Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Hayır. :D:D

Neyse, bence konumuza dönelim. Velhasılıkelam*, hep bu tip farklı** avatarlar kullan.:D

söylemesen bilmiyoduk :D senin inadına yarın efsanevi avatarıma geri dönüyorum :D
Daha önce de kullandığım için 'farklı' kelimesini, pek çağrışım uyandırmamış olduğunu düşündüğüm için açıklama gereği hissettim. :D

Yapma bunu. 😕

Daha önce de kullandığım için 'farklı' kelimesini, pek çağrışım uyandırmamış olduğunu düşündüğüm için açıklama gereği hissettim. :D

Yapma bunu. 😕
biliyosun farklı değişiklik yenilik gibi kelimelerden haz etmem :J
şaka şaka bu bi süre kalır güzelmiş :D

O zaman her halini yap, sadece kısır döngüden ibaret olmasın. :D

Beğenmeni bekleyerek koymadım zaten avatarı :T:
f1 artık bitmiştir nerde eski f1 aga ben hastasıydım hiç kaçırmazdım ama yeni sistemlerle yeni puanlamayla beraber formula 1 bitmiştir

f1 artık bitmiştir nerde eski f1 aga ben hastasıydım hiç kaçırmazdım ama yeni sistemlerle yeni puanlamayla beraber formula 1 bitmiştir
Eski Vadi, şimdiki vadi; Eski F1, şimdiki F1. Aynı durum söz konusu. Hala takipçisiyim o yüzden. :D

Eski Vadi, şimdiki vadi; Eski F1, şimdiki F1. Aynı durum söz konusu. Hala takipçisiyim o yüzden. :D
kesinlikle katılmıyorum eski f1 güzeldi şimdiki ölü yani yaklaşım 5 yıldır ölü tamamen ümitsiz vaka
ama vadi öyle değil daha geçen hafta coşturdu bizi :D

ben bir bayan olarak bu haftakı bölümü beğenmeyip sitem ederken hala erkek vadiciler bölümü savunuyor ben aksiyon isterken erkekler pembe dizi havasında takılmak istiyor aaaa bir tuhaflık var bu işte:F
haftaya iyi olucak ahftaya iyi olucak sezon bitti ayoll sezon bitti ve sadece 4 bölüm bu sezon benden geçerli not alır şuana kadar olanlardan 2 tane ilk haftalar polatın aktif olduğu dönemlerden seçerim
2 tanede son ahftalardan yüce masejte geldiği bölümlerden seçerim
4 bölüm üstüne asla çıkmam koskoca kurtlar vadisinden 4 bölüm iyi geçerli not alıyor normalde 4 bölüm kötü olup diğerleri iyi olması gerekirken iyi diyebiliceğim 4 bölüm var ve hala o saçma sapan brezilya bölümünü savunanlar var aklım mantığım almıyor🙂🙂🙂
reyting sistemine suç atıyoruz ayol reyting sistemi bize bonkor davranıyor o 7 reyting bize kıyaktır ben totelde 4 reytingten fazla vermem bunlara bende reyting sistemine suç atan biri olarak artık atmıyorum düşündüm bu sezon 10 reytingi kaç defa hak ettik dedim
sadece 4 defa 4 bölüm dısında hiçbir bölümümüz 10 reytingi hak etmiyor hatta bazı bölümler reyting sistemi bize kıyak bile geçmiş
8 ve 9 reytingli bir çok bölümü elimden gelse 4 üstünde vermem🙂
oyuncu kalitesi reytingler senaryo en korkunc yılımızı yasıyoruz 2. en korkunc yılımızda geçen yıldı son 2 yıl tartışmasız en kötü yıllarımız ersoy ulubeyli sezon 3. sırada kötü oalrak gelir ama ilk 2 sırayı bu sezon ve geçen sezon alır yapıcakları şuydu 1 tane senarist ekibi 1 tanede polatın yanına doğru dürüst bir sağ kol bukadar basitti
bunlar ne yaptı vadi tarihinde ilk sevilmeyen oyuncu olan akifi gözümüze sokup başka oyuncu alma zahmetine girmemek için cahit denen kalas adamı barbie bebek gibi süsleyip püsleyip tuhaf bir şekle sokup karşımıza sürdüler pembe dizi çekmeye kadınlara kafasını takmıs olan senaristleri 2 yıldır vadide tutup senaristlerin kadın fantazilerini gerçekleştirmesine izin verdiler
yapıcağınız şuydu 1 tane senarist ekibi 1 tanede polatın yanına oyuncu alıcaksınız bukadar bunları söylemek malesef bana düşüyor çünkü erkeklerimiz brezilya bölümlerini bile izleyip savunup bölüm kötüydü diyecek bile cesaretleri yoklar benim cesaretimle erkeklerin cesareti vadi konusunda uçurum var bölüm kötüydü diyecek bile cesaret yok adamlarda ayol senarist ekibi ve 1 tane polatın yanına adam 2 yıldır yapamadığınız şey bu yol budur yani benden söylemesi🙂🙂🙂
@china_shangai @Master.1000 @34rcp44 @S.G.A.T.

Son düzenleme:
Bence abartıyosun @Çiğdem- Toplasan 15 dakikalık aşk sahnesi vardı bölümde. Aşksız Vadi her zaman kuru kalır. Saçma ve boş aşk sahneleri çekilmediği, bu tür 'başarılı' sahneler çekildiği sürece, her zaman ve her zaman bu sahneleri isterim. :)

Bence abartıyosun @Çiğdem- Toplasan 15 dakikalık aşk sahnesi vardı bölümde. Aşksız Vadi her zaman kuru kalır. Saçma ve boş aşk sahneleri çekilmediği, bu tür 'başarılı' sahneler çekildiği sürece, her zaman ve her zaman bu sahneleri isterim. :)
hiç abartısız bu sezon 4 bölüm ısında iyi geçerli not vermem koskoca sezonda 4 bölüm seçiyorsam az bile konusuyorum erkeklere gidip fatmagülün sucu ne izlemelerini öneriyorum çünkü erkekelrin ayarı bozulmus:F:F:F

hiç abartısız bu sezon 4 bölüm ısında iyi geçerli not vermem koskoca sezonda 4 bölüm seçiyorsam az bile konusuyorum erkeklere gidip fatmagülün sucu ne izlemelerini öneriyorum çünkü erkekelrin ayarı bozulmus:F:F:F
Hem de fazlasıyla abartıyosun. :)

Ersoylu sezonda bile 4'ten fazla güzel bölüm vardı; ki bu sezonun yarısından fazlası bence fazlasıyla güzel bölümlerdi. Vadi'yi şahıslara ya da aksiyon, heyecan, gizem, aşk gibi somut kelimelere indirgeyerek tanımlamak ve bunu beklemek çok saçma. Polat'ın yanına bi sağ kol tarzı önerilere hiç katılmıyorum. Vadi'de şahıslar ya da aksiyonun varlığı hiç önemli değildir. Çünkü Vadi her zaman diğer dizilerden farklı oldu, hala ülkedeki üzerine en çok düşündüren, en basit senaryosu bile gizemli olabilen, oldukça komplike ve bölümün 30 dksını bile kaçırınca hiçbir şeyi anlayamacağın bi dizi. Ve bu durum bu sezonda son yıllardaki gibi az olsa da hala en iyi ülkemizde. :)

1.Hikayenin kalitesi
2.Çekim kalitesi
3.Senaryo kalitesi
Benim ana kriterim sadece bunlar.
Bu seneki hikaye kalitesi epey yüksek,
Çekim kalitesi Onur Tan'a göre muazzam,
Senaryo kalitesi de doğal olarak her bölüm değişse de ortalamanın üstünde.

Her insanın duyguları farklıdır. Ben güzel bi müzik eşliğinde güzel çekilen duygusal sahnelerden her dizide haz etmişimdir, Vadi'de ayrı bi haz ederim. Yılların özlemi bu. Hatta Elif'ten beri kalan bi ölem sonuçta. Vadi'nin verdiği duyguyu veremez Fatmagül'ün Suçu Ne gibi diziler.
Duygusal olmak güzeldir. :)
Velhasılıkelam, bu sezondan zevk alıyorum.

Son düzenleme:
Hem de fazlasıyla abartıyosun. :)

Ersoylu sezonda bile 4'ten fazla güzel bölüm vardı; ki bu sezonun yarısından fazlası bence fazlasıyla güzel bölümlerdi. Vadi'yi şahıslara ya da aksiyon, heyecan, gizem, aşk gibi somut kelimelere indirgeyerek tanımlamak ve bunu beklemek çok saçma. Polat'ın yanına bi sağ kol tarzı önerilere hiç katılmıyorum. Vadi'de şahıslar ya da aksiyonun varlığı hiç önemli değildir. Çünkü Vadi her zaman diğer dizilerden farklı oldu, hala ülkedeki üzerine en çok düşündüren, en basit senaryosu bile gizemli olabilen, oldukça komplike ve bölümün 30 dksını bile kaçırınca hiçbir şeyi anlayamacağın bi dizi. Ve bu durum bu sezonda son yıllardaki gibi az olsa da hala en iyi ülkemizde. :)
1.Hikayenin kalitesi
2.Çekim kalitesi
3.Senaryo kalitesi

Benim kriterim sadece bunlar.
Bu seneki hikaye gayet kalitesi epey yüksek,
Çekim kalitesi Onur Tan'a göre muazzam,
Senaryo kalitesi de doğal olarak her bölüm değişse de ortalamanın üstünde.

Her insanın duyguları farklıdır. Ben güzel bi müzik eşliğinde güzel çekilen duygusal sahnelerden her dizide haz etmişimdir, Vadi'de ayrı bi haz ederim. Yılların özlemi bu. Hatta Elif'ten beri kalan bi ölem sonuçta. Vadi'nin verdiği duyguyu veremez Fatmagül'ün Suçu Ne gibi diziler.
Duygusal olmak güzeldir. :)
Velhasılıkelam, bu sezondan zevk alıyorum.
aşk konusu eski vadi senaryosununa yakısıyordu cnm pusu senaryosuna gitmiyor ve polata elif dısında kimse yakısmıyor
leyla polat aşkı zaten yokki 6.sezonda öyle birşey hiç yoktu sadece 7.sezon tnt sezonunda leyla polat birşeyler yaşadı oda elife anne arıyordu polat sonra 8. sezon maske falan derken polatla leyla ilişkisi kaybodu geçen yıl ve bu sezon polat leyla hiç yok 5 sezondur dizide leyla 1 sezın ahric 4 sezondur polat leyla diye birşey yok senaristler bunu anlasın yanı polat kız kulesinde elifi hayal etsin leyla poalt aşkına 100 baar hatta tüm frum o saneyi konusur 🙂🙂🙂