Şu yazdığından bişey anladıysam ne olayım 😉)) şunu tane tane söyle@china_shangai baskan ayla algan yeni karektermis Profesor Anadolu ismide garipmis
abi şu kadın varyaŞu yazdığından bişey anladıysam ne olayım 😉)) şunu tane tane söyle
Acaba burdan nereye varacaklarabi şu kadın varya
![]()
dün hangi karekteri canlamdıracağını konuşmuştuk yeni bir karektermiş ismide garip diyoruö Profesör Anadolu
Ya bırak Allah aşkına sen buna replik mi diyorsun 😉 repliğin kralı az sonra bekleriz seni de 😉Zeynep : Senden Korkmuyorum!
Gölge : Çünkü Sadece Gölgemi görüyorsun.
bence başkan , size iyi seyirlerYa bırak Allah aşkına sen buna replik mi diyorsun 😉 repliğin kralı az sonra bekleriz seni de 😉
Yine de göz ucuyla bakıver bari 😉 kimseye söylemem sözbence başkan , size iyi seyirler
pek bir yere varacağını sanmıyorum ne olabilir ki yaşlı bir profesör saklanıyor falan değişik yaniAcaba burdan nereye varacaklar
İnşaallah sağlam Temel'lere bağlarlar 😉 bir ara Abdül ve sevgilisi bir dağ evine gitmişlerdi .adsız diye bir karakter girdi diziye . Baya bir psikopattı . Sonra birden uçurumdan yuvarladılar Ada'mı . Meğerse etkisiz ve anlamsız bir karaktermiş 😉pek bir yere varacağını sanmıyorum ne olabilir ki yaşlı bir profesör saklanıyor falan değişik yani
eyvallah aga seni takdir ettiğimi söylemiştim herhalde bizim tek adresimiz var yolumuzdan şaşmayız 😀
Sen git beni affette takıl melun 😉 normal vadi gününde kaybolur şimdi de biz buda takılalım der
Sizin birde kırgın çiçekleriniz vardı Kadir 😉 harbi o dizi ne oldueyvallah aga seni takdir ettiğimi söylemiştim herhalde bizim tek adresimiz var yolumuzdan şaşmayız 😀
yani dediğin gibi olsa iyi olur yoksa yeni bir karekter sokmanın ne anlamı oluyor ne de bir katkısı ilginç olmuş birinin annesi falan çıkmasındaİnşaallah sağlam Temel'lere bağlarlar 😉 bir ara Abdül ve sevgilisi bir dağ evine gitmişlerdi .adsız diye bir karakter girdi diziye . Baya bir psikopattı . Sonra birden uçurumdan yuvarladılar Ada'mı . Meğerse etkisiz ve anlamsız bir karaktermiş 😉