Birde Hakan Karahan var. 3'ü yan karakter olarak yetmez.Kadro iyiymiş Pala , Testere![]()
Deniz Çakır'da vardı galiba şaşırdım onaBirde Hakan Karahan var. 3'ü yan karakter olarak yetmez.
aga resmidir çünkü karekterlerin ismini dahi vermişler yapımcısı yönetmeni falan hepsi var@-KADİR- aga bu tanıtım nerde yayınlanmış resmi mi
aga söyleme ya çıldırıyorum işleri güçleri vadiden çalıp çırpmak vadi izleyicisini vadiden kopartmakYalniz bizim Tulumu bildiğin yürütmüşler
-Tapatalk-
Suanda hastanedeyim.benim kayinbirader bobrek hastasi haftada 3 gun diyalize giriyor.aksam hastaneden aradilar bobrek bulmuslar .simdi kan testi ciger filimi cekildi.onun haricinde 3 kisi daha var .bu dort kisiden kimin degerleri tutarsa bu gece bobrek operasyonu olacak.bizde hastanede iyi bir haber bekliyoruzraci varsa işler epey değişir bahadır raci felaket olurlar
oyuncuların birçoğu vadiden
bildiğin kurtlar vadisi çakması
@china_shangai abi ne diyosun bu işe senden detaylı bi yorum bekliyorum
sözde raci bu işleri bırakmış inşaata girmişti ne oldu da geri döndüResmi youtube hesabında.
KANALI BELLİ aga atv de yayınlanacakçakırbeyli nedir ya çakır yapın sizde rahatlayın bizde şuraya bak
acaba hangi kanalda hangi gün olacak
abi çok çok geçmiş olsun İnşallah operasyon başarılı geçer Allah yar ve yardımcınız olsun İnşallahSuanda hastanedeyim.benim kayinbirader bobrek hastasi haftada 3 gun diyalize giriyor.aksam hastaneden aradilar bobrek bulmuslar .simdi kan testi ciger filimi cekildi.onun haricinde 3 kisi daha var .bu dort kisiden kimin degerleri tutarsa bu gece bobrek operasyonu olacak.bizde hastanede iyi bir haber bekliyoruz
perşembe olursa tarih böyle ihanet görmemiştir aga net söylüyorumKANALI BELLİ aga atv de yayınlanacak
Allah şifasını versin; sana da kolay gelsin abi.İşte dünya hayatı şimd o 4 kişide aileleride hepsi umutvarlar ama sadece birisi sevinecek Allah herkesin derdine dermanını versin.Suanda hastanedeyim.benim kayinbirader bobrek hastasi haftada 3 gun diyalize giriyor.aksam hastaneden aradilar bobrek bulmuslar .simdi kan testi ciger filimi cekildi.onun haricinde 3 kisi daha var .bu dort kisiden kimin degerleri tutarsa bu gece bobrek operasyonu olacak.bizde hastanede iyi bir haber bekliyoruz
Raci'nin kalemi kıvrak, bütün özlü sözler onun kaleminden çıkıyordu. Bahadır bahsetmişti bir yerde.sözde raci bu işleri bırakmış inşaata girmişti ne oldu da geri döndü
objektif konuşursak Türkiye'nin bana göre açık ara 1 ve 2 numaralı senaristleri raci ve bahadırdır
özellikle raci varsa işin rengi değişir
aga onların ihaneti artık iyice tescillendi bu ne iş arkadaş nasıl bir düşmanlıkları varsa artık: aga keşke koysa perşembe ye koysalar bakalım nasıl hezimete uğruyorlar birkez daha boylarının ölçülerini alsınlarabi çok çok geçmiş olsun İnşallah operasyon başarılı geçer Allah yar ve yardımcınız olsun İnşallah
dualarımız sizinle abim sonucunu bildirirsen sevinirim
perşembe olursa tarih böyle ihanet görmemiştir aga net söylüyorum
bi insan kendi canına kendi kanına nasıl böyle şeyler yapar be resmen düşmanlık yapıyorlar necati abiyeaga onların ihaneti artık iyice tescillendi bu ne iş arkadaş nasıl bir düşmanlıkları varsa artık: aga keşke koysa perşembe ye koysalar bakalım nasıl hezimete uğruyorlar birkez daha boylarının ölçülerini alsınlar
o kadar aga sonuna kadar yanındayız arkasındayızbi insan kendi canına kendi kanına nasıl böyle şeyler yapar be resmen düşmanlık yapıyorlar necati abiye
sonunaaaaaa kadar Necati Şaşmaz ın yanındayız so-nu-na
vadinin ismi orda durduğu sürece siyah ekranda olsa izlicem ulan ne yaparsanız yapın