aga şimdi zaten zor tutuyoz adamı böyle diyip galeyana getirme bugün zaten yine verip veriştirmiş şaka bir yana dediğin gibi hak edene hak ettiği muameleyi yapacaksınYok yok hak edene hak ettiği gibi davranacaksın. @takas kardeş doğrusunu yapıyor.
Hasankale-Alvarlıyım kardeşimVay iyiymis Erzurumun neresindensin.Forumda Dogulular agir basmaya basladi
Bende Kayakyolu Tanistigimiza memnun oldumHasankale-Alvarlıyım kardeşim
Bizim takasla iyi ikili olacaklardur aga şimdi zaten zor tutuyoz adamı böyle diyip galeyana getirme bugün zaten yine verip veriştirmiş şaka bir yana dediğin gibi hak edene hak ettiği muameleyi yapacaksın
Yok kardeşim ben Ankarada yaşıyorum. Hayatımda Erzurum'a bir kere gittim onda da perperişan oldum yataklara düştüm. Havası çarptı Malum bizim memleketin havası adamı üzerBende Kayakyolu Hala orada mi yasiyosun oranin atmosferi bir baska ya 3 ay once bende Erzurumdaydim
Yok kardeşim ben Ankarada yaşıyorum. Hayatımda Erzurum'a bir kere gittim onda da perperişan oldum yataklara düştüm. Havası çarptı Malum bizim memleketin havası adamı üzer
Bölüme 1 saat kala cikmisti@Polat Şaşmaz bugün fragman salı günü 17.00 de çıktı en geç çıkan fragmanımız neydi hatırlıyor musun
onu demiyorum ya ilk fragmanı söylüyorum yoksa çarşamba günleri de çıkan v2 ler olduBölüme 1 saat kala cikmisti
Yok o kadarini bilmiyorumonu demiyorum ya ilk fragmanı söylüyorum yoksa çarşamba günleri de çıkan v2 ler oldu
8-0 olmuşreal madrid coştu dakika 70 7-0 oldu maç
beşiktaş lılar şimdi büyük bir heyecanla real in maçını takip ediyordur ünvan onlardan gidecek gibi
9 gelir muhtemelen real bjk ye büyük iyilik yaptı8-0 olmuş
Besiktasa hainlik edip 8 de biraktilar9 gelir muhtemelen real bjk ye büyük iyilik yaptı