Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Asaletin yeter usta! Kem gözler bakmasın zira kem gözler ustamın o naifliğini o kimsede olmayan karizmasını göremezler! Bu oyuncu şarkıcı camiasında ustam gibi Pürü Pak adam gibi adamı bulunmaz!
Bu alemin kralı adam gibi adam NECATİ ŞAŞMAZ!

CBXlG6oUUAAG8YW.jpg

Aga Çakır ve Polat birlikte değerlendirilmeli.Vadiyi ikisinin dostluğu kardeşliği sevdirdi @-KADİR-
La olm sen ne ayaksin :)))) millet cakir mi polat mi diye birbirine girmis :))))) sen tereyagindan kil ceker gibi isin icinden siyrildin :))))) ne sis yansin ne kebab mantigindasin :))))) seni cakal seni :)))))

Abi hayali karakterler için kalp kırmaya gerek yok :) @china_shangai

ya aga bırak bu işleri hayali mayali ben polat alemdarı forumdaki çiğdemden kat kat fazla seviyorum isterse uzaylı olsun ne alakası var hayali hiçbişey sevilemez mi benim için birçok gerçek kişiden kat kat daha değerli ve önemlidir

@takas agam derin futbolu kacirma kopmak garanti
aga çok geç bitiyor diğer gün internetten izliyorum sabah kalkamıyorum :D 12 ye kadar falan izlerim ama rok yok bugün haberin olsun :D

Su kalem kırma olayı olmamış. Karahanlı kalemi hiç düşünmeden kirardi bu resmen ''İnfaz edilmesi için konseyden rica ediyorum' diyor.
Su muzik kullanılır İnşallah

-Tapatalk-

böyle birşey söylenemez aga çakır kim ya polat alemdar ın olduğu yerde çakır ın esamesi okunmaz
Aga Çakır a resmen haksızlık yapıyorsun.Vadinin bu kadar sevilmesinde öenmli rolü vardı.Tabi sonradan Necati abi bayrağı devraldı ve daha da yükseltti :)

Aga onu geçte elektrik kesintisi gitti kaç saat gelmedi siber saldırı iddiaları var

Aga Çakır a resmen haksızlık yapıyorsun.Vadinin bu kadar sevilmesinde öenmli rolü vardı.Tabi sonradan Necati abi bayrağı devraldı ve daha da yükseltti :)

Aga onu geçte elektrik kesintisi gitti kaç saat gelmedi siber saldırı iddiaları var
kutluyorum cnm seni tek aklı başında mantıklı konuşan sensin😉😉
@china_shangai abişkomun neden özel olarak seni sevdiğini şimdi daha iyi anlıyorum vlla hahaha :A:A:A

Bugün Günlerden [HASHTAG]#KURTLAR[/HASHTAG] VADİSİ PUSU

Bir dünya markası POLAT ALEMDAR milyonların sevgilisi o bir idoldür

bazıları hala bu konuya utanmadan yorum yapabiliyor mu

İşte müthiş 253.bölüm FotoFRAGMANI;

bölüm harika olacak belli oldu