raconlarıyla karizmasıyla şıklığıyla ve müthiş oyunculuğuyla bölüme damgasını vurdu ve bir kez daha hayran bıraktı adam efsane268.Bölümde Necati Sasmaz'in karizma patlamasi vardi.. sac kesimi muhtesem.. umarim bozmaz.
Bende az daha bolum 1 günde 800.000 kez izlenmis diye yazacaktim bugunu Cuma zannediyom Dün aksam saat 21de yattim ondandirraconlarıyla karizmasıyla şıklığıyla ve müthiş oyunculuğuyla bölüme damgasını vurdu ve bir kez daha hayran bıraktı adam efsane
harbiden @vadikızı bu bölüm rekora gidiyor 2 günde 800.000 i geçmiş
erken yatmışsın aga hayırdırBende az daha bolum 1 günde 800.000 kez izlenmis diye yazacaktim bugunu Cuma zannediyom Dün aksam saat 21de yattim ondandir
O kadar da önemli birsey degil bosvererken yatmışsın aga hayırdır
aga orda sence çatışarak mı kurtulur yoksa gölge yi ele geçirir mi asya da hastanede acaba öktem ile bir takas olur muFinal sahnesinde ki aksiyon sahnesini gerçekçi ve heycanlı bir şekilde çekerlerse bir puan da kazanmış olurlar.. umarım hata yapıp basite kaçmazlar.
Artık gölgeyi ele geçirirse çok ayıp ederler )) Ada'mı iki dakikada madara etmiş olurlaraga orda sence çatışarak mı kurtulur yoksa gölge yi ele geçirir mi asya da hastanede acaba öktem ile bir takas olur mu
başkan sen böyle dedin ya olma ihtimali sanki daha da arttı set fotosunda var gölge hoca ile görüşüyorArtık gölgeyi ele geçirirse çok ayıp ederler )) Ada'mı iki dakikada madara etmiş olurlar
Hangisinin olma ihtimali arttı yakalanacak mı yakalanmayacak mıbaşkan sen böyle dedin ya olma ihtimali sanki daha da arttı set fotosunda var gölge hoca ile görüşüyor
sen söyleyince yakalanma ihtimali arttı bence gölge ordan bir şekilde gidecekHangisinin olma ihtimali arttı yakalanacak mı yakalanmayacak mı