Kurtlar Vadisi Pusu 284. Bölüm Yorumları

Allah'ım sen benim aklıma mukayyet ol...

#KurtlarVadisiPusu284 https://t.co/eo2EYSjyNW
ee6b617826d52d931f090672ff2c9e4e.jpg

Laz kızısın tabii sinirlenirsin canım tabii söyleceksin düşüncelerin neticede
kız seni panaya gönderelim sen yaz senaryoyu:kiki:
yanı ben daha detaylı bekliyordum ali candan konusunu elifin mezarına gidebilirdi ben tatmin olmadım vlla kusura bakmayın yok senaryoyu bunlar öyle bir duruma getirmişki ayol ben bile düzeltemem :F:F:F

yanı ben daha detaylı bekliyordum ali candan konusunu elifin mezarına gidebilirdi ben tatmin olmadım vlla kusura bakmayın yok senaryoyu bunlar öyle bir duruma getirmişki ayol ben bile düzeltemem :F:F:F

Valla bende detaylı bekliyordum alsında polat eski mahallesine gitseydi
ömer babanın dükkanına falan güzel olurdu

Valla bende detaylı bekliyordum alsında polat eski mahallesine gitseydi
ömer babanın dükkanına falan güzel olurdu
aaa ben bu bölümde tamamen kendimi ali candan konusuna adamıştım yanı bölümün diğer sahneleri umrumda olmucaktı çok ama çok detaylı bekliyordum mezar sahneleri flacbekler falan ama anadoluymuş kuzuzadelermiş evet elif müziğiyle bende çok duygulandım ama istediğim detayı bulamadım yoksa kötülemek gibi amacım yok öyle amacım olsa en baştan bölümü ilk defa bukadar heyecanla bekliyorum demezdim @Doğu @vadikızı 🙂

insan Necati Şaşmaz ın oyunculuğuna laf atarken utanır adam resmen yaşıyor helal olsun

aaa ben bu bölümde tamamen kendimi ali candan konusuna adamıştım yanı bölümün diğer sahneleri umrumda olmucaktı çok ama çok detaylı bekliyordum mezar sahneleri flacbekler falan ama anadoluymuş kuzuzadelermiş evet elif müziğiyle bende çok duygulandım ama istediğim detayı bulamadım yoksa kötülemek gibi amacım yok öyle amacım olsa en baştan bölümü ilk defa bukadar heyecanla bekliyorum demezdim @Doğu @vadikızı 🙂

Aynen anadolu sahneleri yerine flashbeck olsaydı daha iyi olurdu
kötülüyorsun falan demiyoruz zaten düşüncelerini söylüyosun canım

Belki bir sonraki bölüm olabilir dedikleriniz belli olmaz :) Çünkü Ustanın devreler fena yanmış geri geleceğe benzemiyor keşke hep böyle kalsa. Şu Yusuf'un oğlu olduğunu hatırlamasın da :D

insan Necati Şaşmaz ın oyunculuğuna laf atarken utanır adam resmen yaşıyor helal olsun
Allah çarpar aga çarpar adam bu rol için anasının karnından doğmuş yeminle :)