söylemesen bilmiyodukHayır.
Neyse, bence konumuza dönelim. Velhasılıkelam*, hep bu tip farklı** avatarlar kullan.
Neyse, bence konumuza dönelim. Velhasılıkelam*, hep bu tip farklı** avatarlar kullan.
Daha önce de kullandığım için 'farklı' kelimesini, pek çağrışım uyandırmamış olduğunu düşündüğüm için açıklama gereği hissettim.söylemesen bilmiyoduksenin inadına yarın efsanevi avatarıma geri dönüyorum
![]()
biliyosun farklı değişiklik yenilik gibi kelimelerden haz etmemDaha önce de kullandığım için 'farklı' kelimesini, pek çağrışım uyandırmamış olduğunu düşündüğüm için açıklama gereği hissettim.
Yapma bunu. 😕
Şu avatar bile senin için radikal kalıyor, ilginç bir durum.biliyosun farklı değişiklik yenilik gibi kelimelerden haz etmem
şaka şaka bu bi süre kalır güzelmiş![]()
işin içinde usta varsa sorun yoktur ustamın her hali birbirinden karizmaŞu avatar bile senin için radikal kalıyor, ilginç bir durum.![]()
O zaman her halini yap, sadece kısır döngüden ibaret olmasın.işin içinde usta varsa sorun yoktur ustamın her hali birbirinden karizma
senin avatar olmamış ama![]()
f1 artık bitmiştir nerde eski f1 aga ben hastasıydım hiç kaçırmazdım ama yeni sistemlerle yeni puanlamayla beraber formula 1 bitmiştirO zaman her halini yap, sadece kısır döngüden ibaret olmasın.
Beğenmeni bekleyerek koymadım zaten avatarı![]()
Eski Vadi, şimdiki vadi; Eski F1, şimdiki F1. Aynı durum söz konusu. Hala takipçisiyim o yüzden.f1 artık bitmiştir nerde eski f1 aga ben hastasıydım hiç kaçırmazdım ama yeni sistemlerle yeni puanlamayla beraber formula 1 bitmiştir
kesinlikle katılmıyorum eski f1 güzeldi şimdiki ölü yani yaklaşım 5 yıldır ölü tamamen ümitsiz vakaEski Vadi, şimdiki vadi; Eski F1, şimdiki F1. Aynı durum söz konusu. Hala takipçisiyim o yüzden.![]()
Berbat
hiç abartısız bu sezon 4 bölüm ısında iyi geçerli not vermem koskoca sezonda 4 bölüm seçiyorsam az bile konusuyorum erkeklere gidip fatmagülün sucu ne izlemelerini öneriyorum çünkü erkekelrin ayarı bozulmusBence abartıyosun @Çiğdem- Toplasan 15 dakikalık aşk sahnesi vardı bölümde. Aşksız Vadi her zaman kuru kalır. Saçma ve boş aşk sahneleri çekilmediği, bu tür 'başarılı' sahneler çekildiği sürece, her zaman ve her zaman bu sahneleri isterim.![]()
Hem de fazlasıyla abartıyosun.hiç abartısız bu sezon 4 bölüm ısında iyi geçerli not vermem koskoca sezonda 4 bölüm seçiyorsam az bile konusuyorum erkeklere gidip fatmagülün sucu ne izlemelerini öneriyorum çünkü erkekelrin ayarı bozulmus![]()
aşk konusu eski vadi senaryosununa yakısıyordu cnm pusu senaryosuna gitmiyor ve polata elif dısında kimse yakısmıyorHem de fazlasıyla abartıyosun.
Ersoylu sezonda bile 4'ten fazla güzel bölüm vardı; ki bu sezonun yarısından fazlası bence fazlasıyla güzel bölümlerdi. Vadi'yi şahıslara ya da aksiyon, heyecan, gizem, aşk gibi somut kelimelere indirgeyerek tanımlamak ve bunu beklemek çok saçma. Polat'ın yanına bi sağ kol tarzı önerilere hiç katılmıyorum. Vadi'de şahıslar ya da aksiyonun varlığı hiç önemli değildir. Çünkü Vadi her zaman diğer dizilerden farklı oldu, hala ülkedeki üzerine en çok düşündüren, en basit senaryosu bile gizemli olabilen, oldukça komplike ve bölümün 30 dksını bile kaçırınca hiçbir şeyi anlayamacağın bi dizi. Ve bu durum bu sezonda son yıllardaki gibi az olsa da hala en iyi ülkemizde.
1.Hikayenin kalitesi
2.Çekim kalitesi
3.Senaryo kalitesi
Benim kriterim sadece bunlar.
Bu seneki hikaye gayet kalitesi epey yüksek,
Çekim kalitesi Onur Tan'a göre muazzam,
Senaryo kalitesi de doğal olarak her bölüm değişse de ortalamanın üstünde.
Her insanın duyguları farklıdır. Ben güzel bi müzik eşliğinde güzel çekilen duygusal sahnelerden her dizide haz etmişimdir, Vadi'de ayrı bi haz ederim. Yılların özlemi bu. Hatta Elif'ten beri kalan bi ölem sonuçta. Vadi'nin verdiği duyguyu veremez Fatmagül'ün Suçu Ne gibi diziler.
Duygusal olmak güzeldir.
Velhasılıkelam, bu sezondan zevk alıyorum.