Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yok be siz seviniyodunuz bende diyordum boşuna sevinmeyin Kanal D Vadiyi bitirmeye çalışacak diye sizin bir hakaret etmediğiniz kaldıAtv nin KanalD den bi farkı yok ki ne Özürü
---Tapatalk---
Yok be siz seviniyodunuz bende diyordum boşuna sevinmeyin Kanal D Vadiyi bitirmeye çalışacak diye sizin bir hakaret etmediğiniz kaldıAtv nin KanalD den bi farkı yok ki ne Özürü
Hiç boşuna egonu tatmin etmeye çalışma ^^Ben size geçen sene dedim siz beni ezdiniz bir özüru hak ediyorum
---Tapatalk---
Bu dizinin müziği değil büyük ihtimalle. Fan yapımı gibi ve amatörce ^^Şu Pusunun şimdi ki kullanılan halini kullanmasınlar artık çok sıkıldık şu versiyonunu istiyoruz İnşallah bunu kullanırlar artık hem heyecan getirir hem sahne güzelleşir
http://s3.dosya.tc/server/vjpw48/Kurtlar_Vadisi_-_Pusu_mix_2005.mp3.html
?Bu dizinin müziği değil büyük ihtimalle. Fan yapımı gibi ve amatörce ^^
Oha. Sayın Kırdar bu müziği yapmış olamaz
Vadiyi benden daha iyi bilemezsin agaOha. Sayın Kırdar bu müziği yapmış olamaz![]()
aga şovlardasın yineVadiyi benden daha iyi bilemezsin aga
Abdülheye ölümden mi korkucaz diyen Erhanın nasıl ölümden korktuğunu eski Vadinin 45.bölümünde bulabilirsiniz ^^
Yav gaza gelip eski Vadinin 45.bölümü demişimaga şovlardasın yine![]()
kesin öyledir?
Ben bu bölümü izleyememiştim 5.sınıfta bizim halk oyunları gösterisi vardı okulda ona gitmiştim gelişte bir açtım bu sahnedeydik ne üzülmüştüm o gün![]()
abişkom ekmek teknesinde bu adam kesinlikle rol alıcaktır eski oyuncuları topluyorlar çünkü önce samanyolundakı diziden ayrıldı şimdide vadiden ayrılıcaktır yeni başlayan bir dizi ekmek teknesine yoğunlaşması lazım ayrıca vadide kim ortadan kaybolup sonra görünüyorsa o bölümde ölüyor yüce masejte örneği gibidiğer forumdan alıntıdır
YENİ TÜYOLAR
256 ve 257. bölümlerde,
- Tilki, Settar'ı öldürecek.
- Lion Timi, Karacaahmet'i öldürecek.
- Raskoln ve Pusat, Baltazar ve adamı Kabasakal'ı öldürecek.
anlaşılan bahar temizliği sezon sonuna kadar full time devam edecek![]()
ayol adamı parçaladı sonra cnm elini öpmese konsey tomlabacıyı onalara vermicekti çakır onların dediğini yaptı onlarda tombalacıyı çakıra verdiler sonra parçaladı adamı zatenAz önce vadinin eski bölümlerini izlerken çakırın tombalacinin elini öpmesi hiç hoşuma gitmedi. Daha önce çakırın bazı sahnelerini netten izlemiştim buna bağlı olarak kesin çakır o eli kırar sandım ama yapamadıresmen hayal kırıklığı oldu benim için.
Son olarak polatın racon değil kafa kesiyoruz repliği gerçekten efsane bunun üzerine başka söz gelmez o nasıl bir çıkıştı şahsen daha önce o sahneyi izlemeseydim kesin böyle bir şey beklemezdim.
Abdulley ve erhanın ilk halleri değişik geldi özellikle erhanın şimdiki rolüne bakınca çok tuhaf geliyor eski hali.
@Polat Şaşmaz aga az önce o dediğin freud sahnesini izledim![]()
Adam diziyi yeni izliyor. Böylesine spoiler verme, belki hiç haberi yoktu bundan?ayol adamı parçaladı sonra cnm elini öpmese konsey tomlabacıyı onalara vermicekti çakır onların dediğini yaptı onlarda tombalacıyı çakıra verdiler sonra parçaladı adamı zaten![]()
polatın kafa kesme bölümünüde izlemiş yorumunda söylüyor o sahne tomlabacı sahnesinin ilerisinde cnm 🙂🙂🙂Adam diziyi yeni izliyor. Böylesine spoiler verme, belki hiç haberi yoktu bundan?![]()
O dediğin bölümü de izledimayol adamı parçaladı sonra cnm elini öpmese konsey tomlabacıyı onalara vermicekti çakır onların dediğini yaptı onlarda tombalacıyı çakıra verdiler sonra parçaladı adamı zaten![]()
Eski Vadiden değilde Pusudan soru sor hadi ?kesin öyledir![]()