Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bugün günlerden @-KADİR- :)))) ne Zaman PC'yi kapatsa fragman çıkıyor 😉)))) onun için bugün Kadir'i takipteyim :))))

29 ekim cumhuriyet bayrami ayni zamanda galatasaray ve fenerbahce nin maclari var persembe iste

326ca4ff917d512c7959ec2b98f7c59a.jpg

@china_shangai abi :D

Son düzenleme:
fragman yarına kaldı İnşallah bomba bi fragman olur
@sürgünüm aga köseme başarılar falan dilemek olmuyor rakibimiz ne başarısı en dibi görmesini diliyoruz İnşallah tutmaz ki tutmayacaktır da eminim

fragman yarına kaldı İnşallah bomba bi fragman olur
@sürgünüm aga köseme başarılar falan dilemek olmuyor rakibimiz ne başarısı en dibi görmesini diliyoruz İnşallah tutmaz ki tutmayacaktır da eminim
Yuh benim mesajımdan onu mu çıkardın. :) Ben yıllardır Vadi'den başka dizi izlemiyorum Perşembe günü, yine her zaman olduğu gibi Vadi'yi izleyeceğim. Ben reytinglerde bizi geçsinler diye başarı dilemedim ki, sadece hayırlı olsun manasında. Yoksa bizim 1. olmamızı isterim her zaman. Aksini düşünmen bile bana hakaret olur. :)

Yuh benim mesajımdan onu mu çıkardın. :) Ben yıllardır Vadi'den başka dizi izlemiyorum Perşembe günü, yine her zaman olduğu gibi Vadi'yi izleyeceğim. Ben reytinglerde bizi geçsinler diye başarı dilemedim ki, sadece hayırlı olsun manasında. Yoksa bizim 1. olmamızı isterim her zaman. Aksini düşünmen bile bana hakaret olur. :)
aga beni biliyosun bu konuda çok hassasım ne dersen de diyebilirsin sonuçta rakip sen belki seviyorda olabilirsin o diziyi ben nefret ediyorum orası ayrı ama neyin hayırlı olsunu :) neyse istediğini yazarsın sonuçta

fragmanı bekliyoruz

Forum İstatistikleri

Konular
173,023
Üyeler
8,483
Son Üye
justking