Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Çiğdem ben bu diziyi izlemiyorum yıllar önce bıraktım

Ama benim anladığım şu.Artik Vadinin sonuna gelindi ve Polat Alemdar efsanesini de gerektigi,hakettiği şekilde sonlandirmali senaristler.Yıllardır bu işin içinde olan ve hep başarılı olan hayatından ne.paşalar,ne generaller,ne mafya babalari.geçmiş. birisi Polat Alemdar.Tabi ki .de.bu kadar uzun sürede kan kaybetti,yakınları öldü ve giderek yalnizlasti.Her şeyin bir bedeli var Polat bu kadar şey başardı ama sonuçta Vatan için nerdeyse.bütün yakınlarını kaybetti ve yalnız kaldı.Vatanı kurtarma,bu görev. Başarıyla sonuçlandı.Senaristler.de bunu.söylemek,bunu.gösterme peşinde bence.Alemdar bu görevi layikinca yapti,kazandi.En sonda da her şeyi tamamlamış olarak ya kendisi de ölecektir ya da her şeyi bırakıp tekbaşına eskileri anarak bir yaşlılık gecirektir.
Bu anlamda senaristleri anlamak mümkün kafalarinda bir hikaye sonu var ve bunu yapmak istiyorlar.

eyvah eyvah fragmandan daha ses yok

çiğdem sinirlerimi zıplattı fragman çıksa da kendimize gelsek
çakal dostum olacağına adam gibi düşmanım olsun diye bi laf vardır harbiden buna yürekten inanıyorum böyle vadici olacağına olmasın daha iyi