- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
bakalım başkan nasıl oluyorBugün günlerden @-KADİR- ))) ne Zaman PC'yi kapatsa fragman çıkıyor 😉)))) onun için bugün Kadir'i takipteyim )))
Sen bugün erken yat da fragman erken çıksın )))bakalım başkan nasıl oluyor
olur başkan yatarımda uyuyabileceğimi zannetmiyorum yatmak yeterli olur muSen bugün erken yat da fragman erken çıksın )))
Artık maçlarla yaşamayı öğrenecez gerçi bu bizim makus talihimiz 😉29 ekim cumhuriyet bayrami ayni zamanda galatasaray ve fenerbahce nin maclari var persembe iste
hayat abi insana herşeyi gösteriyor herşeyle yaşamasını öğretiyorArtık maçlarla yaşamayı öğrenecez gerçi bu bizim makus talihimiz 😉
Bu bayan teyze hangi rolde olur sencehayat abi insana herşeyi gösteriyor herşeyle yaşamasını öğretiyor
senaryoda bizim bildiğimiz olabilecek tek rol ''Rose'' karekteri tüyo gördüm rose karekteri polat ın başına bela olacak diye ama yinede kesin budur diyemeyiz şimdilik ben rose u daha farklı hayal etmiştimBu bayan teyze hangi rolde olur sence
Tam bu sistemlik dizi aga 10 reytingleri asacaktir bencefragman yarına kaldı İnşallah bomba bi fragman olur
@sürgünüm aga köseme başarılar falan dilemek olmuyor rakibimiz ne başarısı en dibi görmesini diliyoruz İnşallah tutmaz ki tutmayacaktır da eminim
Yuh benim mesajımdan onu mu çıkardın. Ben yıllardır Vadi'den başka dizi izlemiyorum Perşembe günü, yine her zaman olduğu gibi Vadi'yi izleyeceğim. Ben reytinglerde bizi geçsinler diye başarı dilemedim ki, sadece hayırlı olsun manasında. Yoksa bizim 1. olmamızı isterim her zaman. Aksini düşünmen bile bana hakaret olur.fragman yarına kaldı İnşallah bomba bi fragman olur
@sürgünüm aga köseme başarılar falan dilemek olmuyor rakibimiz ne başarısı en dibi görmesini diliyoruz İnşallah tutmaz ki tutmayacaktır da eminim
aga beni biliyosun bu konuda çok hassasım ne dersen de diyebilirsin sonuçta rakip sen belki seviyorda olabilirsin o diziyi ben nefret ediyorum orası ayrı ama neyin hayırlı olsunu neyse istediğini yazarsın sonuçtaYuh benim mesajımdan onu mu çıkardın. Ben yıllardır Vadi'den başka dizi izlemiyorum Perşembe günü, yine her zaman olduğu gibi Vadi'yi izleyeceğim. Ben reytinglerde bizi geçsinler diye başarı dilemedim ki, sadece hayırlı olsun manasında. Yoksa bizim 1. olmamızı isterim her zaman. Aksini düşünmen bile bana hakaret olur.