Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

estafurullah cnm büyük görmek durumu yok sen dünlerde kanal d de başarısız olucağını bilmiştim özür bekliyorum demedinmi insanlar özellikle görüşlerine tepkiler geldikten sonra doğru çıkıyorsa bunu belirtmek ihtiyacı duyuyor ayrıca bizim yaptığımız şey eksik yönleri görünce ortaya dökmek sizi bilemem istediğiniz kadar zevk alın ama ben cahitin aksiyonundanz evk falan almıyorum polat bölüm boyunca oturuyor kızına bakıp leylanın peşinden kosuyor sonra son sahnede gelip adam öldürüyor ben buna kanmam son 2 sezondur polatız vadi izliyoruz hatta buna 10.yılı bile katabiliriz aslında polatsız vadiyi orada izlemeye baslamıştık ilk defa 3 bölüm falan polatı hiç görmemiştik ama en sevdiğimiz bölümelr o bölümlerdi akif polatın görevindeydi ama ben herşeye rağmen 10.yılı en iyi sezonumuz diyorum ordada akif polat koltğundaydı o sezondada polatsız geçirmiştik adamın yaklasık 15 bölüm yüzünü bile görmemiştik ama en iyi sezon diyorum çünkü senaryo vardı senaryo olduktan sonra vadi izlenir son 2 sezondur vadide senaryo yok ayoll yapıcakları tek şey senarist ekibi almaktı ama yapmıyorlar vadinin senaryosu iyi olsun akif polatta olsa polat bölümde olmasada biz severiz bölümü 10.yılımız buna en büyük örnektir bunun sende farkındasın bence yorumlarından anlaşılıyor🙂
İsterse Dünyanın en iyi senarist grubunugetirsinler Raci-Bahadir gibi yazamazlar Vadiyi maalesef. Aynen goruslerine katılıyorum. Bolum icinde Polat cok etkisiz malesef ama bence en iyi sezonumuz İskenderli sezonlardi. 3.sezon efsanedir.

---Tapatalk---

İsterse Dünyanın en iyi senarist grubunugetirsinler Raci-Bahadir gibi yazamazlar Vadiyi maalesef. Aynen goruslerine katılıyorum. Bolum icinde Polat cok etkisiz malesef ama bence en iyi sezonumuz İskenderli sezonlardi. 3.sezon efsanedir.

---Tapatalk---
cnm cahitle akifin yarattığı aksiyonlar benim canımı çok sıkıyor
polatın eskisi gibi aktif olup yanına memati abdülhey tarzında bir yeni oyuncu konulmadığı sürece ben vadiden eski zevki almıcam herkes beğensede ben eleştiricem cahitin adam öldürmesinden zevk falan almam ben nedir bu akif cahit inadı koskoca 2 sezonu yediler bölümler nekadar kaliteli olursa olsun polat oturmuş elif leyla diyor cahit ortaya çıkmış süperman gibi birşeyler yapıyor benim tatmin olmamı kimse beklemesin eğer gelecek sezon polat yeni ofiine geçecek yanına doğru dürüst bir oyuncu alınmazsa yine polat ofiste oturup cahitle akifi izlersek gelecek sezonda şimdiden çöpe gitmiştir benim gözümde belkide vadi final yapana kadar artık vadiden zevk almıcam bu cahit akif inadı biticek gibi değil polatta yaşlandıkça iyice emekli hayatına alışmaya başladı 😵😵😵

polatın eskisi gibi aktif olup yanına memati abdülhey tarzında bir yeni oyuncu konulmadığı sürece ben vadiden eski zevki almıcam herkes beğensede ben eleştiricem cahitin adam öldürmesinden zevk falan almam ben nedir bu akif cahit inadı koskoca 2 sezonu yediler bölümler nekadar kaliteli olursa olsun polat oturmuş elif leyla diyor cahit ortaya çıkmış süperman gibi birşeyler yapıyor benim tatmin olmamı kimse beklemesin eğer gelecek sezon polat yeni ofiine geçecek yanına doğru dürüst bir oyuncu alınmazsa yine polat ofiste oturup cahitle akifi izlersek gelecek sezonda şimdiden çöpe gitmiştir benim gözümde belkide vadi final yapana kadar artık vadiden zevk almıcam bu cahit akif inadı biticek gibi değil polatta yaşlandıkça iyice emekli hayatına alışmaya başladı 😵😵😵
Aynen benim de en şikayet ettiğim noktalardan biri ama adam evlendi artık oturması normal

---Tapatalk---

Aynen benim de en şikayet ettiğim noktalardan biri ama adam evlendi artık oturması normal

---Tapatalk---
tamamda cnm 1 tane oyuncu alıcaklar polatın yanına ayoll koskoca vadiyi cahit le akif içinmi izleyecez bu adamlar aktif olduğu sürece ben zevk alamam perşembe olan bölümde yüce masejtye kim saldırı düzenledi dedi algis ayol ozi diyorki polat ve cahit
artık polat alemdar ismi tek başına anılmıyor polat alemdar dese memati döneminde bile isim sorduklarında polat alemdar ve adamları deniliyordu şimdi polat alemdar ismini tek duyamıyoruz polat ve cahit nedir polatın tüm karizmasını çizdiler desenize yüce masejteyi polat alemdar öldürdü diye polat ve cahit lafı beni aşırı rahatsız etti hadi akifin torpilini biliyoruz ama bu cahtin torpili nereden geliyor memati dönemlerinde bile görmediğimiz şeyleri görüyoruz çok tuhaf şeyler oluyor gerçekten 🙂🙂🙂

bundan daha felaketi vadinin bitmesidir zaten neyden bahsettiğinizden bile haberiniz yok tek kelime ile her bakımdan rezalet bir sezon
geçen sezondan bile daha rezalet bir sezon çıakrtabilmekte büyük bir başarıdır bu senaristlerinde bu yılkı tek başarısı bu gerçi bu başarıda az birşey olmasa gerek onlar için

çiğdem yazmıyım diyorum duramıyorum bak istediğini düşün
kötü sezon de ama kendi düşünceni ısrarla kabul ettirmeye
çalışma canım okuyorum yorumlarını ısrarla aynı şeyi diyosun
ssen beğenmeyebilirsin ama yorumunun başına bence kelimesini
yaz canım saygıyla yazdım yanlış anlama😉

necati konusundada düşüncene katılmıyorum ne yaşlanması 41 yaşında diye
yaşlımı olması son bölümlerde çatışmanın içinde adam ne yapsın akife cahite
odaklanıyorsun canım polatı görmüyorsun kızmada yani saygıyla diyorum

çiğdem yazmıyım diyorum duramıyorum bak istediğini düşün
kötü sezon de ama kendi düşünceni ısrarla kabul ettirmeye
çalışma canım okuyorum yorumlarını ısrarla aynı şeyi diyosun
ssen beğenmeyebilirsin ama yorumunun başına bence kelimesini
yaz canım saygıyla yazdım yanlış anlama😉
benim görüşlerim olduğu belli zaten ne diyorsamda arkasındayım cnm

******* değil İstihbaratçı. ***** ******* bilinen ismi gerçek ismi Abbas Ustaoğlu.

İstihbaratci miymis?
Ağa Babası !

---Tapatalk---

Son düzenleme: