Kurtlar Vadisi Pusu 292.Bölüm Yorumları

Sen de olaydın konu 30'a kadar uzardı :A Neyse ki az çok meseleyi hallettiğimizi düşünüyorum :A Bu arada avatarımı beğendin mi ? Tabii ki hayır :A
iyi ki çıkmışım diyorum zaten ; avatarın hakkında konuşmak istemiyorum

Vadiyi yaratan adamlar bile diziyi terketti hala sen diretiyorsun vadinbitti diye kabul et Vadi bitti Polatvari kişiliğinden çık artık

Hayırdır la eski yeni mi var :A

Sana göre bitti diye yıllardır vadi izleyen seyircilere saygısızlık yapamazsın tamam
bırakmış olabilirsin saygı duyarız ama yok bitti yok polatvari kişiliği diyemezsin ne
@takas nede başkası bu konu başlığında polatvari olmadı olamaz onun yorumlama
üslubu bu sert yorumlar
vadiyi yaratan adamlara gelirsek vadi zamanında yaptıkları diziler tutmadı bir süre
yayınlandı kaldırıldı şimdi ise vadinin ilk 97 bölümün benzeri senaryosunu uğruna
cenaze namazı kıldırılacak kadar sevilen bir karakteri alıp değiştirip dizi yapıyor
onlar vadi bitti diye diziden ayrılmadılar devam etmek istemediler o kadar onların
gitmelerine rağmen dizi izlenmeye devam ediyorsa demek ki bu senaryo ekibide
başarılıdır bana göre

Boşver aga böyle kaliteli bir işin Pana'dan çıktığını gururuna yediremiyor :A Bu arada S.A. iyi geceler herkese, yazmayayım yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi :D

niye yazmıyosun batuhanım başlığa yazsana yahu

Son düzenleme:
Sana göre bitti diye yıllardır vadi izleyen seyircilere saygısızlık yapamazsın tamam
bırakmış olabilirsin saygı duyarız ama yok bitti yok polatvari kişiliği diyemezsin ne
@takas nede başkası bu konu başlığında polatvari olmadı olamaz onun yorumlama
üslubu bu sert yorumlar
vadiyi yaratan adamlara gelirsek vadi zamanında yaptıkları diziler tutmadı bir süre
yayınlandı kaldırıldı şimdi ise vadinin ilk 97 bölümün benzeri senaryosunu uğruna
cenaze namazı kıldırılacak kadar sevilen bir karakteri alıp değiştirip dizi yapıyor
onlar vadi bitti diye diziden ayrılmadılar devam etmek istemediler o kadar onların
gitmelerine rağmen dizi izlenmeye devam ediyorsa demek ki bu senaryo ekibide
başarılıdır bana göre

niye yazmıyosun batuhanım başlığa yazsana yahu
Sen niye kendi üzerine aldın yahu ben sana birşey mi dedim

@takas ın bu sert ve ağır abi psikolojisi de Polat Alemdardan kaynaklanıyor.Ondan dünden beri bana hakaret ediyor ya

@Maskeli Fedai saçma, basit ,çok düz ve görünürde takas a söylesende bana da söylemiş olduğun ve bugüne kadar kendini inkar eden mesajların hayal kırıklığı sana bu konuda yazıklar olsun yuh olsun @Doğu senin mesajlarına ise hiç katılmıyorum
Sana ne oluyor kim sana birşey demiş

Kendini inkâr eden biri varsa o ben değilimsizsiniz.Dünden beri yemediğim hakaret kalmadı hani kardeşim kardeşim diyordunuz hepsi laftaymış demek ki

Son düzenleme:
Sen niye kendi üzerine aldın yahu ben sana birşey mi dedim

@takas ın bu sert ve ağır abi psikolojisi de Polat Alemdardan kaynaklanıyor.Ondan dünden beri bana hakaret ediyor ya

Sana ne oluyor kim sana birşey demiş

Kendini inkâr eden biri varsa o ben değilimsizsiniz.Dünden beri yemediğim hakaret kalmadı hani kardeşim kardeşim diyordunuz hepsi laftaymış demek ki
Maskeli ayıp ettin ediyorsun işin kötüsü hala farkında değilsin ben yine ddün ne diyorsam aynısını diyorum ama senin tarafında durumlar değişmiş gibi gözüküyor

Maskeli ayıp ettin ediyorsun işin kötüsü hala farkında değilsin ben yine ddün ne diyorsam aynısını diyorum ama senin tarafında durumlar değişmiş gibi gözüküyor

Yahu ne ihaneti ben de sizin gibi vadiyle büyüdüm diyorum yanı vadiden alacağımı aldım cebimde artık gün yeni bir şeyler söyleme vakti.. İnsan kendi yavrusunu öldürür mu vadiyi oluşturanlar bile öldürdü sevdiğini siz de kabul edin artık gerçeği kimsenin kimseye ihanet ettiği yok

hayatta griler de var Kahraman ve ihanetten oluşmaz hayat başka reneklere açın kendinizi daha huzurlu ve mutlu olacaksınız güvenin bana :A

Yahu ne ihaneti ben de sizin gibi vadiyle büyüdüm diyorum yanı vadiden alacağımı aldım cebimde artık gün yeni bir şeyler söyleme vakti.. İnsan kendi yavrusunu öldürür mu vadiyi oluşturanlar bile öldürdü sevdiğini siz de kabul edin artık gerçeği kimsenin kimseye ihanet ettiği yok

hayatta griler de var Kahraman ve ihanetten oluşmaz hayat başka reneklere açın kendinizi daha huzurlu ve mutlu olacaksınız güvenin bana :A
Hain falan demedim ayip ettin diyorum izlememekle değil ne yaparsan yap ama şu yazdıklarınla hayal kırıklığina uğrattın

Bana adam değilsin diyen bana cıvık diyen Doğu ya onla konuşma diyen birinr çiçek mi atayım

Asıl siz ayıp ettiniz
Siz biz olayına girmişsin bile ; aga adam sana hak etmedigin seyleri soylemis olabilir ama senin bu fikriyatta olup birde bunu alayci bir uslupla bu tarzda soylemen hoş olmadi yakismadi
Vadiyle ilgili ortaya koydugun dusunceler yakistirmalar falan tam bir fecaat

Siz biz olayına girmişsin bile ; aga adam sana hak etmedigin seyleri soylemis olabilir ama senin bu fikriyatta olup birde bunu alayci bir uslupla bu tarzda soylemen hoş olmadi yakismadi
Bana edilen hakaretlere böyle cevap aga daha insancıl yorumlar yapılsaydı birşey demezdim ama birikti birikti patladı :))

Aga @takas resmen adama "adam değilsin" dedi :A Sana deseler sen 2 ay küsersin :)

Bana edilen hakaretlere böyle cevap aga daha insancıl yorumlar yapılsaydı birşey demezdim ama birikti birikti patladı :))
Tamam olabilir sen de aynı tondan iade et ona itirazım yok ama vadi sevgisini sorgulayarak dalgaya alayarak o itlerin ağzından cevap vermen büyük hata

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato