Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

11088339_1635494353340486_5560668642357818110_n.jpg

18487_1635492113340710_5115640682717459020_n.jpg

11102698_1635491990007389_2392223709738292292_n.jpg

diğer forumdan alıntıdır :)

YENİ TÜYOLAR

256 ve 257. bölümlerde,
- Tilki, Settar'ı öldürecek.
- Lion Timi, Karacaahmet'i öldürecek.
- Raskoln ve Pusat, Baltazar ve adamı Kabasakal'ı öldürecek.

anlaşılan bahar temizliği sezon sonuna kadar full time devam edecek :)
abişkom ekmek teknesinde bu adam kesinlikle rol alıcaktır eski oyuncuları topluyorlar çünkü önce samanyolundakı diziden ayrıldı şimdide vadiden ayrılıcaktır yeni başlayan bir dizi ekmek teknesine yoğunlaşması lazım ayrıca vadide kim ortadan kaybolup sonra görünüyorsa o bölümde ölüyor yüce masejte örneği gibi:F:F
karaca ahmette bu bölümde görünüp ölücektir ben bu bölümde kesinlikle ölüceğini düşünüyorum böylesi daha iyi bence 🙂

Az önce vadinin eski bölümlerini izlerken çakırın tombalacinin elini öpmesi hiç hoşuma gitmedi. Daha önce çakırın bazı sahnelerini netten izlemiştim buna bağlı olarak kesin çakır o eli kırar sandım ama yapamadı :( resmen hayal kırıklığı oldu benim için.

Son olarak polatın racon değil kafa kesiyoruz repliği gerçekten efsane bunun üzerine başka söz gelmez o nasıl bir çıkıştı şahsen daha önce o sahneyi izlemeseydim kesin böyle bir şey beklemezdim.

Abdulley ve erhanın ilk halleri değişik geldi özellikle erhanın şimdiki rolüne bakınca çok tuhaf geliyor eski hali.

@Polat Şaşmaz aga az önce o dediğin freud sahnesini izledim :D

Az önce vadinin eski bölümlerini izlerken çakırın tombalacinin elini öpmesi hiç hoşuma gitmedi. Daha önce çakırın bazı sahnelerini netten izlemiştim buna bağlı olarak kesin çakır o eli kırar sandım ama yapamadı :( resmen hayal kırıklığı oldu benim için.

Son olarak polatın racon değil kafa kesiyoruz repliği gerçekten efsane bunun üzerine başka söz gelmez o nasıl bir çıkıştı şahsen daha önce o sahneyi izlemeseydim kesin böyle bir şey beklemezdim.

Abdulley ve erhanın ilk halleri değişik geldi özellikle erhanın şimdiki rolüne bakınca çok tuhaf geliyor eski hali.

@Polat Şaşmaz aga az önce o dediğin freud sahnesini izledim :D
ayol adamı parçaladı sonra cnm elini öpmese konsey tomlabacıyı onalara vermicekti çakır onların dediğini yaptı onlarda tombalacıyı çakıra verdiler sonra parçaladı adamı zaten :A:A:A

ayol adamı parçaladı sonra cnm elini öpmese konsey tomlabacıyı onalara vermicekti çakır onların dediğini yaptı onlarda tombalacıyı çakıra verdiler sonra parçaladı adamı zaten :A:A:A
Adam diziyi yeni izliyor. Böylesine spoiler verme, belki hiç haberi yoktu bundan? :D

O dediğin bölümü de izledim :) lakin yinede saçma geldi düşünsene konsey o kararı vermese çakır çakırlığıyla kalacaktı. Bilmiyorum ben çok tuhaf buldum.