DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,161
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
20.45 gibi başlar. Gecen bölüm Polat hafızasını kaybetmişti annesinin babasının mezarına gitti Elif'in mezarına gitti. En son mezarliktayken baskın yapıldı orda bitti.Yeni bölüm kaçta başlar + biri 285 bölümün özetini bi anlatsın bana![]()
![]()
285. demedim be geride kalan 285 bölümün özeti demiştim20.45 gibi başlar. Gecen bölüm Polat hafızasını kaybetmişti annesinin babasının mezarına gitti Elif'in mezarına gitti. En son mezarliktayken baskın yapıldı orda bitti.
Hahaha285. demedim be geride kalan 285 bölümün özeti demiştimçatışmalı yerde bitti yani
iyi gelirim ben dediğin saatte
![]()
Biz geç başlatılması için konuşuyorduk adamların yaptığına bak ya şaka gibi hahahha sinirden gülüyorumulan böyle birşey nasıl yapılır ya hangi akla hizmet
aynen sinirden gülmelikBiz geç başlatılması için konuşuyorduk adamların yaptığına bak ya şaka gibi hahahha sinirden gülüyorum![]()
Sorma aga bölümün başladığını burdan öğrendim tüm çatışmanın içine ettiler. Allah bin belanızı versin ulan ne halta yararsınız ulan bu sene iliğimizi kemiğimizi kuruttular.Allah belasını versin bu kadar rezil kanalın ulan geç başlayacaklarına normalden erken başlatmış şeref yoksunları kaçırdım ilk kısmı ulan var ya en güzel küfürlere layiksiniz