Polat Şaşmaz
Favori Üye
Çiğdem ben bu diziyi izlemiyorum yıllar önce bıraktımben bir bayan olarak bu haftakı bölümü beğenmeyip sitem ederken hala erkek vadiciler bölümü savunuyor ben aksiyon isterken erkekler pembe dizi havasında takılmak istiyor aaaa bir tuhaflık var bu işte
haftaya iyi olucak ahftaya iyi olucak sezon bitti ayoll sezon bitti ve sadece 4 bölüm bu sezon benden geçerli not alır şuana kadar olanlardan 2 tane ilk haftalar polatın aktif olduğu dönemlerden seçerim
2 tanede son ahftalardan yüce masejte geldiği bölümlerden seçerim
4 bölüm üstüne asla çıkmam koskoca kurtlar vadisinden 4 bölüm iyi geçerli not alıyor normalde 4 bölüm kötü olup diğerleri iyi olması gerekirken iyi diyebiliceğim 4 bölüm var ve hala o saçma sapan brezilya bölümünü savunanlar var aklım mantığım almıyor🙂🙂🙂
reyting sistemine suç atıyoruz ayol reyting sistemi bize bonkor davranıyor o 7 reyting bize kıyaktır ben totelde 4 reytingten fazla vermem bunlara bende reyting sistemine suç atan biri olarak artık atmıyorum düşündüm bu sezon 10 reytingi kaç defa hak ettik dedim
sadece 4 defa 4 bölüm dısında hiçbir bölümümüz 10 reytingi hak etmiyor hatta bazı bölümler reyting sistemi bize kıyak bile geçmiş
8 ve 9 reytingli bir çok bölümü elimden gelse 4 üstünde vermem🙂
oyuncu kalitesi reytingler senaryo en korkunc yılımızı yasıyoruz 2. en korkunc yılımızda geçen yıldı son 2 yıl tartışmasız en kötü yıllarımız ersoy ulubeyli sezon 3. sırada kötü oalrak gelir ama ilk 2 sırayı bu sezon ve geçen sezon alır yapıcakları şuydu 1 tane senarist ekibi 1 tanede polatın yanına doğru dürüst bir sağ kol bukadar basitti
bunlar ne yaptı vadi tarihinde ilk sevilmeyen oyuncu olan akifi gözümüze sokup başka oyuncu alma zahmetine girmemek için cahit denen kalas adamı barbie bebek gibi süsleyip püsleyip tuhaf bir şekle sokup karşımıza sürdüler pembe dizi çekmeye kadınlara kafasını takmıs olan senaristleri 2 yıldır vadide tutup senaristlerin kadın fantazilerini gerçekleştirmesine izin verdiler
yapıcağınız şuydu 1 tane senarist ekibi 1 tanede polatın yanına oyuncu alıcaksınız bukadar bunları söylemek malesef bana düşüyor çünkü erkeklerimiz brezilya bölümlerini bile izleyip savunup bölüm kötüydü diyecek bile cesaretleri yoklar benim cesaretimle erkeklerin cesareti vadi konusunda uçurum var bölüm kötüydü diyecek bile cesaret yok adamlarda ayol senarist ekibi ve 1 tane polatın yanına adam 2 yıldır yapamadığınız şey bu yol budur yani benden söylemesi🙂🙂🙂
@china_shangai @Master.1000 @34rcp44 @S.G.A.T.
daha bir ses yok bekliyoruzselamlar fragman çıktımı ya
bekliyok aga bir veremedilerfragman nerde ya hadi![]()
Vayt be benimkine bak nerelere gitmiş
Benimkine ikide bir benim ki diyip durma. Şarkı seslendirmek için stüdyoya girmiş.Vayt be benimkine bak nerelere gitmiş
-Tapatalk-
Benik telefon numarami aldı geçenlerde sacıyla oynuyor falan sanırım bana aşık. Yakında çıkma teklifi edicem beni beklediğini söylemiştimBenimkine ikide bir benim ki diyip durma. Şarkı seslendirmek için stüdyoya girmiş.