Polat Şaşmaz
Favori Üye
İsterse Dünyanın en iyi senarist grubunugetirsinler Raci-Bahadir gibi yazamazlar Vadiyi maalesef. Aynen goruslerine katılıyorum. Bolum icinde Polat cok etkisiz malesef ama bence en iyi sezonumuz İskenderli sezonlardi. 3.sezon efsanedir.estafurullah cnm büyük görmek durumu yok sen dünlerde kanal d de başarısız olucağını bilmiştim özür bekliyorum demedinmi insanlar özellikle görüşlerine tepkiler geldikten sonra doğru çıkıyorsa bunu belirtmek ihtiyacı duyuyor ayrıca bizim yaptığımız şey eksik yönleri görünce ortaya dökmek sizi bilemem istediğiniz kadar zevk alın ama ben cahitin aksiyonundanz evk falan almıyorum polat bölüm boyunca oturuyor kızına bakıp leylanın peşinden kosuyor sonra son sahnede gelip adam öldürüyor ben buna kanmam son 2 sezondur polatız vadi izliyoruz hatta buna 10.yılı bile katabiliriz aslında polatsız vadiyi orada izlemeye baslamıştık ilk defa 3 bölüm falan polatı hiç görmemiştik ama en sevdiğimiz bölümelr o bölümlerdi akif polatın görevindeydi ama ben herşeye rağmen 10.yılı en iyi sezonumuz diyorum ordada akif polat koltğundaydı o sezondada polatsız geçirmiştik adamın yaklasık 15 bölüm yüzünü bile görmemiştik ama en iyi sezon diyorum çünkü senaryo vardı senaryo olduktan sonra vadi izlenir son 2 sezondur vadide senaryo yok ayoll yapıcakları tek şey senarist ekibi almaktı ama yapmıyorlar vadinin senaryosu iyi olsun akif polatta olsa polat bölümde olmasada biz severiz bölümü 10.yılımız buna en büyük örnektir bunun sende farkındasın bence yorumlarından anlaşılıyor🙂
---Tapatalk---