kaçıncı bölümü izlion senSeydo Dayı daha interneti bilmiyor
-Tapatalk-
kaçıncı bölümü izlion senSeydo Dayı daha interneti bilmiyor
-Tapatalk-
Seyfo Dayı: Bu internet de ne yeğenim ?
Güllü Erhan: Televizyonun internet hali dayı. Misal Yeni Zelendali bir hanim efendinin evine konuk oluyorsun 7 24 seyredebiliyorsun
Seyfo: Tövbe Bismillah. Enternektuelin şeyi bu yegenim (şeyi anladiniz)
-Tapatalk-
oo ne güzel bende 33.bölümde kalmıştım devam edecem inşallah50
-Tapatalk-
Ben USB yi kaybettim 60. bölümdeydim şimdi 60 a gelmeye çalışıyoruzoo ne güzel bende 33.bölümde kalmıştım devam edecem inşallah
hımm ne güzelBen USB yi kaybettim 60. bölümdeydim şimdi 60 a gelmeye çalışıyoruz
-Tapatalk-
belli oldumu ablacım yeni dizisiOktay Kaynarca'nın yeni dizisiyle ilgili bikaç yorum paylaşmak istiyorum;
polatı kıskançlığından kaç dizi çekti tutmadı . . tutmazda. . çakır karakteri onla değil o dizi nin konusu sayesinde ün yaptı. . . herkes o gidince vadi biti gibi laf etti ama 11 yıldır aynı hızla oynuyor ve seyrediliyor. . bence akıllıysa yaşlı mafya rolünde vadiye yalvararak dönsün. . . yoksa 5 . bölümde final yapar. . abuk sapuk adanalı filmi gibi.
ortalıkta onlarca mafya babası filmi var. . . hiç birisi vadi nin onda biri kadar seyredilmiyor. . . çünkü vadi yi seyrettiren konusunun güncel olması , ve çok ünlü olmayan oyuncularının efendiliğiyle dizinin akıcı ve heyecanlı olması. . . bence boşuna heves , kasım kasım kasılsın, imirzalı gibi işe yaramaz. . . polatın tırnağı olamazlar. . .
Nasıl ki bu ülkeye 2.bir Kemal Sunal gelmez Kurtlar Vadisi'nden sonrada ikinci bir mafya dizisi gelmez
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazbelli oldumu ablacım yeni dizisi
yaa adı bumu peki konusu neymişEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
-Tapatalk-
Aynen. Daha belki değil Deniz Çakır var Testere var Çakırın adi Hızır mafya olacak geneyaa adı bumu peki konusu neymiş
tanıtımını az önce izledim beğendim ama vadiyi çok hatırlatıyorAynen. Daha belki değil Deniz Çakır var Testere var Çakırın adi Hızır mafya olacak gene
-Tapatalk-
Siz begeniyosaniz ben bütün bölümleri canlı anlatirim aga@Polat Şaşmaz canlı anlatımları ile yine konuya damgasını vurmuş durumda.. 🙂 ben 4. Bölümde tıkanıp kaldım.. Kara Kutu'da başlayınca iyice kaldı.
Tapatalk 2