O derece yani tm iyiki birşey yapmamışın 800Adamlar mafyaydi aga ben vursam sıkarlardi bir tane![]()
O derece yani tm iyiki birşey yapmamışın 800Adamlar mafyaydi aga ben vursam sıkarlardi bir tane![]()
normalde malatya ile elazığ arasında düşmanlık vardır ama ustadan ötürü bende severim elazığ ı ama malatyadan güzel ne demek aga yaUstanın memleketiHarput efsane aga manzarası falan. Orda bir kebap yedik söylemesi ayıp dehşet kebap on fire o derece
![]()
İnsanlari da çok iyiydi.
Tövbe tövbe şimdi sana yazardım da bayanlar da okuyorO kadar hasretini cekmis olacam olur o kadar![]()
Canım başkanımız Sn Dursun Özbek hazretleri sağolsunFanatik olmana rağmen bilyirosun gs![]()
81 gece Bala'yı mı yapacan bıldırcın))) vay gelin yengemizin haline 😉)))))))
)))))
Sizin takımı batırıyor çaktırmadanCanım başkanımız Sn Dursun Özbek hazretleri sağolsun![]()
Aga futbol muhabbetine girersek konu 70 sayfa olurSizin takımı batırıyor çaktırmadan![]()
Rekor geliyorvay vay ne muhabbetler dönmüş burda 😳 her bakışımda canım kaldı yazamadık arkadaşlar elinize sağlık
@Since2011 @china_shangai @takas @Polat Şaşmaz @Doğu @papuleoo @EFE UYSAL hatta @Maskeli Fedai
Şimdi yoldayım hatırlat daha sonra yazarımabi sence bıldırcın nasıl biriyle evlenir
bu arada leyla ilk girdiği sezon acayip güzeldi be bu haline aşığım![]()
Tüm zamanların rekoru ne? Bilen varmıRekor geliyor![]()
Keşke bilsek senin için araştırırız istersenTüm zamanlarım rekoru ne? Bilen varmı
Yok aga ben sorarım senin ekürinin adaşınaKeşke bilsek senin için araştırırız istersen![]()
aga seni çok aradım yav seninle ilgili çeşitli iddaalar öne sürüldü ama hiçbirine inanmadımvay vay ne muhabbetler dönmüş burda 😳 her bakışımda canım kaldı yazamadık arkadaşlar elinize sağlık
@Since2011 @china_shangai @takas @Polat Şaşmaz @Doğu @papuleoo @EFE UYSAL hatta @Maskeli Fedai
Gerçekten bende okucam sıkıldığımda çok işsizmişiz gerçekten 41 sayfa yazmışızHer konunun bir hikayesi var ama bu konunun hikayesi bambaska. Her sıkıldığımda gelir okurum artik![]()