Kurtlar Vadisi Pusu 284. Bölüm Yorumları

Bence bu kadar acımasız olma. Boş Yusuf sahnelerinden trilyon kat iyidir. Bence az ve öz oldu. Böylesi daha iyi. Hem Şevkonun oğluyla ne konuşacaklar adam kendi yüzünü tanımıyor Şevkonun oğlu psikolog mu da adamı diriltsin :) Bu bölüm gerçekten iyiydi ilk yarısı hariç.
anadolu dneilen kadına sahne yazıcakalrına elife 1 flecbeck veremedilermi ben mezar sahnesi bile bekliyordum benim beklentim büyüktü sizingi düşükse tatmin olmanız çok normal bende suç ama bunalrla yetinmeyi bilmeliyim galiba daha fazlasını beklemekte hata ettim🙂

anadolu dneilen kadına sahne yazıcakalrına elife 1 flecbeck veremedilermi ben mezar sahnesi bile bekliyordum benim beklentim büyüktü sizingi düşükse tatmin olmanız çok normal bende suç ama bunalrla yetinmeyi bilmeliyim galiba daha fazlasını beklemekte hata ettim🙂
Biz de beklentiyi yüksek tuttuk anadolu sahnelerinde haklısın da bu sene o kadar leş bölümler izledik ki bence bu sahneye eleştiri yapma hakkımız yok diye düşünüyorum. Bence gayet iyiydi o müziğin efsaneliği yeter. Dediğim gibi flashback falan olmaz. Daha Abdülhey'i Memati'yi bir kere bile göstermediler Elif kim ki :)

Biz de beklentiyi yüksek tuttuk anadolu sahnelerinde haklısın da bu sene o kadar leş bölümler izledik ki bence bu sahneye eleştiri yapma hakkımız yok diye düşünüyorum. Bence gayet iyiydi o müziğin efsaneliği yeter. Dediğim gibi flashback falan olmaz. Daha Abdülhey'i Memati'yi bir kere bile göstermediler Elif kim ki :)
şuan konuyu kapattılar mezarlık falan yaa aslıdna sorun şurada polata sahne kalmıyor şu bölümde bile yer verilmiyor 2.yarıyı tamamen verin polata şuan hala fehmi izliyoruz
necati şaşmazmı sahne yazmayın bu yıl bana diyor artık açıklasınlar bizde öğrenelim🙂

rezalet başka yorum yapmıcam anadolu kadına sahne yazmaya devam etsinler şu polatıda öldürüp çıkarsınlar diziden onalrda bizde kurtulalım 🙂🙂🙂

Allah aşkına çok güzel yazmışlar polat kendini ali candan sanıyor ne konuşacak
şevkonun oğlu ile adam ali candan sanıyor çakırı bile tanımıyordur asıl böyle bir
sahne yazılsaydı saçma olurdu rezalet olurdu

Ayrıca flashback falan unutun o işleri oyuncudan izin almadan falan filan olmaz o işler.

Aynen sana katılıyorum ablacım ama daha önce yaptılar elif vardı flashbeck sahnesinde

Allah aşkına çok güzel yazmışlar polat kendini ali candan sanıyor ne konuşacak
şevkonun oğlu ile adam ali candan sanıyor çakırı bile tanımıyordur asıl böyle bir
sahne yazılsaydı saçma olurdu rezalet olurdu

Aynen sana katılıyorum ablacım ama daha önce yaptılar elif vardı flashbeck sahnesinde
O zaman Raci Şaşmaz vardı 😉

Karakoldaki sahneyi beğendim Cahit iyi racon kesti :)

Benim beklentim büyük değildi ama bende flashbeck sahnesi olur diye
düşünüyordum olmamasına şaşırmadım ne mezar sahnesini bekledin
sen

O zaman Raci Şaşmaz vardı 😉

Karakoldaki sahneyi beğendim Cahit iyi racon kesti :)

Ben şimdi yazılsa diyorum ablacım hani @Çiğdem- diyor ya şevkonun oğlu ile
otursun konuşsaydı diye onu diyorum

İkinci yarı gayet iyi diyaloglar cidden süper. Şu ilk yarılara bi ayar çektiğimiz zaman her şey rayına oturacak.

@vadikızı @Doğu aa evet haklısınız sizde ama polat şevkonun oğluyla kanlı bıçaklı ayrılmadıkı ayoll çakırla polat sahip çıktılar şevkonun büyük oğlu onura şevkonun onların öldürmediğini biliyor amcaları yerine koymuş kardeşinide ona göre yetiştirmesi lazım nemi knousucaklar şevkonun oğluyum diyip şevkoyu hatırlatsın dan dun kavga ediceklerine şevkonun oğluyum abim onur bana herşeyi anlattı polat abi desin polatta öyle düşünsün şevko kim sen ne diyorsun diye ne bilim işte çakır ile birlikte senin öldürdüğünü düşnmştük ama onur bana analttı herşeyi desin polatta çakır kim desin boş boş onlar kim dese bile biz zaten tatmin olucaktık ama ben fazla beklentiye girmişim buda bana ders olsun🙂🙂🙂

ilk sahneler normaldi sonradan bölüm aktı resmen müzikler sahneler replikler epey beğendim

Benim beklentim büyük değildi ama bende flashbeck sahnesi olur diye
düşünüyordum olmamasına şaşırmadım ne mezar sahnesini bekledin
sen

Ben şimdi yazılsa diyorum ablacım hani @Çiğdem- diyor ya şevkonun oğlu ile
otursun konuşsaydı diye onu diyorum
Yok ben onu demiyorum hani dedin ya sen Elif sahneleri daha önce vardı diye. Ben de o zaman Raci vardı diyorum ilk Vadinin telif hakları onda olabilir tam bilmiyorum ondan dolayı artık eskiye yönelik flashback falan beklemeyin diye dedim.

@vadikızı @Doğu aa evet haklısınız sizde ama polat şevkonun oğluyla kanlı bıçaklı ayrılmadıkı ayoll çakırla polat sahip çıktılar şevkonun büyük oğlu onura şevkonun onların öldürmediğini biliyor amcaları yerine koymuş kardeşinide ona göre yetiştirmesi lazım nemi knousucaklar şevkonun oğluyum diyip şevkoyu hatırlatsın dan dun kavga ediceklerine şevkonun oğluyum abim onur bana herşeyi anlattı polat abi desin polatta öyle düşünsün şevko kim sen ne diyorsun diye ne bilim işte çakır ile birlikte senin öldürdüğünü düşnmştük ama onur bana analttı herşeyi desin polatta çakır kim desin boş boş onlar kim dese bile biz zaten tatmin olucaktık ama ben fazla beklentiye girmişim buda bana ders olsun🙂🙂🙂

Canım bunları biliyoruz sahip çıktılar evet ama demek ki onur kardeşini öyle yetiştirmemiş
polatı babasının katili biliyor çiğdem polat kendini ali candan sanıyor çocukta diyor ki babamı
öldürdün diyo neyi konuşacaklar onur doğru anlatmamış ki böyle biliyor çocukta

Canım bunları biliyoruz sahip çıktılar evet ama demek ki onur kardeşini öyle yetiştirmemiş
polatı babasının katili biliyor çiğdem polat kendini ali candan sanıyor çocukta diyor ki babamı
öldürdün diyo neyi konuşacaklar onur doğru anlatmamış ki böyle biliyor çocukta
ayoll benim beklediğim sahne oydu onu diyorum öyle olmasını istiyordum ayrıca elifin mezarına gider diye düşünüyordum ama 22.30 kadar polata yer vermediler yer kalmadıkı
:F:F:F

Yok ben onu demiyorum hani dedin ya sen Elif sahneleri daha önce vardı diye. Ben de o zaman Raci vardı diyorum ilk Vadinin telif hakları onda olabilir tam bilmiyorum ondan dolayı artık eskiye yönelik flashback falan beklemeyin diye dedim.

Polat bir rüya görüyordu elifin falan resimleri çekmişti ya hani o bölümlerde
raci şaşmaz varmıydı ki

ayoll benim beklediğim sahne oydu onu diyorum öyle olmasını istiyordum ayrıca elifin mezarına gider diye düşünüyordum ama 22.30 kadar polata yer vermediler yer kalmadıkı
:F:F:F

Anladım beklentin ama böylede yazılsa olmazdı çiğdem şevkonun zamanında
polat polat alemdardı ali candan değildi ki

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs