Kurtlar Vadisi Pusu 284. Bölüm Yorumları

Belki bir sonraki bölüm olabilir dedikleriniz belli olmaz :) Çünkü Ustanın devreler fena yanmış geri geleceğe benzemiyor keşke hep böyle kalsa. Şu Yusuf'un oğlu olduğunu hatırlamasın da :D

Allah çarpar aga çarpar adam bu rol için anasının karnından doğmuş yeminle :)

Keşke olsada izlesek güzel olurdu valla :D

Belki bir sonraki bölüm olabilir dedikleriniz belli olmaz :) Çünkü Ustanın devreler fena yanmış geri geleceğe benzemiyor keşke hep böyle kalsa. Şu Yusuf'un oğlu olduğunu hatırlamasın da :D
Aynen anadolu sahneleri yerine flashbeck olsaydı daha iyi olurdu
kötülüyorsun falan demiyoruz zaten düşüncelerini söylüyosun canım
aaa neyse artıkk hafızası düzelmediği sürece umut var şu fragmana elif mezar sahnesi koysalar gönlümü alırlar ayrıca bu adam ömer babasınıda niye sormuyor düşmüş bir kızın peşine gitsene ömer babanın evine :A:A:A

aaa neyse artıkk hafızası düzelmediği sürece umut var şu fragmana elif mezar sahnesi koysalar gönlümü alırlar ayrıca bu adam ömer babasınıda niye sormuyor düşmüş bir kızın peşine gitsene ömer babanın evine :A:A:A

:A gerçekten ya aklına hemen elif geldi elifi görmem lazım diye

bölüm süreleri uzun öyle olunca uzatma sahneleri oluyor onun haricinde muazzam bir bölüm oldu tempo artarak devam etti tüm ekibin emeğine sağlık

@takas bu konuyu okuduğundan eminim.Dün özelden forumu bıraktım seninle bile tartışıyoruz filan dedin son mesajım herkese söyle dedin,dur demeden çıktın gittin.Şu mesajı okuyorsan gir foruma, kardeşler arasında olur böyle tartışma gel konuşalım.Sonra konuyu kapatalım.Foruma girmezsen bende forumu bırakıyorum bir daha girmem.

bölüm dehşetül vahşet sıfatını hak etti muazzamdı duygusallık aksiyon heyecan hepsinden vardı gerçekten ekibe helal olsun kim ne derse desin Kurtlar Vadisi Pusu 25/02/2016 tarihinde de hala Türkiye nin en iyi dizisi olma özelliğini açık ara tartışmasız devam ettiriyor durmak yok vadiye devam !

@takas bu konuyu okuduğundan eminim.Dün özelden forumu bıraktım seninle bile tartışıyoruz filan dedin son mesajım herkese söyle dedin,dur demeden çıktın gittin.Şu mesajı okuyorsan gir foruma, kardeşler arasında olur böyle tartışma gel konuşalım.Sonra konuyu kapatalım.Foruma girmezsen bende forumu bırakıyorum bir daha girmem.

Takas sana foruma girmicemmi dedi

@takas kardeşim eğer ki bunu okuyorsan iyi dinle foruma dönmezsen ben de bırakacağım. Aha da buraya yazıyorum.

Dün o konuyu açmasam olay büyümezdi bana vicdan azabı çektirmeyin. Açık ve net söylüyorum.

Ilk bir saat 10 üzerinden 5... Sonrasinda bölüm acildi ve hosuma gitti. Polat'in Elif'i hatirlamasi ve aksiyon sahneleri güzeldi. Bu sekilde biraz eskiye dönülmesi iyi oldu ama bu fazla uzatilmamali.

yanı ben daha detaylı bekliyordum ali candan konusunu elifin mezarına gidebilirdi ben tatmin olmadım vlla kusura bakmayın yok senaryoyu bunlar öyle bir duruma getirmişki ayol ben bile düzeltemem :F:F:F

Adam Elif'i yasiyor saniyor nasil mezarina gitsin? Mantiksiz bir yorum olmus.

Ilk bir saat 10 üzerinden 5... Sonrasinda bölüm acildi ve hosuma gitti. Polat'in Elif'i hatirlamasi ve aksiyon sahneleri güzeldi. Bu sekilde biraz eskiye dönülmesi iyi oldu ama bu fazla uzatilmamali.

Adam Elif'i yasiyor saniyor nasil mezarina gitsin? Mantiksiz bir yorum olmus.
öldüğünü öğrenipte işte ayoll dediğim gibi ben bölümü demiyeyimde yarısını bu konuya adanmış bekliyordum bol detay öğrensin ararken elifi gitsin mezarına hemen öldüğünü öğrenince gitmesi kadar normal yok ama polata şu bölümde bile sahne yazmadılar tutturmuşlar anadolu kuzuzade ailesi falan bu işin içinde bir iş var pis kokular geliyor burnuma 🙂🙂🙂