Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Vadiden başka bir dizi izlemek istemiyorum !

26c8b8a256cc219e0b94b3bc455ef5ed.jpg

---Tapatalk---

Baltazarda Ayrıldı !

Vadi Oyuncusu Murat Aydın (Baltazar) Bugün Ölüm Sahnesi Çekilerek Diziden Ayrıldı.
Son Olarak Murat Aydın ; "Vadide Oynayan Herkes Ölümü Tadacaktır" Tweetiyle Vadiye Veda Etti.

11169831_438834612945117_4629070715075666867_n.jpg

@sürgünüm

Son düzenleme:
Baltazarda Ayrıldı !

Vadi Oyuncusu Murat Aydın (Baltazar) Bugün Ölüm Sahnesi Çekilerek Diziden Ayrıldı.
Son Olarak Murat Aydın ; "Vadide Oynayan Herkes Ölümü Tadacaktır" Tweetiyle Vadiye Veda Etti.

11169831_438834612945117_4629070715075666867_n.jpg
beklediğimiz bir gelişme vadide bahar temizliği son sürat devam ediyor

Hayirlisi olsun ama ben sezon sonunda akif hamlesi bekliyorum:))))
abi normal şartlarda bu hamle bence artık gerekli olması gereken de bu dizinin gidişatınıda olumlu etkiler amma ali buhara nın durumunu biliyoruz kendisi istemediği sürece diziden ayrılmaz kendisi bunu ister mi hayır istemez bence çıkması mümkün değil

abi normal şartlarda bu hamle bence artık gerekli olması gereken de bu dizinin gidişatınıda olumlu etkiler amma ali buhara nın durumunu biliyoruz kendisi istemediği sürece diziden ayrılmaz kendisi bunu ister mi hayır istemez bence çıkması mümkün değil
Ya allah askina bize bu revami ya :)))))) iki senedir bu iki arkadasi izlettiriyorlar bize :))))) polatin yanina cok saglam bir adam lazim :))))

Gerçek diyorum ha yalan değil.

Rüyamda Akifi gördüm baktım sezon finalinde çıkıyor mu diye gittim seti bastım falan Akifi buldum dedim bak Akifcim senaryoda senin de olduğunu biliyorum ama artik çık be kardeşim bak sen Vadiyi bırak başka diziye geç biz onu senin o güzel hatrin için seyrederiz falan. Sonra baktım Necati abi geldi. Sezon finalinin son sahnesinde Akifi ben öldürüyordum bogazini kestim yetmedi ölmemiştir diye kafasına 4-5 el ateş ettim. Bölüm orda bitti :D

---Tapatalk---

Ya allah askina bize bu revami ya :)))))) iki senedir bu iki arkadasi izlettiriyorlar bize :))))) polatin yanina cok saglam bir adam lazim :))))
bir değil iki adam gelsinde bakalım yeni sezon da bahsettiğin tarzda bir karekter yazıp onu canlandıracak sağlam bir oyuncu gelir mi görecez

Gerçek diyorum ha yalan değil.

Rüyamda Akifi gördüm baktım sezon finalinde çıkıyor mu diye gittim seti bastım falan Akifi buldum dedim bak Akifcim senaryoda senin de olduğunu biliyorum ama artik çık be kardeşim bak sen Vadiyi bırak başka diziye geç biz onu senin o güzel hatrin için seyrederiz falan. Sonra baktım Necati abi geldi. Sezon finalinin son sahnesinde Akifi ben öldürüyordum bogazini kestim yetmedi ölmemiştir diye kafasına 4-5 el ateş ettim. Bölüm orda bitti :D

---Tapatalk---
Ah çd ah :A

@-KADİR- izliyorum aga abdülhey yüzünden survivoru açmadım :D

bu arada baltazarda öldü bahar temizliği son sürat devam ediyor
o değilde vadi bu hafta olursa hayatının hatası olur hem tatil hem kandil ksinlikle ara olması lazım

@-KADİR- izliyorum aga abdülhey yüzünden survivoru açmadım :D

bu arada baltazarda öldü bahar temizliği son sürat devam ediyor
o değilde vadi bu hafta olursa hayatının hatası olur hem tatil hem kandil ksinlikle ara olması lazım​
ins ara verir tatil onemli degilde kandil olmasi nedeniylw ara verilmeli