Polat Şaşmaz
Favori Üye
@Maskeli Fedai OzaN a söyleyelimde sana yeni bir nick ayarlasin maskeli fedai de Vadiden ya sana hic yakismiyor hak etmiyosun yani
Ahahahavadi videosuna giremediği için gelip bana ağlayan forumu bırakacam diyen adam gelmiş abisine posta koyuyor işte bu yüzden adam değilsin eyyy maskeli fedai![]()
herkes kendi istediğini yapar biz sadece kardeşlerimize tavsiyeler sunarız ister uyar ister uymaz uymayanla ilişkimize set koyarız o kadarBülent Arınç gibi benim de bir özgül ağırlığım var saksı değilim ben![]()
nickleri bile vadiyle alakalı olan adam gelmiş bize neler diyor ulan adam değilsin işte adam değilsin değilsin değilsin@Maskeli Fedai OzaN a söyleyelimde sana yeni bir nick ayarlasin maskeli fedai de Vadiden ya sana hic yakismiyor hak etmiyosun yani
Yaver daha geçen senelerde bana kardeşim kardeşim diyordun ne çabuk değişti herşey@Maskeli Fedai OzaN a söyleyelimde sana yeni bir nick ayarlasin maskeli fedai de Vadiden ya sana hic yakismiyor hak etmiyosun yani
La tavsiyene uymadı diye araya set çekmek, duvar örmek nasıl bir kafadır aga !? Herkes sizin gibi ciddi olmak zorunda mı ?herkes kendi istediğini yapar biz sadece kardeşlerimize tavsiyeler sunarız ister uyar ister uymaz uymayanla ilişkimize set koyarız o kadar
nickleri bile vadiyle alakalı olan adam gelmiş bize neler diyor ulan adam değilsin işte adam değilsin değilsin değilsin![]()
Eski defterler açılsınSus la sus![]()
Yaver daha geçen senelerde bana kardeşim kardeşim diyordun ne çabuk değişti herşey![]()
daha düne kadar abi dediğin adamlara posta koyuyorsun kardeş ne değişti diye sormayacam sana çünkü sen değiştin saçma sapan bi tip oldunYaver daha geçen senelerde bana kardeşim kardeşim diyordun ne çabuk değişti herşey![]()
Vadiyi yaratan adamlar bile diziyi terketti hala sen diretiyorsun vadinbitti diye kabul et Vadi bitti Polatvari kişiliğinden çık artıkherkes kendi istediğini yapar biz sadece kardeşlerimize tavsiyeler sunarız ister uyar ister uymaz uymayanla ilişkimize set koyarız o kadar
nickleri bile vadiyle alakalı olan adam gelmiş bize neler diyor ulan adam değilsin işte adam değilsin değilsin değilsin![]()
Hayırdır la eski yeni mi varNe yaveri terbiyesizlesmeO eski Maskeli Fedaiydi benle konusmayi kestikten sonra yolundan sastin sen
![]()
O defterler çok tozlu, kapalı kalsa daha iyi.La tavsiyene uymadı diye araya set çekmek, duvar örmek nasıl bir kafadır aga !? Herkes sizin gibi ciddi olmak zorunda mı ?
Eski defterler açılsın![]()
sen kendine has üslubunla forumun en komik adamısın diyorum lafı nerenle anlıyorsun agaLa tavsiyene uymadı diye araya set çekmek, duvar örmek nasıl bir kafadır aga !? Herkes sizin gibi ciddi olmak zorunda mı ?
Eski defterler açılsın![]()
Her gün ölmektense bu gece öksüre öksüre veremden ölmek daha iyidir kardeeşşşO defterler çok tozlu, kapalı kalsa daha iyi.
Yoksa herkesi öksürük tutacak![]()
Ya onun gibi olmadım merak etme agasen kendine has üslubunla forumun en komik adamısın diyorum lafı nerenle anlıyorsun agamaskeli gibi cıvık olma yeter
![]()
Hayırdır la eski yeni mi var![]()
Bi uğradım şöyle, taş atmaya gelmedim. İki mesaj beğendim sadeceHer gün ölmektense bu gece öksüre öksüre veremden ölmek daha iyidir kardeeşşşDök eteğindeki taşları
![]()
La korkma biz varız artıkBi uğradım şöyle, taş atmaya gelmedim. İki mesaj beğendim sadece
Malum, korkuyorum 😳
satıcılar kervanına mı eklenmek istiyorsun onlar satış yapmış olabilir biz her zaman vadinin arkasındayız git o zaman karı dizisi edho ı izleVadiyi yaratan adamlar bile diziyi terketti hala sen diretiyorsun vadinbitti diye kabul et Vadi bitti Polatvari kişiliğinden çık artık
Hayırdır la eski yeni mi var![]()
Yav konuşacak ne var ki? Ortada soru göremedim ben.
@takas'ın da biraz kendini sorgulaması mesela ? Hani bize değişti değişti diyen ama hiç kendinde hatayı aramayan takasınYav konuşacak ne var ki? Ortada soru göremedim ben.
Konuşalım.![]()
o değilde aga geçen ahmet çakar beni büyük hayal kırıklığına uğrattı azize laf söylemedi şaşırttı