Bu muhabbet durmaz gibi 40 sayfaAhahahaha ibretlik tespit
Bu muhabbet durmaz gibi 40 sayfaAhahahaha ibretlik tespit
Aynen çöküş bu sezonda başladı. Bir tek 10. Sezonda pik yaptı Bunun öncesi Eski Vadi ayarında.Bu bolumler Iskenderli sezonlardan sonra durgun geliyor ama izlenebilirligi yuksek
Tnt sezonuna laf soyletmem aga. Muzikleri olsun senaryosu olsun efsane hele ki KarasiAynen çöküş bu sezonda başladı. Bir tek 10. Sezonda pik yaptı Bunun öncesi Eski Vadi ayarında.
81 gece Bala'yı mı yapacan bıldırcın ))) vay gelin yengemizin haline 😉))))))))))))Sende her yeri gezmisin Ben evlenince balayi planlarini kurdum bile Turkiyenin 81 iline gidip 1 gece kalip meshur olan yerlerini gezip lezzetlerini yiyecez. Tabii param olursa
Güzel fikir Ama paranı buna harcama aga git ev bark kur Sonra hobi olarak gene gez Gittiğin yerlerde turist görüp yerli yabancı ayırmıyorlar "gel kucağıma" tarifesi açıyorlar Vanda bi kaburgaya 130 tl verdimSende her yeri gezmisin Ben evlenince balayi planlarini kurdum bile Turkiyenin 81 iline gidip 1 gece kalip meshur olan yerlerini gezip lezzetlerini yiyecez. Tabii param olursa
Doğu ne diyorsun senGüzel fikir Ama paranı buna harcama aga git ev bark kur Sonra hobi olarak gene gez Gittiğin yerlerde turist görüp yerli yabancı ayırmıyorlar "gel kucağıma" tarifesi açıyorlar Vanda bi kaburgaya 130 tl verdim
Teşbihte hata olmaz aga ne gördüysek oDoğu ne diyorsun sen
İyiymiş bugün maç varmıTeşbihte hata olmaz aga ne gördüysek o
Bilmemki o kadar soğudum ki futboldanİyiymiş bugün maç varmı
Erzurumda bir cagciya gittik anlatmistim gecenlerde biz yedikce adam dayadi biz yedikce adam dayadi en sonunda fatura geldi 100 tl Ne adi insanlar var su dunyadaGüzel fikir Ama paranı buna harcama aga git ev bark kur Sonra hobi olarak gene gez Gittiğin yerlerde turist görüp yerli yabancı ayırmıyorlar "gel kucağıma" tarifesi açıyorlar Vanda bi kaburgaya 130 tl verdim
Fanatik olmana rağmen bilyirosun gs
O kadar hasretini cekmis olacam olur o kadar81 gece Bala'yı mı yapacan bıldırcın ))) vay gelin yengemizin haline 😉))))))))))))
Vuraydın bir tane yumruğuErzurumda bir cagciya gittik anlatmistim gecenlerde biz yedikce adam dayadi biz yedikce adam dayadi en sonunda fatura geldi 100 tl Ne adi insanlar var su dunyada
Aga Cem Yılmaz'ın bu konuyla ilgili tespitlerini izle "Haah oğlanın nişanını yaptık"Erzurumda bir cagciya gittik anlatmistim gecenlerde biz yedikce adam dayadi biz yedikce adam dayadi en sonunda fatura geldi 100 tl Ne adi insanlar var su dunyada
Adamlar mafyaydi aga ben vursam sıkarlardi bir taneVuraydın bir tane yumruğu