Kurtlar Vadisi Pusu 292.Bölüm Yorumları

Bülent Arınç gibi benim de bir özgül ağırlığım var saksı değilim ben :A
herkes kendi istediğini yapar biz sadece kardeşlerimize tavsiyeler sunarız ister uyar ister uymaz uymayanla ilişkimize set koyarız o kadar :D

@Maskeli Fedai OzaN a söyleyelimde sana yeni bir nick ayarlasin maskeli fedai de Vadiden ya sana hic yakismiyor hak etmiyosun yani
nickleri bile vadiyle alakalı olan adam gelmiş bize neler diyor ulan adam değilsin işte adam değilsin değilsin değilsin :D

herkes kendi istediğini yapar biz sadece kardeşlerimize tavsiyeler sunarız ister uyar ister uymaz uymayanla ilişkimize set koyarız o kadar :D

nickleri bile vadiyle alakalı olan adam gelmiş bize neler diyor ulan adam değilsin işte adam değilsin değilsin değilsin :D
La tavsiyene uymadı diye araya set çekmek, duvar örmek nasıl bir kafadır aga !? Herkes sizin gibi ciddi olmak zorunda mı ? :A

Eski defterler açılsın :A

Vadiyi yaratan adamlar bile diziyi terketti hala sen diretiyorsun vadinbitti diye kabul et Vadi bitti Polatvari kişiliğinden çık artık

Ne yaveri terbiyesizlesme :D O eski Maskeli Fedaiydi benle konusmayi kestikten sonra yolundan sastin sen :D
Hayırdır la eski yeni mi var :A

La tavsiyene uymadı diye araya set çekmek, duvar örmek nasıl bir kafadır aga !? Herkes sizin gibi ciddi olmak zorunda mı ? :A

Eski defterler açılsın :A
sen kendine has üslubunla forumun en komik adamısın diyorum lafı nerenle anlıyorsun aga :D maskeli gibi cıvık olma yeter :D

O defterler çok tozlu, kapalı kalsa daha iyi. :D
Yoksa herkesi öksürük tutacak :D
Her gün ölmektense bu gece öksüre öksüre veremden ölmek daha iyidir kardeeşşş :A Dök eteğindeki taşları :)

sen kendine has üslubunla forumun en komik adamısın diyorum lafı nerenle anlıyorsun aga :D maskeli gibi cıvık olma yeter :D
Ya onun gibi olmadım merak etme aga :A Onunla konuştuk diye onun gibi mi olmuş oluyoruz ? Eyvallah bu arada :D

Vadiyi yaratan adamlar bile diziyi terketti hala sen diretiyorsun vadinbitti diye kabul et Vadi bitti Polatvari kişiliğinden çık artık

Hayırdır la eski yeni mi var :A
satıcılar kervanına mı eklenmek istiyorsun onlar satış yapmış olabilir biz her zaman vadinin arkasındayız git o zaman karı dizisi edho ı izle :D biz o adamları değil vadiye hayranız seyircisini sırt üstü bırakan adamları sileriz direk
has anadolu çocuğu kvp ydi sonra maskeli fedai oldu adam gibi adamdı saf ve temizdi kardeşleriyle beraberdi her zaman sonra değişmeye başladı sözlük gibi pislik yuvalarına girip etkilenmeye başladı ve en son bu hale geldi tamamen kaybettik kendisini çakma entel oldu :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato