Biliyorum.^^polatın kafa kesme bölümünüde izlemiş yorumunda söylüyor o sahne tomlabacı sahnesinin ilerisinde cnm 🙂🙂🙂
Tombalacı'nın elini öptüğünü söylemiş, oradan yola çıktım ^^
Biliyorum.^^polatın kafa kesme bölümünüde izlemiş yorumunda söylüyor o sahne tomlabacı sahnesinin ilerisinde cnm 🙂🙂🙂
O bölümleri izleyince simdi ki bölümler nasıl geliyor ağa ?Az önce vadinin eski bölümlerini izlerken çakırın tombalacinin elini öpmesi hiç hoşuma gitmedi. Daha önce çakırın bazı sahnelerini netten izlemiştim buna bağlı olarak kesin çakır o eli kırar sandım ama yapamadıresmen hayal kırıklığı oldu benim için.
Son olarak polatın racon değil kafa kesiyoruz repliği gerçekten efsane bunun üzerine başka söz gelmez o nasıl bir çıkıştı şahsen daha önce o sahneyi izlemeseydim kesin böyle bir şey beklemezdim.
Abdulley ve erhanın ilk halleri değişik geldi özellikle erhanın şimdiki rolüne bakınca çok tuhaf geliyor eski hali.
@Polat Şaşmaz aga az önce o dediğin freud sahnesini izledim![]()
aga sen kaçıncı bölümdesin el öpme olayıyla kafa kesme bölümleri arasında fark var çünküAz önce vadinin eski bölümlerini izlerken çakırın tombalacinin elini öpmesi hiç hoşuma gitmedi. Daha önce çakırın bazı sahnelerini netten izlemiştim buna bağlı olarak kesin çakır o eli kırar sandım ama yapamadıresmen hayal kırıklığı oldu benim için.
Son olarak polatın racon değil kafa kesiyoruz repliği gerçekten efsane bunun üzerine başka söz gelmez o nasıl bir çıkıştı şahsen daha önce o sahneyi izlemeseydim kesin böyle bir şey beklemezdim.
Abdulley ve erhanın ilk halleri değişik geldi özellikle erhanın şimdiki rolüne bakınca çok tuhaf geliyor eski hali.
@Polat Şaşmaz aga az önce o dediğin freud sahnesini izledim![]()
eee cnm pusudakı konseye benzemez orası eski vadideki konseye dayalı gidiyordu zaten konsep çok güclü bir konseydi biz oyüzden pusudakı konseye ısınamadık çünkü eski konseyin gücü ve üyeleri çok üst düzeydeydi onalrın dediği oluyordu yanı 🙂🙂🙂O dediğin bölümü de izledimlakin yinede saçma geldi düşünsene konsey o kararı vermese çakır çakırlığıyla kalacaktı. Bilmiyorum ben çok tuhaf buldum.
aga istersen 1000 kez izle zamanında izlemenin tadı başkadır başkaEski Vadiden değilde Pusudan soru sor hadi ?
---Tapatalk---
Kafa kesmeden sonrasını izlememis galiba Seyfo Dayinin konseyi tanıtımıni izlemiş az önceaga sen kaçıncı bölümdesin el öpme olayıyla kafa kesme bölümleri arasında fark var çünkü![]()
Benim zamaninda izlemedigimi mi iddia ediyon ? 😱 Evet Vadinin ilk sezonları küçüktük hatirlamam ama son 2 sezonunu hatırlıyorum. Pusuyu zaten söylemeye gerek yok yarısını teyzemlerde seyretmisizdir her hafta Perşembe teyzemlerde toplasirdik falan ne günlerdi be sonra 3-4 sene önce anneannemin kanser olduğunu öğrenince bitti maalesef.aga istersen 1000 kez izle zamanında izlemenin tadı başkadır başka![]()
aga sen foruma ilk geldiğinde fazla vadici değildin ki sonradan böyle oldun eski vadiyi hiç bilmiyodun pusuyu da pek bilmezdin sonradan 26165 kez izleyerek ustalaştın tabiBenim zamaninda izlemedigimi mi iddia ediyon ? 😱 Evet Vadinin ilk sezonları küçüktük hatirlamam ama son 2 sezonunu hatırlıyorum. Pusuyu zaten söylemeye gerek yok yarısını teyzemlerde seyretmisizdir her hafta Perşembe teyzemlerde toplasirdik falan ne günlerdi be sonra 3-4 sene önce anneannemin kanser olduğunu öğrenince bitti maalesef.
---Tapatalk---
Kaç kere anlatacam bir kafana kazimadigim kaldı yeter haaga sen foruma ilk geldiğinde fazla vadici değildin ki sonradan böyle oldun eski vadiyi hiç bilmiyodun pusuyu da pek bilmezdin sonradan 26165 kez izleyerek ustalaştın tabibüyük ihtimal benden iyi biliyosundur şuan
![]()
geçmiş olsun yat
tombalacının ölüm sahnesi efsaneler efsanesidir aga en az 20 kez izlemişimdir o sahneyi@takas aga bu gün herhalde 5 bölüm izledim öyle hoşuma giden ve gitmeyen sahneleri yazdım. En son polatın racon değil kafa kesiyoruz bölümünü izledim@Polat Şaşmaz aga bölümler tek kelime ile süper
zaten daha öncede belirttim sürelerinin kısa olması gereksiz sahneleri ortadan kaldırıyor bu sayede insan bölümlerden kopamiyor
@Çiğdem- evet konsey güçlü lakin çakırda yapısı gereği yapacağını kesinlikle düşünmezdim. Tabi intikamını sonradan tombalacıdan aldı hemde süper aldı
![]()
Aynen aga süper sahneyditombalacının ölüm sahnesi efsaneler efsanesidir aga en az 20 kez izlemişimdir o sahneyi
iyi seyirler daha ne müthiş bölümler var valla çok şanslısın yeni bölüm gibi götürüyon![]()
aga o zaman feller falan yok sallamışlar@takas aga en son bu bölümü izledim. 37
Yorumlara baksana biri karahanli konuştuğunda orda olan aslan hekeli için fellerin kamerası var diyor. Malum ben daha oraları bilmiyorum.
Kendisi iyi oyuncudur abiAdanalı'nın Matador İsmail'i Vadi'de mi ?
![]()
![]()