amman diyim sen bi dur sinirler gergin git başkasını tahrik et kardeşim haydi.takas gitmiş diyolla @Maskeli Fedai kulumuz doğru mu ?
soru sorduk .ss gidip gitmemesi pek öneml ideğil zaten takasla engelliyizamman diyim sen bi dur sinirler gergin git başkasını tahrik et kardeşim haydi.
takas gitmiş diyolla @Maskeli Fedai kulumuz doğru mu ?
e o zaman neden soruyosun ?soru sorduk .ss gidip gitmemesi pek öneml ideğil zaten takasla engelliyiz![]()
takas dayanamaz döner merak etmeyine o zaman neden soruyosun ?
O gelene kadar biz ölürüz herhalde@Doğu @Polat Şaşmaz bir kaç gün durun bakalım dayanamaz gelir o
Ben mesajları okuduktan sonra gelir diye düşünüyorum.Bak şimdiden bazıları sevinmiş.Bu süreyi uzatmaz şimdi gelir konuşuruz ,konuyu kapatırız.Saat 01.00'e kadar bekliyorum eğer bu mesajı okuyorsa foruma girer daha fazla bizi bekletmez.Yarına kadar gelmezse bende bırakıyorum .O gelene kadar biz ölürüz herhaldeSınavları bitince gelir bence yani umarım..
Yok aga kararim kesin takas gelmezse bende birakiyorum forumusen bırakma da ortalık ite çakala kalmasındöner diye umut ediyorum. Özellikle bu bölümdeki heyecanın hatrına döner. Merak etmeyin..
biz sevinmedik ama sen böyle algıladıysan takas da algılar geri dönerBen mesajları okuduktan sonra gelir diye düşünüyorum.Bak şimdiden bazıları sevinmiş.Bu süreyi uzatmaz şimdi gelir konuşuruz ,konuyu kapatırız.Saat 01.00'e kadar bekliyorum eğer bu mesajı okuyorsa foruma girer daha fazla bizi bekletmez.Yarına kadar gelmezse bende bırakıyorum .
biz sevinmedik ama sen böyle algıladıysan takas da algılar geri dönerbeyazsoyda bu taktiğimiz işe yaramıştı
ayrıca @Doğu it çakal kurt olmuş aşiretçe vadiyi batırıyor bence diziye bak
![]()
@takas aga sunlari sevindirme geri donbirileri söyledi takas gitti diye bence siz kendiş içinizdekilere bakınneyse zaten ben biraz daha yazarsam takas geri döner merak etme
gitmesini istemem o giderse bazıları bazı konularda fikirisiz kalıyor takas olmayınca +1 liyemiyorlar
![]()
Kimmiş bizden sana haber uçuran ? söylede bizde bilelimbirileri söyledi takas gitti diye bence siz kendiş içinizdekilere bakınneyse zaten ben biraz daha yazarsam takas geri döner merak etme
gitmesini istemem o giderse bazıları bazı konularda fikirisiz kalıyor takas olmayınca +1 liyemiyorlar
![]()