Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

işte aga lafı getirmek istediğim yer vadinin aslında kimsede olmayan bir potansiyeli var varda işte o damarı bulmak lazım o damar nedir? gerçekten bazı hamlelerle harekete geçer mi emin değilim, yoksa zaman geçti o günler bitti mi demeli bilemiyorum
bazıları için o günler bitti bazıları geri döndürülebilir bence bunların %60 ı geri döndürülebilir yapılacak sağlam hamlelerle

bazıları için o günler bitti bazıları geri döndürülebilir bence bunların %60 ı geri döndürülebilir yapılacak sağlam hamlelerle
doğru aga bu açıdan bakmak lazım o yüzden vadinin bitmesi falan söz konusu olmaz birde şu var vadinin kanal bulamayacağını kanal d nin vadiyi bitireceğini falan sen bunlara ne diyorsun ben ne dediğimi söylemeyeyim şimdi

doğru aga bu açıdan bakmak lazım o yüzden vadinin bitmesi falan söz konusu olmaz birde şu var vadinin kanal bulamayacağını kanal d nin vadiyi bitireceğini falan sen bunlara ne diyorsun ben ne dediğimi söylemeyeyim şimdi
Ulan buldunuz birbirinizi başladınız boya badanaya :))))

O izleyenlerin geri gelmesi bu şartlarda çok zor boşa kürek sallamayın 😉

maşllh ali nadir büyüyor
CSWKwF6UYAAMEqt.jpg

CSWLXfcXAAETaZ7.jpg

CSWLYW_WsAEiC08.jpg

böyle bişey ihtimal dahilinde dahi olamaz aga biz ne zaman istersek o zaman biter kanal d nin hali ortada vadi dışında totalde en yüksek reytingi 4 :D
çok sağlam hamleler ve süreklilikle bi kısmı geri kazanılır buna inanıyorum

CSWKwF6UYAAMEqt.jpg

şu karizmaya bakarmısın aynı babası :D bebekken bile karizma olmak böyle bişey :D

Senin fragman hakkındaki yorumun ne @-KADİR-
fragman iyi baskan hareketli bir bolum olacak tabi ben senaryoya bakacam ilerleme gelisme olacak mi o onemli ki olacaga benziyor ins bekledigim gibi tempo artarak devam edecek

böyle bişey ihtimal dahilinde dahi olamaz aga biz ne zaman istersek o zaman biter kanal d nin hali ortada vadi dışında totalde en yüksek reytingi 4 :D
çok sağlam hamleler ve süreklilikle bi kısmı geri kazanılır buna inanıyorum

CSWKwF6UYAAMEqt.jpg

şu karizmaya bakarmısın aynı babası :D bebekken bile karizma olmak böyle bişey :D
Aga bu ali nadir nasil cocuk yav hic gulmuyor ayni ben gibi fazla ciddi :X

fragman iyi baskan hareketli bir bolum olacak tabi ben senaryoya bakacam ilerleme gelisme olacak mi o onemli ki olacaga benziyor ins bekledigim gibi tempo artarak devam edecek

Sen çok mu ciddi bir insansın 😉

büyüyünce acayip bişey olacaktır böyle ciddi çocukları çok severim :D

Sen çok mu ciddi bir insansın 😉
:F:F
kadir benim kardeşimdir ama abi ne laf sokuyosun be geçen sayfalarda ki yorumlarınızı da okudum abi yine döşemiş :D @-KADİR- aga biz abiyle aşık atamayız söylim :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking