Takas izlemiyodu zaten izleyen polat şaşmaz vardı oda yorum atmıyodu artık atıcak.Bu takas yok mu bu takas .Kendisi işten kaçmış işlerini veziriazama devretmiş
Takas izlemiyodu zaten izleyen polat şaşmaz vardı oda yorum atmıyodu artık atıcak.Bu takas yok mu bu takas .Kendisi işten kaçmış işlerini veziriazama devretmiş
Bizde isteriz caydanEvettt bir vadi günümüz daha geldii pastalarınız çörekleriniz bendenn birde çay
demlerim ohh beraber vadi izleriz ne dersiniz arkadaşlar
Bizde isteriz caydan
Yok demem fragman zaten aksiyonlu gözüküyor.Filintadaki aksiyon dersin kendini tutamayıp o zaman görürsün.
Pusunun veziriazam=Dirilişin Kralı anlaşması gibi olmuşTakas izlemiyodu zaten izleyen polat şaşmaz vardı oda yorum atmıyodu artık atıcak.
eyvallah aga bölümle şaha kalksın inşallah ; bugün tv den izleyecen miGüzel bir bölüm bizi bekliyor [emoji2]
@-KADİR- aga konunun içeriği muazzam derecede güzel olmuş eline sağlık [emoji2]
Tweet altını Güneşin Kızları ergenleri trollemiş ama idare eder yani
Aynen ya elektrik sayacı gibi 285 286 287 diye gidiyor yaratıcı bişey bulunmalı mesela atv yapıyordu.ayy bu tiwit hastang beni deli ediyor bir günde değişik olsun ya bir günde yuaa
Aynen ya elektrik sayacı gibi 285 286 287 diye gidiyor yaratıcı bişey bulunmalı mesela atv yapıyordu.
Aga izlemeyi düşünüyorum ama yurtta maça çevirirler [emoji17] belki arkadaşa giderim.eyvallah aga bölümle şaha kalksın inşallah ; bugün tv den izleyecen mi
doğru yurttaysan maç varken maç izlenirAga izlemeyi düşünüyorum ama yurtta maça çevirirler [emoji17] belki arkadaşa giderim.
Aga Can Polat'ın hafızası yerine geldi diye tüyo var mı sende [emoji2]bu bölümden çok umutluyum efsane bir bölüm gelecek diyorum
doğru yurttaysan maç varken maç izlenir
tüyo yok aga; fragmanda ters köşe yoksa bence usta polat alemdar olmuşAga Can Polat'ın hafızası yerine geldi diye tüyo var mı sende [emoji2]
Aga bence fragmana göre hafızası daha yerine gelmemiş ya da bana öyle geldi. Zaten şu an Ali Candan iken tanıdığı iki kişi var; Asya ve Öktem belki bunlar sayesinde hafızası geri gelir diye düşünüyorum.tüyo yok aga; fragmanda ters köşe yoksa bence usta polat alemdar olmuş
La hayatında Vadi izlememiş bir oluşum yok dünyada illa ki denk gelmişsindirŞuan tam olarak ne işim var burada bilmiyorum ama diziye 286.bölümden izlemeye başlıcam izlediğim kadarıyla iki üç bişey yazarım buraya