Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Az önce vadinin eski bölümlerini izlerken çakırın tombalacinin elini öpmesi hiç hoşuma gitmedi. Daha önce çakırın bazı sahnelerini netten izlemiştim buna bağlı olarak kesin çakır o eli kırar sandım ama yapamadı :( resmen hayal kırıklığı oldu benim için.

Son olarak polatın racon değil kafa kesiyoruz repliği gerçekten efsane bunun üzerine başka söz gelmez o nasıl bir çıkıştı şahsen daha önce o sahneyi izlemeseydim kesin böyle bir şey beklemezdim.

Abdulley ve erhanın ilk halleri değişik geldi özellikle erhanın şimdiki rolüne bakınca çok tuhaf geliyor eski hali.

@Polat Şaşmaz aga az önce o dediğin freud sahnesini izledim :D
O bölümleri izleyince simdi ki bölümler nasıl geliyor ağa ?:D

---Tapatalk---

Az önce vadinin eski bölümlerini izlerken çakırın tombalacinin elini öpmesi hiç hoşuma gitmedi. Daha önce çakırın bazı sahnelerini netten izlemiştim buna bağlı olarak kesin çakır o eli kırar sandım ama yapamadı :( resmen hayal kırıklığı oldu benim için.

Son olarak polatın racon değil kafa kesiyoruz repliği gerçekten efsane bunun üzerine başka söz gelmez o nasıl bir çıkıştı şahsen daha önce o sahneyi izlemeseydim kesin böyle bir şey beklemezdim.

Abdulley ve erhanın ilk halleri değişik geldi özellikle erhanın şimdiki rolüne bakınca çok tuhaf geliyor eski hali.

@Polat Şaşmaz aga az önce o dediğin freud sahnesini izledim :D
aga sen kaçıncı bölümdesin el öpme olayıyla kafa kesme bölümleri arasında fark var çünkü :D

O dediğin bölümü de izledim :) lakin yinede saçma geldi düşünsene konsey o kararı vermese çakır çakırlığıyla kalacaktı. Bilmiyorum ben çok tuhaf buldum.
eee cnm pusudakı konseye benzemez orası eski vadideki konseye dayalı gidiyordu zaten konsep çok güclü bir konseydi biz oyüzden pusudakı konseye ısınamadık çünkü eski konseyin gücü ve üyeleri çok üst düzeydeydi onalrın dediği oluyordu yanı 🙂🙂🙂

@papuleoo aga garip gelmesin sana zaten çakırın tüm hareket alanı konseye bağlıydı konseyin adamıydı yani el öpmesi son derece normaldi o zaman için

aga istersen 1000 kez izle zamanında izlemenin tadı başkadır başka :D
Benim zamaninda izlemedigimi mi iddia ediyon ? 😱 Evet Vadinin ilk sezonları küçüktük hatirlamam ama son 2 sezonunu hatırlıyorum. Pusuyu zaten söylemeye gerek yok yarısını teyzemlerde seyretmisizdir her hafta Perşembe teyzemlerde toplasirdik falan ne günlerdi be sonra 3-4 sene önce anneannemin kanser olduğunu öğrenince bitti maalesef.

---Tapatalk---

Benim zamaninda izlemedigimi mi iddia ediyon ? 😱 Evet Vadinin ilk sezonları küçüktük hatirlamam ama son 2 sezonunu hatırlıyorum. Pusuyu zaten söylemeye gerek yok yarısını teyzemlerde seyretmisizdir her hafta Perşembe teyzemlerde toplasirdik falan ne günlerdi be sonra 3-4 sene önce anneannemin kanser olduğunu öğrenince bitti maalesef.

---Tapatalk---
aga sen foruma ilk geldiğinde fazla vadici değildin ki sonradan böyle oldun eski vadiyi hiç bilmiyodun pusuyu da pek bilmezdin sonradan 26165 kez izleyerek ustalaştın tabi :D büyük ihtimal benden iyi biliyosundur şuan :D

aga sen foruma ilk geldiğinde fazla vadici değildin ki sonradan böyle oldun eski vadiyi hiç bilmiyodun pusuyu da pek bilmezdin sonradan 26165 kez izleyerek ustalaştın tabi :D büyük ihtimal benden iyi biliyosundur şuan :D
Kaç kere anlatacam bir kafana kazimadigim kaldı yeter ha :D Beni bilirsin ilk geldiğim yıllar korkardim annem hep derdi bak bu işlere karışma kandırıp seninde organları alırlar Allah korusun falan derdi bende o can ilk 4-5 ay giremedim. Hesabim açık ama mesaj yazmadan reytingleri takip ederdim. Sonra dedim kendimi baskasi gibi tanitirsam çakmazlar falan sonra kendimi Mustafa olarak tanıttim yaşım 23-24 du :D nickim çocuklarduymasın di CD ci olarak tanıttim ama Vadici ruhumu hep sakladım yorumlarimla belli etmisimdir. Ardindan Fks14 dedi senin adın ne ben o donem ona guvenirdim sıkı dossttuk Kadir dedim sonradan sonradan hepsini açtım

---Tapatalk---

10409150_809249355856982_8357617889754979667_n.jpg

10489885_426677667508454_1996212802541715468_n.jpg

@takas aga bu gün herhalde 5 bölüm izledim öyle hoşuma giden ve gitmeyen sahneleri yazdım. En son polatın racon değil kafa kesiyoruz bölümünü izledim :) @Polat Şaşmaz aga bölümler tek kelime ile süper :) zaten daha öncede belirttim sürelerinin kısa olması gereksiz sahneleri ortadan kaldırıyor bu sayede insan bölümlerden kopamiyor :) @Çiğdem- evet konsey güçlü lakin çakırda yapısı gereği yapacağını kesinlikle düşünmezdim. Tabi intikamını sonradan tombalacıdan aldı hemde süper aldı :)

@takas aga bu gün herhalde 5 bölüm izledim öyle hoşuma giden ve gitmeyen sahneleri yazdım. En son polatın racon değil kafa kesiyoruz bölümünü izledim :) @Polat Şaşmaz aga bölümler tek kelime ile süper :) zaten daha öncede belirttim sürelerinin kısa olması gereksiz sahneleri ortadan kaldırıyor bu sayede insan bölümlerden kopamiyor :) @Çiğdem- evet konsey güçlü lakin çakırda yapısı gereği yapacağını kesinlikle düşünmezdim. Tabi intikamını sonradan tombalacıdan aldı hemde süper aldı :)
tombalacının ölüm sahnesi efsaneler efsanesidir aga en az 20 kez izlemişimdir o sahneyi
iyi seyirler daha ne müthiş bölümler var valla çok şanslısın yeni bölüm gibi götürüyon :D

tombalacının ölüm sahnesi efsaneler efsanesidir aga en az 20 kez izlemişimdir o sahneyi
iyi seyirler daha ne müthiş bölümler var valla çok şanslısın yeni bölüm gibi götürüyon :D
Aynen aga süper sahneydi :) aslında günde 1 bazen 2 bölüm bazen hiç izleyemiyorum ancak bu gün kendime tatil yaptım :) bu sayede ya dört ya beş bölüm izledim tam emin değilim. Zaten halit ortaya çıktı büyük ihtimalle çakır yakında çıkar diziden :(

@takas aga en son bu bölümü izledim. 37
Yorumlara baksana biri karahanli konuştuğunda orda olan aslan hekeli için fellerin kamerası var diyor. Malum ben daha oraları bilmiyorum.