O derece yani tm iyiki birşey yapmamışın 800Adamlar mafyaydi aga ben vursam sıkarlardi bir tane
O derece yani tm iyiki birşey yapmamışın 800Adamlar mafyaydi aga ben vursam sıkarlardi bir tane
normalde malatya ile elazığ arasında düşmanlık vardır ama ustadan ötürü bende severim elazığ ı ama malatyadan güzel ne demek aga ya elazığda bişey yok ki neyini beğendin malatya daha güzel tartışmasızUstanın memleketi Harput efsane aga manzarası falan. Orda bir kebap yedik söylemesi ayıp dehşet kebap on fire o derece İnsanlari da çok iyiydi.
Tövbe tövbe şimdi sana yazardım da bayanlar da okuyor ))) sapık herif )))O kadar hasretini cekmis olacam olur o kadar
Canım başkanımız Sn Dursun Özbek hazretleri sağolsunFanatik olmana rağmen bilyirosun gs
abi sence bıldırcın nasıl biriyle evlenir81 gece Bala'yı mı yapacan bıldırcın ))) vay gelin yengemizin haline 😉))))))))))))
Sizin takımı batırıyor çaktırmadanCanım başkanımız Sn Dursun Özbek hazretleri sağolsun
Aga futbol muhabbetine girersek konu 70 sayfa olur Admin bize ceza verir hem üsluptan hem yanlış konuda konuşmaktan Dursun Özbek efendimize çok saygımız vardır durmak yok yolmaya devamSizin takımı batırıyor çaktırmadan
Rekor geliyorvay vay ne muhabbetler dönmüş burda 😳 her bakışımda canım kaldı yazamadık arkadaşlar elinize sağlık
@Since2011 @china_shangai @takas @Polat Şaşmaz @Doğu @papuleoo @EFE UYSAL hatta @Maskeli Fedai
Şimdi yoldayım hatırlat daha sonra yazarımabi sence bıldırcın nasıl biriyle evlenir
bu arada leyla ilk girdiği sezon acayip güzeldi be bu haline aşığım
Tüm zamanların rekoru ne? Bilen varmıRekor geliyor
Keşke bilsek senin için araştırırız istersenTüm zamanlarım rekoru ne? Bilen varmı
Yok aga ben sorarım senin ekürinin adaşınaKeşke bilsek senin için araştırırız istersen
bugün çok güldüm yav
aga seni çok aradım yav seninle ilgili çeşitli iddaalar öne sürüldü ama hiçbirine inanmadımvay vay ne muhabbetler dönmüş burda 😳 her bakışımda canım kaldı yazamadık arkadaşlar elinize sağlık
@Since2011 @china_shangai @takas @Polat Şaşmaz @Doğu @papuleoo @EFE UYSAL hatta @Maskeli Fedai
Gerçekten bende okucam sıkıldığımda çok işsizmişiz gerçekten 41 sayfa yazmışızHer konunun bir hikayesi var ama bu konunun hikayesi bambaska. Her sıkıldığımda gelir okurum artik