- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
bu saatten sonra kimse gelmezKendisi iyi oyuncudur abiama Mehmet Akif gelsin
bu saatten sonra kimse gelmezKendisi iyi oyuncudur abiama Mehmet Akif gelsin
sende olmasan abişkom şu rezilliği şurada gözlere sokacak kimse yok ben vadinin bu duruma düşüceğinide söylemiştimTOTAL
1 KURTLAR VADISI PUSU KANAL D 20:43:56 23:18:52 7.97 19.57 2 KOCAMIN AILESI FOX TV 20:58:59 23:51:59 6.06 15.61 3 ASLA VAZGECMEM SHOW TV 20:29:15 23:24:16 4.60 11.48 4 FENERBAHCE-MERSIN IDMAN YURDU ZIRAAT TURKIYE KUPASI KARS. ATV 19:38:18 21:51:31 4.35 11.67 5 IKI DUNYA ARASINDA SAMANYOLU TV 20:14:17 21:27:38 3.88 9.85
{thead}
{th}Sıra{/th}
{th}Program{/th}
{th}Kanal{/th}
{th}Başlangıç{/th}
{th}Bitiş{/th}
{th}Rating{/th}
{th}Share{/th}
{/thead}
AB
1 KURTLAR VADISI PUSU KANAL D 20:43:56 23:18:52 5.91 15.34 2 KOCAMIN AILESI FOX TV 20:58:59 23:51:59 4.80 12.83 3 SEKSENLER TRT 1 21:00:13 23:20:14 4.21 10.86 4 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59:34 19:59:53 3.60 15.16 5 MARAL TV8 20:55:05 23:24:58 3.41 8.94 6 FENERBAHCE-MERSIN IDMAN YURDU ZIRAAT TURKIYE KUPASI KARS. ATV 19:38:18 21:51:31 3.40 10.41
{thead}
{th}Sıra{/th}
{th}Program{/th}
{th}Kanal{/th}
{th}Başlangıç{/th}
{th}Bitiş{/th}
{th}Rating{/th}
{th}Share{/th}
{/thead}
ABC1
1 KURTLAR VADISI PUSU KANAL D 20:43:56 23:18:52 7.21 17.41 2 KOCAMIN AILESI FOX TV 20:58:59 23:51:59 6.05 14.89 3 ASLA VAZGECMEM SHOW TV 20:29:15 23:24:16 4.26 10.43 4 FENERBAHCE-MERSIN IDMAN YURDU ZIRAAT TURKIYE KUPASI KARS. ATV 19:38:18 21:51:31 4.00 11.50 5 SEKSENLER TRT 1 21:00:13 23:20:14 3.90 9.34
{thead}
{th}Sıra{/th}
{th}Program{/th}
{th}Kanal{/th}
{th}Başlangıç{/th}
{th}Bitiş{/th}
{th}Rating{/th}
{th}Share{/th}
{/thead}
he he sen dedin tabi canım tabisende olmasan abişkom şu rezilliği şurada gözlere sokacak kimse yok ben vadinin bu duruma düşüceğinide söylemiştim
necati bey kaza yaptıktan sonra kurtlar vadisi totel 6 ab 3 alıcağı reytingler gelicek demiştim ilk 10 reytingimizi almıştık diğerleri uçuyor ortalığı yakıcaz diye yanı en iyi dönemimizde ben ortaya çıktım yine çok uzun bir analiz paylaştım bu bıkmış izleyicilerin karşısına akifi getirirseniz bu sefer ipinizi çekersiniz gün gelicek totel 6 ab 3 reytingleri görücez dedim onlar ne yaptılar akif yetmiyormuş gibi cahitide sürdüler ve tarihimizde ilk defa totelde geçen hftalar 6 reytingi gördük 7 reytingide bu ahfta ahil birkaç defa gördük
ab gurubunda ise tarihimizde ilk defa 5 reytinge kadar düştük
totel 6 reytingi tam tutturdum ab ise 3 olmasada 5 reyting olarak onua tutturmus sayılıyorum 6 ya 3 görücez reytingleri dedikten sonra 6 ya 5 7 ye 5 gibi gördük ben bunları söyledim diye yemediğim laf kalmamıştı ne saçmalıyormuşum ben falan filan ama yine benim dediğim şey oldu işte yinede bunları bilmek benimde hoşuma gitmiyor🙁🙁
Aga şimdi Çiğdemi fazla üzmek istemem ama kendini çok büyük görüyor her şeyi ben bilirim her şeyi ben yaparım havasında neyse boşver fazla yorum yapmayayım kalbini kırmayalım kızınaa tamamen unutmuşum matador ismailio olduğunu farkettim zaten ama yorum yapmayı unutmuşuz sagir olayından sonra
kendisi on numara oyuncudur adanalıdan biliyoruz
he he sen dedin tabi canım tabi
biz o yorumları kaza olmadan önce söyledik o 10 reytingi geçtiğimizde kaza olmamıştı henüz ve o kaza olmasa dediklerimiz de harfiyen olacaktı
hee birde şuan total 8 ab 6 reyting alıyoruz fazla sallama
7.97 demek 8 5.91 demek 6 dır ki geçen hafta totalde 8.75 falan almıştık
o kazadan sonra settarlı falan bikaç rezil bölüm izlemiştik ve o şekilde gitseydi o zaman yaptığımız yorumlar gibi felaket sonuçlar görebilirdik ama toparlandı vadi bölümler gayet iyi
bundan daha felaketi vadinin bitmesidir zaten neyden bahsettiğinizden bile haberiniz yok tek kelime ile her bakımdan rezalet bir sezonaa tamamen unutmuşum matador ismailio olduğunu farkettim zaten ama yorum yapmayı unutmuşuz sagir olayından sonra
kendisi on numara oyuncudur adanalıdan biliyoruz
he he sen dedin tabi canım tabi
biz o yorumları kaza olmadan önce söyledik o 10 reytingi geçtiğimizde kaza olmamıştı henüz ve o kaza olmasa dediklerimiz de harfiyen olacaktı
hee birde şuan total 8 ab 6 reyting alıyoruz fazla sallama
7.97 demek 8 5.91 demek 6 dır ki geçen hafta totalde 8.75 falan almıştık
o kazadan sonra settarlı falan bikaç rezil bölüm izlemiştik ve o şekilde gitseydi o zaman yaptığımız yorumlar gibi felaket sonuçlar görebilirdik ama toparlandı vadi bölümler gayet iyi
Hahahaha bu ne lançocuk uçmuş; okuyun ibretlik![]()
aga bu ne ya nerden buldunçocuk uçmuş; okuyun ibretlik![]()
SANA göre öyle SANAbundan daha felaketi vadinin bitmesidir zaten neyden bahsettiğinizden bile haberiniz yok tek kelime ile her bakımdan rezalet bir sezon
geçen sezondan bile daha rezalet bir sezon çıakrtabilmekte büyük bir başarıdır bu senaristlerinde bu yılkı tek başarısı bu gerçi bu başarıda az birşey olmasa gerek onlar için
yalnız çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama ailesinin biraz eğitmesi lazımaga koptum resmen![]()
sana göre öyle dedikten sonra birşey söyleyemem herkesin görüşü farklı sonucta ben beğenmem sen beğenirsin ona zaten kimse karışamaz zaten siz zevk aldığınız sürece sorun yok sen beğeniyorsan başkasının ne düşündüğü önemli değil 🙂🙂🙂aga bu ne ya nerden buldun
SANA göre öyle SANA
bence geçen seneyi ezer geçer
Begenmedim güzel değil yani [emoji14]ne olmamış aga![]()
tam tersi ben kendimden ziyade başkalarının fikirlerine göre yorum yapmaya çalışırım yani genele göresana göre öyle dedikten sonra birşey söyleyemem herkesin görüşü farklı sonucta ben beğenmem sen beğenirsin ona zaten kimse karışamaz zaten siz zevk aldığınız sürece sorun yok sen beğeniyorsan başkasının ne düşündüğü önemli değil 🙂🙂🙂
estafurullah cnm büyük görmek durumu yok sen dünlerde kanal d de başarısız olucağını bilmiştim özür bekliyorum demedinmi insanlar özellikle görüşlerine tepkiler geldikten sonra doğru çıkıyorsa bunu belirtmek ihtiyacı duyuyor ayrıca bizim yaptığımız şey eksik yönleri görünce ortaya dökmek sizi bilemem istediğiniz kadar zevk alın ama ben cahitin aksiyonundanz evk falan almıyorum polat bölüm boyunca oturuyor kızına bakıp leylanın peşinden kosuyor sonra son sahnede gelip adam öldürüyor ben buna kanmam son 2 sezondur polatız vadi izliyoruz hatta buna 10.yılı bile katabiliriz aslında polatsız vadiyi orada izlemeye baslamıştık ilk defa 3 bölüm falan polatı hiç görmemiştik ama en sevdiğimiz bölümelr o bölümlerdi akif polatın görevindeydi ama ben herşeye rağmen 10.yılı en iyi sezonumuz diyorum ordada akif polat koltğundaydı o sezondada polatsız geçirmiştik adamın yaklasık 15 bölüm yüzünü bile görmemiştik ama en iyi sezon diyorum çünkü senaryo vardı senaryo olduktan sonra vadi izlenir son 2 sezondur vadide senaryo yok ayoll yapıcakları tek şey senarist ekibi almaktı ama yapmıyorlar vadinin senaryosu iyi olsun akif polatta olsa polat bölümde olmasada biz severiz bölümü 10.yılımız buna en büyük örnektir bunun sende farkındasın bence yorumlarından anlaşılıyor🙂Aga şimdi Çiğdemi fazla üzmek istemem ama kendini çok büyük görüyor her şeyi ben bilirim her şeyi ben yaparım havasında neyse boşver fazla yorum yapmayayım kalbini kırmayalım kızın![]()