Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ekip
CSFoXkZUEAAvay2.jpg

@china_shangai baskan son 1 gunun yoksa sen bolum yorumunu yapmadan 1 hafta daha gececek pazartesi olunca hafta donuyor hatirlatayim dedim 😀

raconlarıyla karizmasıyla şıklığıyla ve müthiş oyunculuğuyla bölüme damgasını vurdu ve bir kez daha hayran bıraktı adam efsane

harbiden @vadikızı bu bölüm rekora gidiyor 2 günde 800.000 i geçmiş
Bende az daha bolum 1 günde 800.000 kez izlenmis diye yazacaktim bugunu Cuma zannediyom :F Dün aksam saat 21de yattim ondandir :D

Bu ayrintilara biraz daha dikkat etmeleri lazim Polat kilide vuruyo ama kilitte ufak bir hasar yok çok göze çarpıyo birde o kilidin kolay acilmaso tuhaf uzerinde sifre var keske baska bir kilit kullansalardi
6263ba8188c66031eb361985dda6d47c.jpg

Boş aksiyonun olmaması bölümü güzel kılan bir diğer önemli faktör.. uzun bir aradan sonra diyalog ağırlı bir bölümdü.

Final sahnesinde ki aksiyon sahnesini gerçekçi ve heycanlı bir şekilde çekerlerse bir puan da kazanmış olurlar.. umarım hata yapıp basite kaçmazlar.

Final sahnesinde ki aksiyon sahnesini gerçekçi ve heycanlı bir şekilde çekerlerse bir puan da kazanmış olurlar.. umarım hata yapıp basite kaçmazlar.
aga orda sence çatışarak mı kurtulur yoksa gölge yi ele geçirir mi asya da hastanede acaba öktem ile bir takas olur mu