Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kadro iyiymiş Pala , Testere :D

raci varsa işler epey değişir bahadır raci felaket olurlar
oyuncuların birçoğu vadiden
bildiğin kurtlar vadisi çakması

@china_shangai abi ne diyosun bu işe senden detaylı bi yorum bekliyorum

çakırbeyli nedir ya çakır yapın sizde rahatlayın bizde şuraya bak
acaba hangi kanalda hangi gün olacak

raci varsa işler epey değişir bahadır raci felaket olurlar
oyuncuların birçoğu vadiden
bildiğin kurtlar vadisi çakması

@china_shangai abi ne diyosun bu işe senden detaylı bi yorum bekliyorum
Suanda hastanedeyim.benim kayinbirader bobrek hastasi haftada 3 gun diyalize giriyor.aksam hastaneden aradilar bobrek bulmuslar .simdi kan testi ciger filimi cekildi.onun haricinde 3 kisi daha var .bu dort kisiden kimin degerleri tutarsa bu gece bobrek operasyonu olacak.bizde hastanede iyi bir haber bekliyoruz

Suanda hastanedeyim.benim kayinbirader bobrek hastasi haftada 3 gun diyalize giriyor.aksam hastaneden aradilar bobrek bulmuslar .simdi kan testi ciger filimi cekildi.onun haricinde 3 kisi daha var .bu dort kisiden kimin degerleri tutarsa bu gece bobrek operasyonu olacak.bizde hastanede iyi bir haber bekliyoruz
abi çok çok geçmiş olsun İnşallah operasyon başarılı geçer Allah yar ve yardımcınız olsun İnşallah
dualarımız sizinle abim sonucunu bildirirsen sevinirim

KANALI BELLİ aga atv de yayınlanacak
perşembe olursa tarih böyle ihanet görmemiştir aga net söylüyorum

Allah şifasını versin; sana da kolay gelsin abi.İşte dünya hayatı şimd o 4 kişide aileleride hepsi umutvarlar ama sadece birisi sevinecek Allah herkesin derdine dermanını versin.

sözde raci bu işleri bırakmış inşaata girmişti ne oldu da geri döndü

objektif konuşursak Türkiye'nin bana göre açık ara 1 ve 2 numaralı senaristleri raci ve bahadırdır
özellikle raci varsa işin rengi değişir
Raci'nin kalemi kıvrak, bütün özlü sözler onun kaleminden çıkıyordu. Bahadır bahsetmişti bir yerde.

abi çok çok geçmiş olsun İnşallah operasyon başarılı geçer Allah yar ve yardımcınız olsun İnşallah
dualarımız sizinle abim sonucunu bildirirsen sevinirim

perşembe olursa tarih böyle ihanet görmemiştir aga net söylüyorum
aga onların ihaneti artık iyice tescillendi bu ne iş arkadaş nasıl bir düşmanlıkları varsa artık: aga keşke koysa perşembe ye koysalar bakalım nasıl hezimete uğruyorlar birkez daha boylarının ölçülerini alsınlar

aga onların ihaneti artık iyice tescillendi bu ne iş arkadaş nasıl bir düşmanlıkları varsa artık: aga keşke koysa perşembe ye koysalar bakalım nasıl hezimete uğruyorlar birkez daha boylarının ölçülerini alsınlar
bi insan kendi canına kendi kanına nasıl böyle şeyler yapar be resmen düşmanlık yapıyorlar necati abiye
sonunaaaaaa kadar Necati Şaşmaz ın yanındayız so-nu-na
vadinin ismi orda durduğu sürece siyah ekranda olsa izlicem ulan ne yaparsanız yapın

bi insan kendi canına kendi kanına nasıl böyle şeyler yapar be resmen düşmanlık yapıyorlar necati abiye
sonunaaaaaa kadar Necati Şaşmaz ın yanındayız so-nu-na
vadinin ismi orda durduğu sürece siyah ekranda olsa izlicem ulan ne yaparsanız yapın
o kadar aga sonuna kadar yanındayız arkasındayız