Evet müziklerimiz efsanedirŞuan çalan müzik çok güzelBabam izliyor da maç arasında sesi geliyor bana.
![]()
Aga yarım saat oldu bu kanalın ne yaptığı belli değil biz de birsey anlamadık dahakaçta başladı şimdi açtım umarım fazla bişey kaçırmamışımdır?
Dizinin ilk sezonları da efsaneydi zaten. Yıllara meydan okuyan bir dizi bu yönünü çok takdir ediyorum.Evet müziklerimiz efsanedir![]()
vay pazartesi harici burda seninle vadi yorumlama herşeye rağmen güzel olur ; hoşgeldin agaDizinin ilk sezonları da efsaneydi zaten. Yıllara meydan okuyan bir dizi bu yönünü çok takdir ediyorum.![]()
EyvallahDizinin ilk sezonları da efsaneydi zaten. Yıllara meydan okuyan bir dizi bu yönünü çok takdir ediyorum.![]()
Hoş buldum agavay pazartesi harici burda seninle vadi yorumlama herşeye rağmen güzel olur ; hoşgeldin aga![]()
Çok sağlam izleyicilersiniz aynı Zamanda o sebeple sizler de bir tebriği hak ediyorsunuz yani kaç bölümdür yani
bunuda siteden mi izliyosun? bizimkiler maça bakıyor siteden açtım ha bire donuyor.ne biliyim ben izliyorum işte
gölge beycimin sahnesindeyim
![]()
Vallaha dünya üzerinde hiçbir dizi kitlesi bu kadar sadık bu kadar vefakar olamaz. Bu konuda mütevazi olamayacağımHoş buldum agaPazartesi pek yazmıyon gerçi ama neyse
Çok sağlam izleyicilersiniz aynı Zamanda o sebeple sizler de bir tebriği hak ediyorsunuz yani kaç bölümdür yani![]()
bölüm sayısından öte yıl olarak çarpıcı 2003 den 2016 ya kadar geldik gerisi de artık nasipHoş buldum agaPazartesi pek yazmıyon gerçi ama neyse
Çok sağlam izleyicilersiniz aynı Zamanda o sebeple sizler de bir tebriği hak ediyorsunuz yani kaç bölümdür yani![]()
Anamgil tvyi ele geçirdibunuda siteden mi izliyosun? bizimkiler maça bakıyor siteden açtım ha bire donuyor.bir trt değiller.
![]()
Aslında kanal faktörü de etki edebilir diziye. Neticede başka bir kanalın reklam stratejisi bile dizinin yükselmesini sağlayabilir. Totalde de çünkü 7'nin altında kalıyor. Bence başka bir kanalda daha da yükselebilir.Vallaha dünya üzerinde hiçbir dizi kitlesi bu kadar sadık bu kadar vefakar olamaz. Bu konuda mütevazi olamayacağım![]()
Tabiki 13 yıl dile kolay maşallah diziye 2020'ye kadar yolu olur inşallah.bölüm sayısından öte yıl olarak çarpıcı 2003 den 2016 ya kadar geldik gerisi de artık nasip
yanlış anlayan anladı bile billycimah be gol attık ofsayt.yanlış anlamayın ikisini aynı anda izliyorum.
![]()
Hadi hadi yeme bizi aga şimdiah be gol attık ofsayt.yanlış anlamayın ikisini aynı anda izliyorum.
![]()