Yusufun öldüğü bölümrekor işi ancak gece olur aga ama bu sezon rekoru kırma ihtimalimiz var haa hangi bölümde olur o belli olmaz 🙂
Yusufun öldüğü bölümrekor işi ancak gece olur aga ama bu sezon rekoru kırma ihtimalimiz var haa hangi bölümde olur o belli olmaz 🙂
@china_shangai abi sen mi
Dirilişi neden izlemiyorsun 😡Şaka yapıyoruz ya.Ben zaten daha fazla kurcalamıyorum baktıkça Maskeli daha da fanatikleşiyor
Gençlikte olur öyle hatalar.Ben tarihi dizileri severim ,ondan bakmıştımyalan yok ilk sezonları güzeldi
@Polat Şaşmaz ve @Maskeli Fedai
Birisi konu açmış birisini etiketlemişacaba kim bunlar
@Polat Şaşmaz bu mesaj sana mı ait?
2.mesajı ben yaptım ama 1.mesaj orjinal
Abi biz seni bliyoruz sorun yokben son 2 ya da 3 bölümünü izledim bunu @takas da @-KADİR- DE @Maskeli Fedai DE BİLİYORDU benim gizli saklım yokhatta bu konu üzerine @takas 'ın bana özelden bir mesaj atmışlığı vardır .@Since2011 bir kez daha sonsuz teşekkürler @Maskeli Fedai 'nin ezelden ebede my hayranlığını ifşa etti))) @Doğu kardeşim bu sehemi senin dediğin gibi kesin paralelciler kurdu bu meluna yoksa ne işi olur)))
Abi fena rezil ettin beniben son 2 ya da 3 bölümünü izledim bunu @takas da @-KADİR- DE @Maskeli Fedai DE BİLİYORDU benim gizli saklım yokhatta bu konu üzerine @takas 'ın bana özelden bir mesaj atmışlığı vardır .@Since2011 bir kez daha sonsuz teşekkürler @Maskeli Fedai 'nin ezelden ebede my hayranlığını ifşa etti))) @Doğu kardeşim bu sehemi senin dediğin gibi kesin paralelciler kurdu bu meluna yoksa ne işi olur)))
la olm konuyu kim açmış 4 sayfa gerisine git bir bakAbi fena rezil ettin beni
Son kararın mı baştan başlarız sıkıntı yok@Since2011 aga hayali belgelere karnımız tok
Diriliş'i izliyorum ben ya
Her zaman hacı abi ne demekben son 2 ya da 3 bölümünü izledim bunu @takas da @-KADİR- DE @Maskeli Fedai DE BİLİYORDU benim gizli saklım yokhatta bu konu üzerine @takas 'ın bana özelden bir mesaj atmışlığı vardır .@Since2011 bir kez daha sonsuz teşekkürler @Maskeli Fedai 'nin ezelden ebede my hayranlığını ifşa etti))) @Doğu kardeşim bu sehemi senin dediğin gibi kesin paralelciler kurdu bu meluna yoksa ne işi olur)))
Bak senEvet bana ait aga begenemedin mi
Yetiş bize aga çok iyi bölümler kaçırdın beraber yorumlarız bölümleri zaman buldukça izle favorin NoyandırSon kararın mı baştan başlarız sıkıntı yok
Diriliş'i izliyorum ben ya31.bölümündeyim ama işte zaman olmadığından bakamıyorum
Her zaman hacı abi ne demek
Bak sen
Yok be o konuyu acma sebebim myciler fazla kasinmisti Vadi konularini falan acmaya kalktilar bende son bolumlerde onlara boyle bir kiyak yaptim. O mesajlarin sirrini da ozelden anlatirim onlarda kıssasa kıssas gibi.Son kararın mı baştan başlarız sıkıntı yok
Diriliş'i izliyorum ben ya31.bölümündeyim ama işte zaman olmadığından bakamıyorum
Her zaman hacı abi ne demek
Bak sen
Favorim Bamsi benim de şimdi ki bölümlerde yokYetiş bize aga çok iyi bölümler kaçırdın beraber yorumlarız bölümleri zaman buldukça izle favorin Noyandır
Hadi konuyu açtın Maskeli Fedai'yle neden yorum yapıyorsun ha haYok be o konuyu acma sebebim myciler fazla kasinmisti Vadi konularini falan acmaya kalktilar bende son bolumlerde onlara boyle bir kiyak yaptim. O mesajlarin sirrini da ozelden anlatirim onlarda kıssasa kıssas gibi.
O 40ta geliyor kaza geçirmişti yetişirsin onu izlemeyeFavorim Bamsi benim de şimdi ki bölümlerde yok
Yetişmem imkansız da izlediğim bölümleri konuya yazmıyordumO 40ta geliyor kaza geçirmişti yetişirsin onu izlemeye
3. sezonaYetişmem imkansız da izlediğim bölümleri konuya yazmıyordumbundan sonra izlediğim bölümleri yazarım
Genel konuda sohbet ederiz de spoiler verirsiniz siz3. sezona
Vermem vermem gel konuşalımGenel konuda sohbet ederiz de spoiler verirsiniz siz
Seyrettiğim zaman konuşuruzVermem vermem gel konuşalım
lan oğlum sen zaten rezilsin daha rezil olacak neyin kalmışAbi fena rezil ettin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?