öyle mi abi bilmiyordum klasik cevap olduğunu doğru acılı ayran meşhurdurKlasik Malatyalı cevabı )))))) bir de acılı ayran meşhurdur
neyy elazığ mı lan aga elazığ ın neyini beğendin bide malatyadan güzel diyorsunOlabilir Ama güzel memleket Elazığ'dan sonra en çok Malatyayı beğendim o gezide Erzurumu saymıyorum zaten Elazığdan sonra bende kayış koptu felaket hastalanmıştım
Kayısı yoklamamak için bin dereden su getirirler )))öyle mi abi bilmiyordum klasik cevap olduğunu doğru acılı ayran meşhurdur
Aynen bırakamadı gitti durumu kötüye gidiyorAdam inatla okuyor azmini taktir ettim Kör olacak
Adam okudukca biz yaziyoruz Anca aksama bitirirAdam inatla okuyor azmini taktir ettim Kör olacak
Bölüm nasıl gidiyor?Adam okudukca biz yaziyoruz Anca aksama bitirir
Ustanın memleketi Harput efsane aga manzarası falan. Orda bir kebap yedik söylemesi ayıp dehşet kebap on fire o derece İnsanlari da çok iyiydi.neyy elazığ mı lan aga elazığ ın neyini beğendin bide malatyadan güzel diyorsun
Yemek yemeye gidemiyorumUstanın memleketi Harput efsane aga manzarası falan. Orda bir kebap yedik söylemesi ayıp dehşet kebap on fire o derece İnsanlari da çok iyiydi.
Bu bolumler Iskenderli sezonlardan sonra durgun geliyor ama izlenebilirligi yuksekBölüm nasıl gidiyor?
Tm kumanadayı alırsam bakacamBu bolumler Iskenderli sezonlardan sonra durgun geliyor ama izlenebilirligi yuksek
Ahahahaha ibretlik tespitAdam okudukca biz yaziyoruz Anca aksama bitirir
Sende her yeri gezmisin Ben evlenince balayi planlarini kurdum bile Turkiyenin 81 iline gidip 1 gece kalip meshur olan yerlerini gezip lezzetlerini yiyecez. Tabii param olursaUstanın memleketi Harput efsane aga manzarası falan. Orda bir kebap yedik söylemesi ayıp dehşet kebap on fire o derece İnsanlari da çok iyiydi.