Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Seyfo Dayı: Bu internet de ne yeğenim ?

Güllü Erhan: Televizyonun internet hali dayı. Misal Yeni Zelendali bir hanim efendinin evine konuk oluyorsun 7 24 seyredebiliyorsun

Seyfo: Tövbe Bismillah. Enternektuelin şeyi bu yegenim (şeyi anladiniz :D)
-Tapatalk-

Seyfo Dayı: Bu internet de ne yeğenim ?

Güllü Erhan: Televizyonun internet hali dayı. Misal Yeni Zelendali bir hanim efendinin evine konuk oluyorsun 7 24 seyredebiliyorsun

Seyfo: Tövbe Bismillah. Enternektuelin şeyi bu yegenim (şeyi anladiniz :D)
-Tapatalk-
:F:F:F:F:F
seyfo dayımmmm ah ne adamdın yaa :(

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisiyle ilgili bikaç yorum paylaşmak istiyorum;

polatı kıskançlığından kaç dizi çekti tutmadı . . tutmazda. . çakır karakteri onla değil o dizi nin konusu sayesinde ün yaptı. . . herkes o gidince vadi biti gibi laf etti ama 11 yıldır aynı hızla oynuyor ve seyrediliyor. . bence akıllıysa yaşlı mafya rolünde vadiye yalvararak dönsün. . . yoksa 5 . bölümde final yapar. . abuk sapuk adanalı filmi gibi.

ortalıkta onlarca mafya babası filmi var. . . hiç birisi vadi nin onda biri kadar seyredilmiyor. . . çünkü vadi yi seyrettiren konusunun güncel olması , ve çok ünlü olmayan oyuncularının efendiliğiyle dizinin akıcı ve heyecanlı olması. . . bence boşuna heves , kasım kasım kasılsın, imirzalı gibi işe yaramaz. . . polatın tırnağı olamazlar. . .

Nasıl ki bu ülkeye 2.bir Kemal Sunal gelmez Kurtlar Vadisi'nden sonrada ikinci bir mafya dizisi gelmez

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisiyle ilgili bikaç yorum paylaşmak istiyorum;

polatı kıskançlığından kaç dizi çekti tutmadı . . tutmazda. . çakır karakteri onla değil o dizi nin konusu sayesinde ün yaptı. . . herkes o gidince vadi biti gibi laf etti ama 11 yıldır aynı hızla oynuyor ve seyrediliyor. . bence akıllıysa yaşlı mafya rolünde vadiye yalvararak dönsün. . . yoksa 5 . bölümde final yapar. . abuk sapuk adanalı filmi gibi.

ortalıkta onlarca mafya babası filmi var. . . hiç birisi vadi nin onda biri kadar seyredilmiyor. . . çünkü vadi yi seyrettiren konusunun güncel olması , ve çok ünlü olmayan oyuncularının efendiliğiyle dizinin akıcı ve heyecanlı olması. . . bence boşuna heves , kasım kasım kasılsın, imirzalı gibi işe yaramaz. . . polatın tırnağı olamazlar. . .

Nasıl ki bu ülkeye 2.bir Kemal Sunal gelmez Kurtlar Vadisi'nden sonrada ikinci bir mafya dizisi gelmez
belli oldumu ablacım yeni dizisi

@takas o yorumlar tamamiyla gerceklerden ibaret polat alemdar tektir 10 tane cakir gelse polat in sag kolu etmez o kadar acik gerci boyle bir kiyasda sacma cakir kim ki basit bir tetikci bu kiyas bile cok sacma olur

Polat: Cellatlar Memati, düşünmezler. Sadece önlerine sürülen kurbanları öldürürler. Vazifeleri budur.
Memati: Biz cellatmıyız?
Polat: Cerrahlar sa düşünmeye fırsat bulamazlar. Karar vermeleri için tek bir saniyeleri vardır. Dışarda gaddar gözükürler. Ama vazifeleri hayat kurtarmaktır. Gerektiğinde bütünü kurtarmak için parçayı keser atarlar. Bugün cerrah’ız

-Tapatalk-

@Polat Şaşmaz canlı anlatımları ile yine konuya damgasını vurmuş durumda.. 🙂 ben 4. Bölümde tıkanıp kaldım.. Kara Kutu'da başlayınca iyice kaldı.

Tapatalk 2