aga şuan kayısı yok1 kasa kayısı yollarsan olur
Tamam tamam bi 15 dakika bakacam![]()
aga şuan kayısı yok1 kasa kayısı yollarsan olur
Tamam tamam bi 15 dakika bakacam![]()
Canım çekti be keşke olaydıaga şuan kayısı yok![]()
İyi olur ama gecede burda olmalısın
Ulan hangi Malatyalıya sorsam "mevsimi değil" diyor örgütlenip bizi mi kekliyonuz yoksa ?aga şuan kayısı yok![]()
Olabilir kendileri belki yiyorlar şuanUlan hangiMalatyalıya sorsam "mevsimi değil" diyor örgütlenip bizi mi kekliyonuz yoksa ?
Açık ara yaptın helalTOP3;
1. takas 135
2. EFE UYSAL 112
3. Polat Şaşmaz 110
kışın ortasında kaysıyı nerden bulalım aga kuru kayısı falan vardır en fazlaUlan hangi Malatyalıya sorsam "mevsimi değil" diyor örgütlenip bizi mi kekliyonuz yoksa ?![]()
birazdan polat şaşmaz vadiyle beraber uçuşa geçerOlabilir kendileri belki yiyorlar şuan
Açık ara yaptın helal![]()
Olaydı iyiydi aklıma gircek şimdi çıkmıcakkışın ortasında kaysıyı nerden bulalım aga kuru kayısı falan vardır en fazla![]()
kışın ortasında kaysıyı nerden bulalım aga kuru kayısı falan vardır en fazla![]()
Allah Allah o kadar çok mu seviyosun kayısıyıOlaydı iyiydi aklıma gircek şimdi çıkmıcak![]()
Tabi severim aga en sevdiğim meyvelerdendirAllah Allah o kadar çok mu seviyosun kayısıyıgit kayısılı meyve suyu al bari idare eder
![]()
kimse bişey demez aslında sana öyle gelmiştir2 sene önce gittiğimde sokaklarda her yerde kayısı ağacı vardı. Bi yumulayım dedim kayısılara millet bana "mal mı la bu" gözüyle bakıyor
Bi yiyemedik
![]()
Tamamdır bombardıman başlıyorKushi bitti simdi actim![]()
sen o son derece dandik kadın dizisini mi izliyorsun ulan çdKushi bitti simdi actim![]()
Olabilirkimse bişey demez aslında sana öyle gelmiştir![]()
Muhtesem Rezaleti izlemekten iyidirsen o son derece dandik kadın dizisini mi izliyorsun ulan çd![]()
Allah Allah o kadar çok mu seviyosun kayısıyıgit kayısılı meyve suyu al bari idare eder
![]()