öyle mi abi bilmiyordum klasik cevap olduğunuKlasik Malatyalı cevabı)))))) bir de acılı ayran meşhurdur
neyy elazığ mı lan aga elazığ ın neyini beğendin bide malatyadan güzel diyorsunOlabilirAma güzel memleket Elazığ'dan sonra en çok Malatyayı beğendim o gezideErzurumu saymıyorum zaten Elazığdan sonra bende kayış koptu felaket hastalanmıştım
Kayısı yoklamamak için bin dereden su getirirleröyle mi abi bilmiyordum klasik cevap olduğunudoğru acılı ayran meşhurdur
Aynen bırakamadı gitti durumu kötüye gidiyorAdam inatla okuyor azmini taktir ettimKör olacak
Adam okudukca biz yaziyoruzAdam inatla okuyor azmini taktir ettimKör olacak
Bölüm nasıl gidiyor?Adam okudukca biz yaziyoruzAnca aksama bitirir
Ustanın memleketineyy elazığ mı lan aga elazığ ın neyini beğendin bide malatyadan güzel diyorsun
Yemek yemeye gidemiyorumUstanın memleketiHarput efsane aga manzarası falan. Orda bir kebap yedik söylemesi ayıp dehşet kebap on fire o dereceİnsanlari da çok iyiydi.
Bu bolumler Iskenderli sezonlardan sonra durgun geliyor ama izlenebilirligi yuksekBölüm nasıl gidiyor?
Tm kumanadayı alırsam bakacamBu bolumler Iskenderli sezonlardan sonra durgun geliyor ama izlenebilirligi yuksek
Ahahahaha ibretlik tespitAdam okudukca biz yaziyoruzAnca aksama bitirir
Sende her yeri gezmisinUstanın memleketiHarput efsane aga manzarası falan. Orda bir kebap yedik söylemesi ayıp dehşet kebap on fire o dereceİnsanlari da çok iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?