Kurtlar Vadisi Pusu 282.Bölüm Yorumları

ben son 2 ya da 3 bölümünü izledim bunu @takas da @-KADİR- DE @Maskeli Fedai DE BİLİYORDU benim gizli saklım yok :) hatta bu konu üzerine @takas 'ın bana özelden bir mesaj atmışlığı vardır .:) @Since2011 bir kez daha sonsuz teşekkürler @Maskeli Fedai 'nin ezelden ebede my hayranlığını ifşa etti :)))) @Doğu kardeşim bu sehemi senin dediğin gibi kesin paralelciler kurdu bu meluna yoksa ne işi olur :))))

Son düzenleme:
ben son 2 ya da 3 bölümünü izledim bunu @takas da @-KADİR- DE @Maskeli Fedai DE BİLİYORDU benim gizli saklım yok :) hatta bu konu üzerine @takas 'ın bana özelden bir mesaj atmışlığı vardır .:) @Since2011 bir kez daha sonsuz teşekkürler @Maskeli Fedai 'nin ezelden ebede my hayranlığını ifşa etti :)))) @Doğu kardeşim bu sehemi senin dediğin gibi kesin paralelciler kurdu bu meluna yoksa ne işi olur :))))
Abi biz seni bliyoruz sorun yok :X

Abi fena rezil ettin beni :(

la olm konuyu kim açmış 4 sayfa gerisine git bir bak :) orta da fol yokken sen hemen lapin gibi benim adımı telaffuz ettin :) ben yine de bişey demedim takiii @Since2011 gelene kadar :) eğer sen benim gibi yaptığını ikrar etseydin olaylar bu raddeye gelmiyecekti ama sen bugün kurtlusun anlaşılan baya bir kaşındın :) eee kaşıyanı da kaşırlar ama o kaşıyan ben değildim :)))

@Since2011 aga hayali belgelere karnımız tok :A
Son kararın mı baştan başlarız sıkıntı yok :pala:
@china_shangai abi sen mi :kizgin::kizgin::T::T:

Dirilişi neden izlemiyorsun 😡 :bağır:
Diriliş'i izliyorum ben ya:D 31.bölümündeyim ama işte zaman olmadığından bakamıyorum:D
Her zaman hacı abi ne demek :D
Evet bana ait aga begenemedin mi :D
Bak sen :D

Diriliş'i izliyorum ben ya:D 31.bölümündeyim ama işte zaman olmadığından bakamıyorum:D

Yetiş bize aga çok iyi bölümler kaçırdın beraber yorumlarız bölümleri zaman buldukça izle favorin Noyandır :A

Yok be o konuyu acma sebebim myciler fazla kasinmisti Vadi konularini falan acmaya kalktilar bende son bolumlerde onlara boyle bir kiyak yaptim. O mesajlarin sirrini da ozelden anlatirim onlarda kıssasa kıssas gibi.

Yetiş bize aga çok iyi bölümler kaçırdın beraber yorumlarız bölümleri zaman buldukça izle favorin Noyandır :A
Favorim Bamsi benim de şimdi ki bölümlerde yok:D

Yok be o konuyu acma sebebim myciler fazla kasinmisti Vadi konularini falan acmaya kalktilar bende son bolumlerde onlara boyle bir kiyak yaptim. O mesajlarin sirrini da ozelden anlatirim onlarda kıssasa kıssas gibi.
Hadi konuyu açtın Maskeli Fedai'yle neden yorum yapıyorsun ha ha :D:D:kiki::kiki:

lan oğlum sen zaten rezilsin daha rezil olacak neyin kalmış :D agalar belge aramanıza gerek yok içimizde hainlik yapanları zaten zamanında görmüştüm tek tek açıklayayım;
@Maskeli Fedai herşey beklenir bundan izliyordu da hatta avatarını bile o diziden yapmıştı bi ara özel mesajdan kaldır yanlış yapıyorsun dememe rağmen takmamıştı zaten o zamanlarda aramız yoktu bununla büyük yanlışları var forumda :D onu forumda tutan kardeşinin ricasını reddetmişti haindir bu :D
@china_shangai abi asla hainlik yapmaz ama popüler kültürün etkisiyle 1-2 bölüm izlemişti malesef :(
@Polat Şaşmaz doğru diyor sırf konu sayısı ve post kasmak amacıyla yazmıştır yoksa alakası yok :kiki: bıldırcın sağlamdır