Kurtlar Vadisi Pusu 282.Bölüm Yorumları

ben son 2 ya da 3 bölümünü izledim bunu @takas da @-KADİR- DE @Maskeli Fedai DE BİLİYORDU benim gizli saklım yok
hatta bu konu üzerine @takas 'ın bana özelden bir mesaj atmışlığı vardır .
@Since2011 bir kez daha sonsuz teşekkürler @Maskeli Fedai 'nin ezelden ebede my hayranlığını ifşa etti
))) @Doğu kardeşim bu sehemi senin dediğin gibi kesin paralelciler kurdu bu meluna yoksa ne işi olur
)))

Son düzenleme:
Abi biz seni bliyoruz sorun yok

Abi fena rezil ettin beni

la olm konuyu kim açmış 4 sayfa gerisine git bir bak
orta da fol yokken sen hemen lapin gibi benim adımı telaffuz ettin
ben yine de bişey demedim takiii @Since2011 gelene kadar
eğer sen benim gibi yaptığını ikrar etseydin olaylar bu raddeye gelmiyecekti ama sen bugün kurtlusun anlaşılan baya bir kaşındın
eee kaşıyanı da kaşırlar ama o kaşıyan ben değildim
))

@Since2011 aga hayali belgelere karnımız tok
Son kararın mı baştan başlarız sıkıntı yok

@china_shangai abi sen mi

Dirilişi neden izlemiyorsun 😡
Diriliş'i izliyorum ben ya
31.bölümündeyim ama işte zaman olmadığından bakamıyorum

Her zaman hacı abi ne demek

Evet bana ait aga begenemedin mi
Bak sen

Bak sen
Yetiş bize aga çok iyi bölümler kaçırdın beraber yorumlarız bölümleri zaman buldukça izle favorin Noyandır

Bak sen
Yok be o konuyu acma sebebim myciler fazla kasinmisti Vadi konularini falan acmaya kalktilar bende son bolumlerde onlara boyle bir kiyak yaptim. O mesajlarin sirrini da ozelden anlatirim onlarda kıssasa kıssas gibi.

Yetiş bize aga çok iyi bölümler kaçırdın beraber yorumlarız bölümleri zaman buldukça izle favorin Noyandır
Favorim Bamsi benim de şimdi ki bölümlerde yok

Yok be o konuyu acma sebebim myciler fazla kasinmisti Vadi konularini falan acmaya kalktilar bende son bolumlerde onlara boyle bir kiyak yaptim. O mesajlarin sirrini da ozelden anlatirim onlarda kıssasa kıssas gibi.
Hadi konuyu açtın Maskeli Fedai'yle neden yorum yapıyorsun ha ha

lan oğlum sen zaten rezilsin daha rezil olacak neyin kalmış
agalar belge aramanıza gerek yok içimizde hainlik yapanları zaten zamanında görmüştüm tek tek açıklayayım;
@Maskeli Fedai herşey beklenir bundan izliyordu da hatta avatarını bile o diziden yapmıştı bi ara özel mesajdan kaldır yanlış yapıyorsun dememe rağmen takmamıştı zaten o zamanlarda aramız yoktu bununla büyük yanlışları var forumda
onu forumda tutan kardeşinin ricasını reddetmişti haindir bu

@china_shangai abi asla hainlik yapmaz ama popüler kültürün etkisiyle 1-2 bölüm izlemişti malesef

@Polat Şaşmaz doğru diyor sırf konu sayısı ve post kasmak amacıyla yazmıştır yoksa alakası yok
bıldırcın sağlamdır