Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aynen aga adam manyak konusmaya baslayinca bende gulmeye basladim ofistede dik dik dolasiyordu tam paikopat ina daha fazla izleriz ses fizik oyunculuk tam vadilik adam :X
İnşallah rolü hemen bitmez adam da ne ses var be tam psikopat böyle karakterlere hastayım :D

Aga bak bende aynisini dusunuyorum ins harcamayiz zaza dayinin farkli versiyonu olabilir bu adam

aga simdi istedigini de diyecem bisuna demeyeyim sen tabi fikrini soylede ne dedigine bagli kendimi tutamayabilirim :A
aga bu tip adamlardan çok iyi karakterler yaratılabilir aslında değerlendirilmeli mutlaka

attachment.php

bu adamı kesinlikle kullanmalıyız bu adamda çok ciddi bir potansiyel var

mutlak ihtiyacımız olan şey polata yakın karakterler
nevzat tarzı kazım tarzı adamlar ve memati gibi bi tip lazım

gülüşü süper aga şuan izliyorum o sahneyi on numara oyuncu :kiki:
aga o sesi gerçekten onun muydu acaba dedim ya ben daha izlerken epey güldüm bölümü yine izlerken en dikkatli seyredeceğim sahnelerden olacak böyle adamlar diziye can katar hava getirir

aga o sesi gerçekten onun muydu acaba dedim ya ben daha izlerken epey güldüm bölümü yine izlerken en dikkatli seyredeceğim sahnelerden olacak böyle adamlar diziye can katar hava getirir
valla aga onun mu değil mi bilmiyorum ama böyle bi tip böyle bi ses yok adam tam arıza :D

aga bölüm bombaydı yalnız çok iyiydi özelliklede rajon sahnelerini ve bu samimiyeti özlemştik birde mizah işte bu unsurlar süreklilik arz ederse vadi tam gaz devam eder
üstüne koyarak devam edersek işte o zaman müthiş olur diğer bölüm kötü olursa bunun bi anlamı olmaz dediğin gibi raconlar harika bu bölüm repliklerde süperdi. bence yeni senaristler etki etmeye başlamış

vadinin yeni bombası. vadiciler basmış resmen izlenme 3 katına çıktı :D

Son düzenleme:
şu sahne ne kadar güzeldi şarkıda zaten süper kurtlar vadisi gerçekten bambaşka bir olay rahat 1 ay bu sahneyi izler bu şarkıyı dinlerim

şu sahne ne kadar güzeldi şarkıda zaten süper kurtlar vadisi gerçekten bambaşka bir olay rahat 1 ay bu sahneyi izler bu şarkıyı dinlerim
aga burda keşke memati ve abdülheyi hatırlasaydı ya yeminle süper ötesi olurdu sahne efsane olurdu

sahne zaten efsanede aga memati ve abdülhey i görsek çok daha başka boyutta etkili olurdu
aga ustanın her konuda sonuna kadar destekçisiyiz ama gerçek hayattaki olayları diziye bağlamaması lazım bu bizi etkliyor burda memati abdülhey nasıl olmaz ya onlar bizim efsanelerimiz