Kurtlar Vadisi Pusu 292.Bölüm Yorumları

Tamam olabilir sen de aynı tondan iade et ona itirazım yok ama vadi sevgisini sorgulayarak dalgaya alayarak o itlerin ağzından cevap vermen büyük hata
aynen öyle vadi sevgimizi sorgulayıp (ki maskelinin aklını alırım öyle bişey olamaz) bizle aklınca dalga geçiyor lan dün sende bizim gibiydin neyin kafasındasın :d sonrada kardeşinizdin diyor bizim bu üslupta biriyle kardeşlik bağımız olamaz benle vadiciliğim üzerinden dalga geçmeye çalışan biri anca karşımda olur

La aga kusura bakma da ilk sen başlattın. Haa onun demesi de yanlış ona bir lafım yok :)
neyi başlatmışım adam raydan çıkmış söylemeyelim mi

aynen öyle vadi sevgimizi sorgulayıp (ki maskelinin aklını alırım öyle bişey olamaz) bizle aklınca dalga geçiyor lan dün sende bizim gibiydin neyin kafasındasın :D sonrada kardeşinizdin diyor bizim bu üslupta biriyle kardeşlik bağımız olamaz benle vadiciliğim üzerinden dalga geçmeye çalışan biri anca karşımda olur

neyi başlatmışım adam raydan çıkmış söylemeyelim mi
La söylenir de öyle adamlık falan üzerinden vurulmaz :) Sen çok ağır girdin aga :)

Geçen gün malum itlerle tartışırken "bir dizi için hakaretler ediyorsunuz.." demişlerdi. Haklılarmış meğerse. Bir dizi için birbirimizi kırmaya değmez. Bu goygoy çok uzadı. :)

Eski Vadi ve Pusunun ilk 7 sezonuna lafım yok ama bu Vadi değil yahu bu yıl ki Vadiye vadi diyen varsa ne diyeyim ki.Reytingleri de ortada bitmiş işte uzatmanın manası yok

Bu arada @china_shangai abi sana da teesüf ederim. Sen de benim Meselem ne senle nede vadiyle eski vadiye bir şey dediğim yok ama şimdi vadi birmiş durumda reytingler de ortada zaten. Benim Meselem takas ile takasın hakaretlerine yazdım.. Bana gelince sahibinin hatrı yok mu diyorsunuz ama en ağır hakaretleri bana saymakta hiç cekinmiyoesunuz asıl benim hiç hatrim yokmuş sizde.

Eski Vadi ve Pusunun ilk 7 sezonuna lafım yok ama bu Vadi değil yahu bu yıl ki Vadiye vadi diyen varsa ne diyeyim ki.Reytingleri de ortada bitmiş işte uzatmanın manası yok

Bu arada @china_shangai abi sana da teesüf ederim. Sen de benim Meselem ne senle nede vadiyle eski vadiye bir şey dediğim yok ama şimdi vadi birmiş durumda reytingler de ortada zaten. Benim Meselem takas ile takasın hakaretlerine yazdım.. Bana gelince sahibinin hatrı yok mu diyorsunuz ama en ağır hakaretleri bana saymakta hiç cekinmiyoesunuz asıl benim hiç hatrim yokmuş sizde.
çok ayıp ediyorsun o kadar diyorum sana :( sen anlarsın

haddini bilmiyorsun geçmişi unutuyorsun sonra gelmiş hatır diyorsun vefasızlara karşı gösterecek bir hatrımızda kardeşliğimizde yoktur

Tartışmaya girmek istemem ama bir dizi için değil hiç bir şey için insanların kalbi kirilmamali.. Madem konu vadi vadiyi yazanların piri yunus emre şiirini bırakıyorum buraya

BİR KEZ GÖNÜL YIKTINISA

Bir kez gönül yıktınısa
Bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi
Elin yüzün yumaz değil

Bir gönülü yaptınısa
Er eteğin tuttunusa
Bir kez hayır ettinise
Binde bir ise az değil

Yol odur ki doğru vara
Göz odur ki Hakk'ı göre
Er odur alçakta dura
Yüceden bakan göz değil

Erden sana nazar ola
İçin dışın pür nur ola
Belî kurtulmuştan ola
Şol kişi kim gammaz değil

Doğru yola gittin ise
Er eteğin tuttunusa
Bir hayır dua ettinise
Birine bindir az değil

Yunus bu sözleri çatar
Sanki balı yağa katar
Halka meta'ların satar
Yükü gevherdir tuz değil

YUNUS EMRE

Tartışmaya girmek istemem ama bir dizi için değil hiç bir şey için insanların kalbi kirilmamali.. Madem konu vadi vadiyi yazanların piri yunus emre şiirini bırakıyorum buraya

BİR KEZ GÖNÜL YIKTINISA

Bir kez gönül yıktınısa
Bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi
Elin yüzün yumaz değil

Bir gönülü yaptınısa
Er eteğin tuttunusa
Bir kez hayır ettinise
Binde bir ise az değil

Yol odur ki doğru vara
Göz odur ki Hakk'ı göre
Er odur alçakta dura
Yüceden bakan göz değil

Erden sana nazar ola
İçin dışın pür nur ola
Belî kurtulmuştan ola

Doğru yola gittin ise
Er eteğin tuttunusa
Bir hayır dua ettinise
Birine bindir az değil

Yunus bu sözleri çatar
Sanki balı yağa katar
Halka meta'ların satar
Yükü gevherdir tuz değil

YUNUS EMRE
aga dizi bahane konu o değil ki maskeli çok değişti ve laubalileşti asıl konu bu

BİR KEZ GÖNÜL YIKTINISA

Bir kez gönül yıktınısa
Bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi
Elin yüzün yumaz değil

Bir gönülü yaptınısa
Er eteğin tuttunusa
Bir kez hayır ettinise
Binde bir ise az değil

Yol odur ki doğru vara
Göz odur ki Hakk'ı göre
Er odur alçakta dura
Yüceden bakan göz değil

Erden sana nazar ola
İçin dışın pür nur ola
Belî kurtulmuştan ola

Doğru yola gittin ise
Er eteğin tuttunusa
Bir hayır dua ettinise
Birine bindir az değil

Yunus bu sözleri çatar
Sanki balı yağa katar
Halka meta'ların satar
Yükü gevherdir tuz değil

YUNUS EMRE
Helal olsun kardeş işte tam da bu..

aga dizi bahane konu o değil ki maskeli çok değişti ve laubalileşti asıl konu bu
Maskeli hep öyle beni de survivor konusunda cikdirtiyor. seviyor milleti sinir etmeyi sende çabuk kızıyorsun sora pişman oluyorsun. kimse dört dörtlük değil sonuçta.

Bence kim kimi kırdıysa helallik istesin.. Uzamasın konu

Son düzenleme:
Sen niye kendi üzerine aldın yahu ben sana birşey mi dedim

@takas ın bu sert ve ağır abi psikolojisi de Polat Alemdardan kaynaklanıyor.Ondan dünden beri bana hakaret ediyor ya

Sana ne oluyor kim sana birşey demiş

Kendini inkâr eden biri varsa o ben değilimsizsiniz.Dünden beri yemediğim hakaret kalmadı hani kardeşim kardeşim diyordunuz hepsi laftaymış demek ki

ben üstüme alınarak demedim ablacım @takas uslübü öyle ben onun polat gibi
davrandığını düşünmüyorum