Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Off ya Vadiyi nasıl izlicem ben pazartesiye kadar çile var. Vakumlu Aspilatoe tedavisi görüyorum Allah yardimcim olsun. Bizim komşular bir haftalık idare edecek artik bir hafta yankı olsa sorun olmaz sanıyorum :D

-Tapatalk-

Off ya Vadiyi nasıl izlicem ben pazartesiye kadar çile var. Vakumlu Aspilatoe tedavisi görüyorum Allah yardimcim olsun. Bizim komşular bir haftalık idare edecek artik bir hafta yankı olsa sorun olmaz sanıyorum :D

-Tapatalk-
anlamadım ama geçmiş olsun aga kimseyi rahatsız etme adam gibi izle vadimizi :D

Sadece var olanı sevmez insan. Anılarını sever, geçmişini sever, ilklerini sever, sonlarını sever, yanında olsa da sever olmasa da sever.
POLAT ALEMDAR

anlamadım ama geçmiş olsun aga kimseyi rahatsız etme adam gibi izle vadimizi :D

Sadece var olanı sevmez insan. Anılarını sever, geçmişini sever, ilklerini sever, sonlarını sever, yanında olsa da sever olmasa da sever.
POLAT ALEMDAR
Teşekkürler aga. Ya kulağında kaç gündür sorun vardı. Doktora gittim. doktor pis birikmiş dedi. İlaç verdi. Az önce damlattim yok boyle bir şey ilaç kulağın içinde kopurdu. İki kulağimda kapalı bir şey duyamiyorum :( Pazartesi gidip elektrik süpürgesi ile alacaklar

-Tapatalk-

Yalnız varya hayatimi yazsam roman olur. Su hayatta başına gelmeyen bir şey kalmadı tüm acıları taddim tabii hepsi değil ama yarısı vardır. Hep bir şeyler oluyor kol,ayak,kirik çıkık dikiş ayağa kaynar cay dokulup 1.5 ay hastaneye gidip derileri aldırma (en açısı buydu), bademcik ameliyati daha var :D

-Tapatalk-

Yalnız varya hayatimi yazsam roman olur. Su hayatta başına gelmeyen bir şey kalmadı tüm acıları taddim tabii hepsi değil ama yarısı vardır. Hep bir şeyler oluyor kol,ayak,kirik çıkık dikiş ayağa kaynar cay dokulup 1.5 ay hastaneye gidip derileri aldırma (en açısı buydu), bademcik ameliyati daha var :D

-Tapatalk-
geçmiş olsun aga :)

Evvel ki gün bir savcımız şehit edildi :((((( aklıma kurtlar vadisi'nde polat savcı diyaloğu geliverdi paylaşmak istedim . savcı'nın öldürülen meslektaşı hakkındaki savcı süikastıyla ilgili olarak polat 'a ders niteliğindeki konuşmaları .tekrardan hatırlamakta fayda var

DEVLET HER ZAMAN 18 YAŞINDADIR .

Evvel ki gün bir savcımız şehit edildi :((((( aklıma kurtlar vadisi'nde polat savcı diyaloğu geliverdi paylaşmak istedim . savcı'nın öldürülen meslektaşı hakkındaki savcı süikastıyla ilgili olarak polat 'a ders niteliğindeki konuşmaları .tekrardan hatırlamakta fayda var

DEVLET HER ZAMAN 18 YAŞINDADIR .

allah rahmet eylesin asker polis savcı otür mesleklerin vefatları beni derinden etkiliyor akrabamı kaybetmiş kadar üzülüyorum:T

karadayı gerçek olmuş bir bakıma çünkü bunu yapanlar avukat kılığında girmişler galiba içeriye 😵😵😵

allah rahmet eylesin asker polis savcı otür mesleklerin vefatları beni derinden etkiliyor akrabamı kaybetmiş kadar üzülüyorum:T

karadayı gerçek olmuş bir bakıma çünkü bunu yapanlar avukat kılığında girmişler galiba içeriye 😵😵😵
evet ne yazık ki :(((((

akşama vadi var kimsede çıt yok :)))) ne heyecan kaldı ne de istek :)))) bu sezon çok ama çok kötü :))))

abi hiç katılmıyorum ya hiç yazı yoksa bu bizle alakalı bir durum vadi nin suçu değil akşam ki bölümde bomba olacak söyleyeyim 🙂

hiç katılmıyorum kelamına bilmukabele kardeşim:)))))) hatta senin bana cevap verdiğin bu yorumuna virgülüne noktasına kadar katılmıyorum :)))))))

leyla sevmek hoştur amma 'yı miroğlundan dinleyelim :))))

@-KADİR- garipsememene garipsemedim :))))))

Son düzenleme:
ulan yine gaza geldim alın size çakırın sesinden hekimoğlu türküsü :))) gerçi bazı arkadaşlar çakır adını duydu mu sinirleri alt üst oluyor ama olsun @Çiğdem- ablacım buda benden sana gelsin :)))))))) bir numaralı efsanedir çakır abimiz ötesi yok:)))))))))))))))))))))))))

Bugün Vadinin büyüklüğünü hissettiğim günlerden birini yaşadım :)Arkadaşlarla toplanmış 147.bölümü akilli tahtadan seyrediyorduk öğlen arasında Vadinin sesini duyan geldi :F Sinema filmlerini de istediler. Yani anlicaginiz okulda Vadi şov yapıyoruz.

Boş derste kantine indim nöbetçilerle konusayim dedim baktım bir şey seyrediyolar baktım ne seyrediyorlar diye 59.bölümü seyrediyorlardi. Bakalım daha neler gorucez. :D

Bu arada Kurtlar Vadisi Irak görüntü kalitesi iyi olan bir link atar misiniz agalar telden zor oluyor.

-Tapatalk-

ulan yine gaza geldim alın size çakırın sesinden hekimoğlu türküsü :))) gerçi bazı arkadaşlar çakır adını duydu mu sinirleri alt üst oluyor ama olsun @Çiğdem- ablacım buda benden sana gelsin :)))))))) bir numaralı efsanedir çakır abimiz ötesi yok:)))))))))))))))))))))))))

ahhh şunu anlamak lazım çakırda bizim oyuncumuz ayol böyle bir karakterin bizim izlediğimiz diziden çıkması türkiyenin en efsane ve avrupada ilk 3 girebilen bir karakterin izlediğimiz diziden çıkdığına şükretmemiz gerekiyor bence bu neye benziyor biliyormusun abişkom
okulunda başarılı bir öğrencinin kendinden daha başarılı olan abisini anne babasından kıskanmasına benziyor ayoll dert ediceğine sevinsene sonucta senin abin senden başarılı olursa olsun senin ailen senin kendin abin böyle başarılı birinin sizin evden çıktığına sevin
işte çakırda bunun gibi cnm ayoll efsaneyse eğer bizim izlediğimiz dizinin efanesi abisini kıskanan çocuk gibi dert etmeye ne gerek var nasıl o abi o çocuğun ailesiyse çakırda bizim dizimizin efsanesidir izlediğimiz diziden böyle bir efsane çıkmasından dolayı ve bunu görebildiğimiz için dua etmeliyiz çünkü böyle birşeyi bizim dizimizden başka hiçbir dizide kisme göremicek cenaze namazları falan brakın türkiyeyi dünyada bile böyle birşeyin eşi benzeri olmayacak
böyle birşeye tanıklık ettiğimiz için şükretmeliyiz bence abişkom:love1: