Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

kızmıyorum ama bir daha paralel falan demeyin bana:D:D
ah ah ali nadir yakın olsada iki sevseydim çok tatlı yaaa:love1:
paralel değilsen demeyiz tabi :D harbiden çok tatlı Allah anasına ve babasına bağışlasın

abimm alay konusu ben bu forumdan başka bir vadi forumda görüyorum
oda az ama en çok burda sizin yorumlarında alay konusu oluyor bence
düşüncemi söyledim😉😉
kızım sende bazen çok saf oluyorsun yanı @china_shangai yazıyor diyemi cahit alay konuu oluyor abişkom yazmazsa eğer cahit ile kimsenin sorunu kalmıcak yanı :A:A
ozaman suçlu bulundu :F:F:F

kızım sende bazen çok saf oluyorsun yanı @china_shangai yazıyor diyemi cahit alay konuu oluyor abişkom yazmazsa eğer cahit ile kimsenin sorunu kalmıcak yanı :A:A
ozaman suçlu bulundu :F:F:F

ben @china_shangai abime birşey demedim ben en çok yorumu
burda okuyorum dedim en çok yorumu yazanda @china_shangai abimm vadi forumdada alay edenler ama beğenen daha çok cahiti:D:D

avatar yakıyor söylemeden geçemicem :D

yapanlar sağolsun ne diyim koyayım dedim bende:D

ben @china_shangai abime birşey demedim ben en çok yorumu
burda okuyorum dedim en çok yorumu yazanda @china_shangai abimm vadi forumdada alay edenler ama beğenen daha çok cahiti:D:D

yapanlar sağolsun ne diyim koyayım dedim bende:D
ayoll hem birşey demiyorum diyorsun hemde cahite yüklenen @china_shangai diyorsun yazından benim ediklerim çıkıyor vlla tatlım abişkom cahitin önünü kesiyor yoka cahit süper star olurdu abişkom burda yazmasaydı adamın kariyeriyle oynuyor resmen :A:A:A

ayoll hem birşey demiyorum diyorsun hemde cahite yüklenen @china_shangai diyorsun yazından benim ediklerim çıkıyor vlla tatlım abişkom cahitin önünü kesiyor yoka cahit süper star olurdu abişkom burda yazmasaydı adamın kariyeriyle oynuyor resmen :A:A:A

benim düşüncem bu ben onun yorumlarını diyorum ya

TOTAL
1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ : 9.55
AB
1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ : 9.42
ABC1
1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ : 11.25

@-KADİR- gördün mü reytinglerimizi.:) 2 sezondur sen bu reytinglere hasretsindir:))) gözün gönlün açılsın :))))) raci ustaya sonsuz tebrik ve saygılarımı iletirim :)

daha buraya bir dünya reytingi böyle çıkan dizi yazarım şartlar bunlara müsait başkan eğer ciddiysen sana birşey demiyorum senin dizin başarılı ona birşey demiyorumda vadiyle kıyas etmen falan hakarettir o karı dizisiyle diğer karı dizilerini mukayese et haa istiyoson bekle 12. 13. sezonu görsün dizin gel o zaman kıyas edelim

sana çok ustruplu cevap verirdim ama inan hiç havamda değilim :) sadece şunu diyeyim züğürt tesellilerinle debelenip durun :) hala 12 sezondan bahsediyorsun geçmiş geçmiştir .artık o deniz bitti .saolsunlar son 3 sezondur o eskileri de yiyip bitirdiler . :) eğer böyle devam etsinler bu sene son kez izlersiniz vadiyi

sana çok ustruplu cevap verirdim ama inan hiç havamda değilim :) sadece şunu diyeyim züğürt tesellilerinle debelenip durun :) hala 12 sezondan bahsediyorsun geçmiş geçmiştir .artık o deniz bitti .saolsunlar son 3 sezondur o eskileri de yiyip bitirdiler . :) eğer böyle devam etsinler bu sene son kez izlersiniz vadiyi
başkan şimdi ben sana cevap vermeyeyim çünkü ben bu yazdıklarına karşı üsturuplu bir cevabı çok zor veririm bunları yazan sen olduğun için sükut ediyorum