Yanibu haftaki bölümde cumhuriyet bayramına denk geliyor kurban bayramıda perşembeydi geçen sene ki 23 nisan da perşembe ye denk gelmişti
kandillerin 3 te ikiside perşembe ye denk geliyor
O zaman bende yorum yapıyorum deliye her gün bayram 😉)))))))kandillerin 3 te ikiside perşembe ye denk geliyor
yani tespitte bulunuyorum işte yorumu sana kalmış 🙂
doğru başkanO zaman bende yorum yapıyorum deliye her gün bayram 😉)))))))
Terbiye iyidir 😉 ama zor iştir () zoru becerdiğin için tebrik ederim terbiyeli genç Ada'm 😉))doğru başkanbugünde bizim terbiye günümüz
başkan sende de her yol var mşllh 🙂Terbiye iyidir 😉 ama zor iştir () zoru becerdiğin için tebrik ederim terbiyeli genç Ada'm 😉))
Her yol derken başganım 😉)))başkan sende de her yol var mşllh 🙂
bir entel bir filozof bir avamlık hepsi mevcut diyorum 🙂Her yol derken başganım 😉)))
Ben bir aynayım kendini Nasıl görmek istersen ben oyumbir entel bir filozof bir avamlık hepsi mevcut diyorum 🙂
ama şu saatlerde filozofluğun üstünde ben senle kaşık atamam eyvallah başkan 😀Ben bir aynayım kendini Nasıl görmek istersen ben oyum![]()
ha ha koptum ya helal başkan işte budurLa olm bir elimde puset kızı sallıyorum diğer elimde cep sana cevap veriyorum 😉)) ruh halimi sen anla artık) yarı entel yarı dantel yarı avam yarı filozof seç beğen al
)))
Nasipse 20.45 'te Mutlu oluruz Kadir'imha ha koptum ya helal başkan işte budur![]()
inş abi biz bunları her türlü tokatlarızda işte hoca dolayısyla bir acaba var yoksa affetmeyiz 🙂Nasipse 20.45 'te Mutlu oluruz Kadir'im![]()
Heyecanla bekliyoruz İnşallah üstune koya koya giderixbugün günlerden fragman