yeni bölüm varsa acayip heycanlandım şuan da çünkü bu kadar geciktiğine göre efsane bi fragman geliyor obaaa
demek ki varmış baksana resmi hesaptan açıklama yapmışlaryeni bölüm varsa acayip heycanlandım şuan da çünkü bu kadar geciktiğine göre efsane bi fragman geliyor obaaa
çok geç kalıyolar abi çok geçdemek ki varmış baksana resmi hesaptan açıklama yapmışlar
maalesef bu sene çok özensizler ((çok geç kalıyolar abi çok geç
bölümün reytinglerini en çok fragman etkiler ama bu yıl fragmanlarda etki yok
Hoşbuldum. Cümleten Selamun Aleyküm
Memnun oldum ben de Efe
20 yaşındayım Ocak 6'da 21 inşallah
Hoşgeldin, umarım aramızda kalıcı olursun. Perşembe akşamları yorum konusunda aramızda olursan da seviniriz. Keyifli forumlar.20 yaşındayım Ocak 6'da 21 inşallah
Sağolasınne güzel hayırlı yaşlar olsun inşallah😉 bir kardeşim daha oldu başlıkta ne güzel
Çok teşekkürler. Mutlaka aktif olacağım. Zamanım bol. Olmasa bile Vadi söz konusuysa gerisi teferruattır.Hoşgeldin, umarım aramızda kalıcı olursun. Perşembe akşamları yorum konusunda aramızda olursan da seviniriz. Keyifli forumlar.
Bay benim adamım gelmiş gelmiş hem Doğu beyden hem de benim oğlumda 6 ocak doğumlu 😉 tanıştığımıza çok ama çok sevindim bizim foruma @-KADİR- den sonra vadici gelmemişti sen uzun aradan sonra bizi çok sevindirdin20 yaşındayım Ocak 6'da 21 inşallah
Eyvallah abi Ben uzun süredir takip ediyordum zaten taa 2011'den beri. Takas vardı zannedersem o zamanlar hatırladığımBay benim adamım gelmiş gelmiş hem Doğu beyden hem de benim oğlumda 6 ocak doğumlu 😉 tanıştığımıza çok ama çok sevindim bizim foruma @-KADİR- den sonra vadici gelmemişti sen uzun aradan sonra bizi çok sevindirdin